用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 23 之"2008 新的一年,新的希望 !" ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 23 之"2008 新的一年,新的希望 !" [複製鏈接]

早晨呀,點解今朝咁晏都無人現身 ? 。。

原文章由 2bzmummy 於 08-1-5 09:49 發表
早晨呀,點解今朝咁晏都無人現身 ? 。。

今朝真係冇人。。。。。

我起床了!!!!!!
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

原文章由 sorlo 於 08-1-5 12:06 發表
我起床了!!!!!!

早晨,食早餐啦。。。。

各位午安呀

懶洋洋的 .....

我0黎0拿...
好努力同大山溫緊書:loveliness: :loveliness:

原文章由 2bzmummy 於 08-1-5 13:42 發表
懶洋洋的 .....

原文章由 alicetong 於 08-1-5 15:26 發表
我0黎0拿...
好努力同大山溫緊書:loveliness: :loveliness:

努力呀+放鬆d。。。。。

原文章由 sorlo 於 08-1-3 10:03 發表

我mobile 有個plan , 每個月free 20 張2R 相嘛
咁如果你要要哂的証件相, 咪幫你地哂, 跟住收番少少手續費賺下錢咁囉

soso,

天然網上晒相, 2R, 3R, 4R 都係 0.5 張咋!
http://www.skyalbum.com.hk/
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

嘩! 個個都好忙.....
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

原文章由 正46 於 08-1-6 19:32 發表
嘩! 個個都好忙.....

你好得閒咩??
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

good morning

長老

尋日出咗去, 無時間上黎同你講聲HAPPY BIRTHDAY, 今日補番: 祝你青春常註, 身體健康, 神仔同晨仔聽教聽話, HB同你恩恩愛愛

原文章由 smum 於 08-1-7 08:29 發表
good morning

長老

尋日出咗去, 無時間上黎同你講聲HAPPY BIRTHDAY, 今日補番: 祝你青春常註, 身體健康, 神仔同晨仔聽教聽話, HB同你恩恩愛愛 :pi ...

早晨!
原來尋日長老牛一, 難怪咁冷清啦依到...
等我都補祝長老生日快樂, 身體健康, 從心所欲.

各位早晨好

smum & 46兄

多謝你0地的祝福, 我照單全收

神仔雖然今日開始考試, 不過呢個星期都係考中作, 英文, 中文, IS (溫佐70%)同埋中世歷史 (溫佐50%), 所以噚日可以出去癲一日

長老

都係我乖乖,我有親口同您講 Happy Birthday !

尋晚有無去滿記呀 ? 甜到漏囉 .....

p.s. 尋晚上唔到 BK !:evil: :evil: :evil:

[ 本文章最後由 2bzmummy 於 08-1-7 09:11 編輯 ]

原文章由 2bzmummy 於 08-1-7 09:10 發表
長老

都係我乖乖,我有親口同您講 Happy Birthday !

尋晚有無去滿記呀 ? 甜到漏囉 .....

p.s. 尋晚上唔到 BK !:evil: :evil: :evil: ...

2b

多謝哂

後尾我提議去新城市, 可以食HD雪榚 等兩位小主zzz佐, 我叫hb去買紅黑糖水齊齊士v士v:loveliness: :loveliness:

[ 本文章最後由 布甸仔媽媽 於 08-1-7 09:22 編輯 ]

Good Morning~~~

呢個星期日, 阿女學校家長日, 到時返去拎成績表.

長老

係呀,新城市都有滿記,不過我未食過,可能甜品並非嗜好 ... 所以每次都係去西貢正店食 ... : : :

原文章由 布甸仔媽媽 於 08-1-7 09:18 發表

2b

多謝哂

後尾我提議去新城市, 可以食HD雪榚 等兩位小主zzz佐, 我叫hb去買紅黑糖水齊齊士v士v:loveliness: :loveliness:

長老,

我都後補您生日快樂 ,最緊要係身體健康,生活愉快,神仔同晨仔又乖又叻叻,HB 同您就恩恩愛愛

睇嚟神仔而家已經轉左渣自動波喎

原文章由 布甸仔媽媽 於 08-1-7 09:00 發表
各位早晨好

smum & 46兄

多謝你0地的祝福, 我照單全收

神仔雖然今日開始考試, 不過呢個星期都係考中作, 英文, 中文, IS (溫佐70%)同埋中世歷史 (溫佐50%), 所以噚日可以 ...
‹ 上一主題|下一主題