用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保祿幼兒園 2014 - 15 N Class Application
樓主: gingerm
go

2014 - 15 N Class Application   [複製鏈接]

回覆:lui 的帖子

可能有啲啲時差,我前幾分鐘同後幾分鐘入去就已經唔同了

回覆:2014 - 15 N Class Application

剛剛上網報名啦!可能唔係太多人知今日開始報,個報名編號排到N01xx,暫時應該只係百幾人報咗!

引用:Quote:Doyoobi+發表於+14-2-28+00:06+大埔

原帖由 323 於 14-02-28 發表
好似間間考D野都差不多, 大女年代仲可以報兩間, 兩間既模式係一樣

你女近期先trouble 2都算好彩了, 我女由 ...
除咗LH康城,係喺TKO中我最心儀嘅幼兒園,囗碑唔錯又近家!最好彩係我無通宵排隊都入到,當然無哂AM offer,但我已感恩了!

Doyoobi 發表於 14-3-1 17:04
除咗LH康城,係喺TKO中我最心儀嘅幼兒園,囗碑唔錯又近家!最好彩係我無通宵排隊都入到,當然無哂AM offer ...

寫信轉am啦, 我女間happy school我都終於寫左, 之前一直妄想考到其他唔洗去讀就無寫, 而家見勢色唔對...

我仲未報, 仲未揀啱相, 有張好鍾意, 不過又唔係近期

引用:Quote:Doyoobi+發表於+14-3-1+17:04+除咗LH

原帖由 323 於 14-03-01 發表
寫信轉am啦, 我女間happy school我都終於寫左, 之前一直妄想考到其他唔洗去讀就無寫, 而家見勢色唔對...

...
呢個都令我好頭痛,事關C6係影相唧都唔笑嗰種,張張家庭照都影到好兇狠咁樣……

引用:Quote:原帖由+323+於+14-03-01+發表寫信轉a

原帖由 Doyoobi 於 14-03-01 發表
呢個都令我好頭痛,事關C6係影相唧都唔笑嗰種,張張家庭照都影到好兇狠咁樣……

...
全家唔係大頭, 無所謂啦, 最緊要單人果張靚

323 發表於 14-3-1 00:33
回覆 dadabb2009 的帖子

比少少tips? 唔好意思, 老人痴呆巧嚴重

323, 可能係我老人痴呆, 哈哈, 我大女2011年報的, 你有上當年個thread, 我記得好似係你, 大家當年都大肚.....

你本來頭先報, 但我d photos 大過2mb, 我呢個電腦白痴用咗好耐至resize到張相, 攪好咗又發現張出世紙整咗pdf file....我呢個電腦白痴又再一次被challenge了, 我明天再諗, 至慘d information明天又要再打一次了!

回覆:2014 - 15 N Class Application

今日終於見埋手頭上最後一個面試 原來可以開始報喇? 不過佢話不分先後 我都係再唸清楚揀邊張相先。。。

dadabb2009 發表於 14-3-2 01:12
323, 可能係我老人痴呆, 哈哈, 我大女2011年報的, 你有上當年個thread, 我記得好似係你, 大家當年都大肚.. ...

我記得喇, 你囡囡入左SPN, 第二個係仔仔係嗎?

dadabb2009 發表於 14-3-2 01:18
你本來頭先報, 但我d photos 大過2mb, 我呢個電腦白痴用咗好耐至resize到張相, 攪好咗又發現張出世紙整咗pd ...

唔係可以save左再edit? 之前有間online application又係一定要jpeg, 我就好白痴咁起公司用pdf print張出世紙出黎再scan as jpeg format lor

Online 報和排隊攞form 有分別嗎?

請問填表時有行remarks 大家會寫啲咩呢? 定無寫野?

回覆:ml920 的帖子

而家好似冇咗排隊交form喎

SPN嘅申請程序中有一項體貼的安排,就是申請後可以於3月15日前作修改,包括上載的相片和文件,非常方便呢!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆:Doyoobi 的帖子

e, 咁我報左先, 仲未報. 只希望唔好6月先通知啦, 唔係就有排無覺好瞓

Doyoobi 發表於 14-3-2 10:58
SPN嘅申請程序中有一項體貼的安排,就是申請後可以於3月15日前作修改,包括上載的相片和文件,非常方便呢! ...
請問您是否申請後有收道學校的電郵通知?可以上網修改的link可否share? many thanks!

i applied on the first day and received the application number but didnt get any email confirmation from school ...please kindly help if anyone got the link to checkout if my application was registered successfully ..many thx !!

引用:Quote:Doyoobi+發表於+14-3-2+10:58+SPN嘅

原帖由 siplee88 於 14-03-02 發表
請問您是否申請後有收道學校的電郵通知?可以上網修改的link可否share? many thanks!
...
條link係封email內啊!

Seebon  thx thx!!  發表於 14-3-3 14:15

以下係喺學校確認電郵內copy的link:
http://113.28.43.21/application_edit

希望幫到大家

‹ 上一主題|下一主題