用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 史丹褔swimming class? 掂唔掂?
go

史丹褔swimming class? 掂唔掂? [複製鏈接]

史丹褔swimming class? 掂唔掂?

如題

Re: 史丹褔swimming class? 掂唔掂?

你咁問會有好多新國民出黎禾~

掂~ 好掂收錢果個~

係咪即係反話

應該是係返話

佢話收錢個個掂  

我個囡囡參加過一般啦,
反而,黃大力游會好似幾好喎!
我竟然會生 BB! 不過囡囡好可愛! Peggy Mum

係唔係即係大力泳會???

「史丹福」係美國喺出名好叻嘅名校,而香港呢間「史丹福」係出名教人玩水叻嘅泳會,整個教育界、游泳界都知,你話出名唔出名呀!如果諗住比小朋友開開心心玩吓水,唔係諗住學識嘅,又就腳嘅,不妨考慮吓!

黃大力游會有幾好呀?

hppy_peggy_mum 寫道:
我個囡囡參加過一般啦,
反而,黃大力游會好似幾好喎!

4個團體大獎,都係佢地訓練出來?

咁都得?人哋泳會嘅精英,都當係「史X福」嘅泳隊!咁就真係夠厚顏兼無恥囉!其他學校嘅泳隊係點組織我唔知,講浸信會沙田圍呂明才小學嘅泳隊我就一定好清楚,我囡囡喺沙田圍呂明才小學讀緊,在今年的沙田學界賽贏咗兩個冠軍兼破錄,不過我哋唔喺「史X福」嘅會員亦冇註冊佢哋個會,同時我哋學校游得叻嘅同學全部都唔係「史X福」嘅會員亦冇註冊佢哋個會。跟「史X福」游嘅連動作都未做得好,點樣去争霸?只不過學校規定,無論出面参加什麽泳會練水,凡本校泳隊都要参加由學校指定合作的「史X福」游番一兩堂,我哋個個都唔願去游,學校嘅高層就不斷纏繞你,為怕麻煩,我哋就免為其難哋應酬吓!
我哋學校攞嘅4個團體大獎,冇一個同學係佢地訓練出來嘅,
你都識講喇,「佢哋今年先至發展泳隊炸」,咁何來精英争霸?你都係要清醒D好,唔好喺度胡說八道。

引文:
--------------------------------------------------------------------------------
jesschen 寫道:
你都算out啦
現在史丹福同以前唔同曬啦
前中國國家隊教練都加入左佢地
仲有一批國內專才, 聽佢地講以前的確集中發展泳班, 今年先至發展泳隊炸

浸信會沙田圍呂明才小學在今年的學界賽奪4個團體大獎,都係佢地訓練出來, 你都係update下先啦
‹ 上一主題|下一主題