用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 chiropak澳洲牌子書包
樓主: Eunice3
go

chiropak澳洲牌子書包 [複製鏈接]

已PM給你, 請回覆

醒目開學勳章

Hi Eunice3,
I haven't received your pm, can u pm me again?

thanks

醒目開學勳章

Eunice 3,
can you send me the price for small size school bag?
Please let me know how long will it take to get the bag?
how can you get that to me?

Please PM me.  Thank you.

其實我早排都有pm佢,問佢拿資料,但都冇回覆.最後發現個topic係06年開,個topic已經唔update了.:(

我仲未收到 pm 呀, 麻煩再 send 俾我呀, 謝謝!!!

原文章由 銘銘媽 於 07-7-9 13:33 發表
我都想要有閞資料呀.  請 PM 我. 謝謝!!

Re: chiropak澳洲牌子書包

各位不如打這個電話24208112問問在那間小學做展銷
(不須要在那所小學就讀都可以購買),我買了個$300.-
起碼比吉之島($489.-)平很多.

電話打咗好多次都唔通呀!!

原文章由 cnbear 於 07-7-11 16:50 發表

我打左去問啦, 佢話小學既展銷完哂, 如果要有展銷, 就要喺百貨公司先會有, 仲要等到呢個月尾, 或者下個月頭, 佢地會喺全線永安, 吉之島都有, 而千色店就未 confirm 有無.
原文章由 cnbear 於 07-7-11 16:50 發表

咁請問西田有冇呀?

原文章由 銘銘媽 於 07-7-11 18:13 發表
我打左去問啦, 佢話小學既展銷完哂, 如果要有展銷, 就要喺百貨公司先會有, 仲要等到呢個月尾, 或者下個月頭, 佢地會喺全線永安, 吉之島都有, 而千色店就未 confirm 有無.

schoolbag

pls pm the details of the  (S) & (M) size schoolbag to me ,
thanks

i want too

pls pm the details to me

原文章由 Eunice3 於 06-6-30 10:58 發表
chiropak澳洲牌子的書包  

書包相片

如有興趣可pm我   
‹ 上一主題|下一主題