用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 嘉湖德怡家長入黎part 2
樓主: 臣媽
go

嘉湖德怡家長入黎part 2 [複製鏈接]

原文章由 臣媽 於 07-7-10 18:44 發表

hi smilejuju

我臣臣從未上過班, 所以比唔到意見比你呀

我大女上過,不過係phonics,ok架.

或者可以諗下:既然topkids D 假期咁短,如果價錢接受到都報得過,因為揾出面都返到8月尾
曉彤&曉陽~

陽媽,

我都諗住帶栢軒去睇 keroro 呀, 不過要就我放假先得閒, 最快都要 28th 呀, 你諗住幾時去?

昨天跟你 dad 完, 諗住 send 個email, 點知先發覺無你 email, 你 pm 我呀!!

...蘇蘇
http://hk.myblog.yahoo.com/darwin-elywn

乜今日 update 班別喇咩??

原文章由 martha.bb 於 07-7-11 22:10 發表

記得聽日update班別呀!
http://hk.myblog.yahoo.com/darwin-elywn

原文章由 臣媽 於 07-7-10 18:43 發表

hi ycdy

hi 臣媽

原文章由 martha.bb 於 07-7-11 16:09 發表

畢業禮紀念大碟~

1.soso
2. Lusanna, thanks
3.SumSumma12
4.ycdy

sorry,咁遲先覆你

martha.bb:

THANKS!

都唔知下星期一返學做乜
GOD is our refuge and strength, an ever-present help in trouble. [Psalms 46:1]

臣媽, 咪就係幫你睇多臣臣半天 lor

今天派舊薄, 明天生日會, 下個星期要派評估表, 名牌....可能費事夾埋一齊派呢.  仲有...學校唔可以太早放假架嘛, 會比人鬧架.

原文章由 臣媽 於 07-7-12 11:40 發表
都唔知下星期一返學做乜

原文章由 蘇蘇 於 07-7-12 12:11 發表
臣媽, 咪就係幫你睇多臣臣半天 lor

今天派舊薄, 明天生日會, 下個星期要派評估表, 名牌....可能費事夾埋一齊派呢.  仲有...學校唔可以太早放假架嘛, 會比人鬧架.

我想佢返多幾日學啫
GOD is our refuge and strength, an ever-present help in trouble. [Psalms 46:1]

原文章由 臣媽 於 07-7-12 17:57 發表

我想佢返多幾日學啫

Oh...原來返埋Monday
曉彤&曉陽~

臣媽, 我都覺得奇怪喇, 見你的語氣, 好似話返得果一日返黎做乜添 ~~

原文章由 臣媽 於 07-7-12 17:57 發表

我想佢返多幾日學啫

好眼瞓呀, 揍完返學返來又要去揍放學喇

hi,

嘩,一路食一路傾....食左好多,而家都未飽完! 好似食左幾碟野

下次唔整jelly,下次整蝦/蟹啦

係...陽陽話:我地咁夜返,印印會鬧喎!?:tongue: :tongue:
曉彤&曉陽~

陽媽,

咁....... 幾時呀, 你上次咪講過蒜蓉虾開邊蒸既, 咁下次既虾就留比你..不如咁啦..唔洗諗虾定蚧咁煩咯..虾蚧一齊黎就得啦

臣媽..聽唔聽到呀, 有海鮮呀, 快 d 諗下下次幾時攪.

原文章由 martha.bb 於 07-7-14 23:35 發表
hi,

嘩,一路食一路傾....食左好多,而家都未飽完! 好似食左幾碟野

下次唔整jelly,下次整蝦/蟹啦

係...陽陽話:我地咁夜返,印印會鬧喎!?:tongue: :tongue:

揾次全部一齊去游水咯..諗唔諗得過呀!!!!

原文章由 蘇蘇 於 07-7-15 15:40 發表
揾次全部一齊去游水咯..諗唔諗得過呀!!!!

冇問題,但我好怕曬×10
曉彤&曉陽~

我又好怕晒, 我又好怕肥, 我又好怕冇得玩, 我又好怕冇得食

琴晚五點半落去會所, 竟然人多得濟冇得游水, 跟住我地即刻返屋企食飯, 食完飯我同茉莉再落去, 嘩!!!!!正!!!!!個池得好少人, D 水又暖

幾時再食? 幾時都得啦

原文章由 臣媽 於 07-7-16 10:35 發表
幾時再食? 幾時都得啦

睇左Keroro先啦!我睇Sat早場$30

今日陽陽話晝左好大隻熊仔,好細隻白兔同麵包1個
曉彤&曉陽~

陽媽,

正如電話中所說, 栢軒同栢熙要下個星期五先開始放暑假, 所以呢個星期六都係唔睇得住, 不過我都係諗住睇早場, 咁你去睇左先, 話聲我知好無睇.  

彤彤係咪都開始放假喇, 咁兩姊弟係企咪好開心, 有伴玩過夠咯.

原文章由 martha.bb 於 07-7-17 20:50 發表

睇左Keroro先啦!我睇Sat早場$30

今日陽陽話晝左好大隻熊仔,好細隻白兔同麵包1個

原文章由 蘇蘇 於 07-7-17 23:35 發表
陽媽,

正如電話中所說, 栢軒同栢熙要下個星期五先開始放暑假, 所以呢個星期六都係唔睇得住, 不過我都係諗住睇早場, 咁你去睇左先, 話聲我知好無睇.  

彤彤係咪都開始放假喇, 咁兩姊 ...

錯!係由朝嘈到黑!
曉彤&曉陽~
‹ 上一主題|下一主題