用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 以下兩個英文course, 您地會揀邊個
go

以下兩個英文course, 您地會揀邊個 [複製鏈接]

王國長老

以下兩個英文course, 您地會揀邊個

以下兩個course, 您地會揀邊個

A) 1個鬼婆對8個小朋友, 主要運用letter land+遊戲活動形式上堂, 教小朋友拼讀, 上1小時15分, 每月4堂$600.

B)  每月4堂, 每堂3個鐘包午飯(即午飯都係同導師食, 都係要講英文) 上堂以遊戲活動專題形式上,  1個鬼佬+3-4個大學助理, 一班不多個20人, 一入班房就唔可以講中文, 朋友仔傾計都唔可以講中文.主要鍛鍊小朋友聽同講,再加少少work sheet每月4堂$680.
我想問下您地, 您地覺得邊個好0的?我有0的15/16

一個主要教小朋友點樣拼讀英文, 人數好似小0的0的, 對小朋友拼讀英文有幫助
另一個就聽同講既機會好多, 對小朋友聽同講及講英文既自信心有幫助.

唔該哂       
(~'.'~)  (^.^ )*^-^*

Re: 以下兩個英文course, 您地會揀邊個

letterland course. phonic is important basic knowledge

王國長老

唔該哂, 而家就係兩個班撞左時段. 真係魚與熊掌不可兼得.
佢而家小一, 應該鍛鍊佢0的聽講能力定係教佢學拼音好呢.
(~'.'~)  (^.^ )*^-^*

我會揀B, A 都1對8啦, 都唔算少人, 同埋培養小朋友多講多聽, 緊要D, 如小朋友習慣左不怕英文, 隨口be li ba la 時再學letterland等課程都得....., 而且實際計學費都係B低D, 3小時包午飯....還有work sheet比都係 (差額$80.), A 課程得一小時多, 玩下遊戲好快就完1堂.

cookie,

好耐冇見,大囡細囡好嗎??

俾我會揀b.每次有三小時對住亞sir講英文+食飯,應該都會多時間俾小朋友開口講.

有冇資料可以俾我,我都想囡囡去上英文班??

CHIEKO

Hello Cookie,

If your child is under K2 and their kindergarten won't have any english native teacher, i will choose B.

If your child is above K2 and their kindergarten won't have any english phonic lesson, i will choose A.

But, I feel very interested in your English Oral Centre, could you please pm me the information. As I'm also looking for such course my son.
Thanks very much

fiancawong

hi cookie,

我都想知第2個course 既資料, 可否pm我!  tks a lot!!!

hi 我都想要兩個course的資料pls. pm to me

Can you pls pm to me?  Many thanks.

cookie

可否pm資料給我?

謝謝

我都想知b既information丫~~
可可以pm我知丫~~?
thz
Love is True~ :-D
該用戶已被刪除

我都想要, 唔該p.m.埋俾我呀!
Annie&啟園 寫道:
cookie

可否pm資料給我?

謝謝

hi cookie,

我會選b
我都好想要center資料, 可否pm比我?
謝!

Hi

我會選 b, 可否 pm 這 oral center 資料給我.

thnaks a lot.?

我會選 b, 因為小朋友可以有長既時間去用英文..
‹ 上一主題|下一主題