用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港培正小學(幼稚園部) 各位培幼家長, K1 INTERVIEW 請比D貼士
樓主: 彈弓狗
go

各位培幼家長, K1 INTERVIEW 請比D貼士   [複製鏈接]

mv_lee 發表於 14-11-10 10:04
請問BB自己入課室前...有WARM UP TIME嘛???
我都想知, 聽講係老師一拖就拖了小朋友入課室, 是嗎? 有望各前輩指教, THXS!

回覆 hfnyd 的帖子

有入一個課室玩具, 之後好快就叫名拉入第2個課室...

mv_lee 發表於 15-9-15 09:40

有入一個課室玩具, 之後好快就叫名拉入第2個課室...
請問玩玩具的課室是否可以有一家長陪同? 有老師在場觀察 (例如觀察有否收拾推椅等等) 嗎?

一個家長陪同, 冇計分...

hfnyd  thanks!  發表於 15-9-15 14:45

引用:請問各位覺得自己小朋友+INTERVIEW+嘅時間

原帖由 彈弓狗 於 12-09-13 發表
請問各位覺得自己小朋友 INTERVIEW 嘅時間有乜野特別之處, 可以突圍而出呢?  因為今年到我小朋友IN啦,  ...
請問舊生係米完全沒幫助?

回覆 tangotango 的帖子

你好, 我是今年申請培幼之新手家長, 是否可以分享一下當年妳所填寫之問卷? 請email 給我可以嗎?  
Email: [email protected]
謝謝幫忙!

你好, 我是今年申請培幼之新手家長, 如果可以, 我都想要妳當年所填寫問卷copy, 謝謝妳的幫忙!  請email給我, 可以嗎?
Email: [email protected]  

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 版面充斥 pm 或 email 等相關字句,違反基本版規第一條,現關閉本文
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛
‹ 上一主題|下一主題