用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 根德園call緊waiting, 想入嘅mama留意電話, 加油! ...
樓主: beanslau
go

根德園call緊waiting, 想入嘅mama留意電話, 加油!   [複製鏈接]

回覆:jesswu 的帖子

以我所知k3係兩班下午,係特別for有siblings嘅同學仔

引用:朋友個仔讀k2,+話全部都係下午班及大根德返

原帖由 oscarwan 於 16-05-10 發表
朋友個仔讀k2, 話全部都係下午班及大根德返,好似去到K2R班咋喎,由何來22班?應該係18班 x 30/31人
如果係 ...
我小朋友嗰年有3S, 我唸睇嗰年有幾多人啦,因為中途會有人走架嘛

回覆:根德園call緊waiting, 想入嘅mama留意電話, 加油!

k2學期尾學校會比通告問揀唔揀pm, 有啲同學因為k1, 2都pm,所以k3都會揀返pm, 當年有3班pm, 3R & 3S

回覆:根德園call緊waiting, 想入嘅mama留意電話, 加油!

下一輪waiting吾知幾時call? 雖然知道機會越來越細...

引用:下一輪waiting吾知幾時call?+雖然知道機會

原帖由 Bota34 於 16-05-16 發表
下一輪waiting吾知幾時call? 雖然知道機會越來越細...
三年前6月一轉,大約有十幾位,7月一轉,有十位八位,8月再一轉,得三四位……
最後開學後仍有,但極少,可能兩三位……

引用:下一輪waiting吾知幾時call?+雖然知道機會

原帖由 Bota34 於 16-05-16 發表
我女三年前係7月8日收call的……今年畢業了……

引用:Quote:原帖由+Bota34+於+16-05-16+發表下一

原帖由 jesswu 於 16-05-16 發表
三年前6月一轉,大約有十幾位,7月一轉,有十位八位,8月再一轉,得三四位……
最後開學後仍有,但極少,可 ...
謝謝資料!

題外話,今日收到kv 電話,話已經收到我withdraw offer 的信,想打來做個統計,了解我最後選擇了什麼學校。我覺得呢個做法都反映學校幾認真。

引用:題外話,今日收到kv+電話,話已經收到我wit

原帖由 貝珠 於 16-05-16 發表
題外話,今日收到kv 電話,話已經收到我withdraw offer 的信,想打來做個統計,了解我最後選擇了什麼學校。 ...
呢個行為好impressive

引用:Quote:原帖由+Bota34+於+16-05-16+發表下一

原帖由 jesswu 於 16-05-16 發表
最後開學後仍有,但極少,可 ...
多謝分享,
唔知其他名幼call 完waiting,音樂椅轉一轉,我小朋友仲有冇機會?我真係好想我小朋友入KV, 6月份幾時再call waiting??

Amy妳沒有其他offer嗎?希望妳如願以償

引用:Amy妳沒有其他offer嗎?希望妳如願以償

原帖由 shanpony 於 16-05-19 發表
Amy妳沒有其他offer嗎?希望妳如願以償
本身有SN offer

引用:Quote:原帖由+jesswu+於+16-05-16+發表三年

原帖由 AmyTCY 於 16-05-19 發表
多謝分享,
唔知其他名幼call 完waiting,音樂椅轉一轉,我小朋友仲有冇機會?我真係好想我小朋友入KV, 6月 ...
註冊日後有一大lot, 幾時註冊?

引用:Quote:原帖由+AmyTCY+於+16-05-19+發表多謝

原帖由 jesswu 於 16-05-19 發表
註冊日後有一大lot, 幾時註冊?
好似對上一次call waiting 之後註冊係~ 5月5日

AmyTCY 發表於 16-5-19 14:13
好似對上一次call waiting 之後註冊係~ 5月5日
do you know when will be the payment of so-called 大定? the sum paid by 5/5 was 留位?

引用:Quote:AmyTCY+發表於+16-5-19+14:13+好似對

原帖由 mababyba 於 16-05-19 發表
do you know when will be the payment of so-called 大定? the sum paid by 5/5 was 留位?
Sorry, I don't know! 我都想知道同希望能夠入到KV

AmyTCY 發表於 16-5-19 14:21
Sorry, I don't know! 我都想知道同希望能夠入到KV
same here......

回覆:AmyTCY 的帖子

Anybody can help??

貝珠 發表於 16-5-16 22:53
題外話,今日收到kv 電話,話已經收到我withdraw offer 的信,想打來做個統計,了解我最後選擇了什麼學校。 ...
原校收左,跟住唔讀,原校都會問讀邊間, 好似唔講唔得

根德園啱啱call 左我,好開心😆😆

‹ 上一主題|下一主題