用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 家長們收到聖羅撒Result未?
樓主: elee829
go

家長們收到聖羅撒Result未?   [複製鏈接]

回復 mamasnoob 的帖子

我都係,超失望,佢一張枱,in3個學生,我個女坐响佢側邊,個老師只係問佢1個問題,我心想,係咪因為佢已經識答,所以唔需要再問,其他2個好活躍,跟本無坐响個位,都無答個老師問題.我以為今年係第二次考,多數都無問題,點知,都係waiting,真係無心機

回覆:LAWYIMYU 的帖子

我今年第一年考,個日三個小朋友,得我仔仔肯答問題同做老師講嘅嘢!!老師仲讚佢叻同乖!諗住機會都大啦,點知reject囉!!寫乜信都冇用!

回覆:家長們收到聖羅撒Result未

想問下今年多少人報聖羅撒?

我都想知...

醒目開學勳章 貢獻勳章

引用:想問下今年多少人報聖羅撒? +

原帖由 tekkulas 於 13-01-28 發表
想問下今年多少人報聖羅撒?
只有學校會知

節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

有D人in既時間後, 咁佢既no. 起碼知最小有幾多人囉...係咪in一日咋?

我估有一千多人報名?但好多撞期去吾到

回復 tekkulas 的帖子

已我所聽聞係唔止千幾人, 應該二, 三千走唔甩, 培道都唔止呢個數啦, 不過實在幾多人in就唔知, 因為果日係撞期最嚴重的一日, 至少有六, 七間有名氣的同日in

引用:回復+tekkulas+的帖子 已我所聽聞係唔止千

原帖由 abebilo 於 13-01-30 發表

已我所聽聞係唔止千幾人, 應該二, 三千走唔甩, 培道都唔止呢個數啦, 不過實在幾多人 ...
佢地好似一天就in完

一天都可以in好多人, 因為佢地一個老師in 3個, 一個課室約5組, 開幾個課室, 每part約10分鐘, 一個鐘可以in好多人...

3個課室 x 5張擡 x 3個小朋友人x  52(10 min) = 2,340人?

我好似見到唔止3個課室, 斷估無痛苦...
‹ 上一主題|下一主題