用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 宣道幼稚園 宣道幼稚園2007 K1
樓主: mya
go

宣道幼稚園2007 K1 [複製鏈接]

我係318, 我都想部車係318, 不過無錢
其實我都好極端架, 您有冇見過麻X佬襟緊張細路, 除佐你之外
我藝術方面冇吔好, 只係影相的發燒友, 呀仔俾我影到無晒返應, 我有好多AK相, 遲D pm 俾您地睇

原文章由 OO記 於 07-9-20 14:00 硐表

早睡早起麻!

318師兄,
有d野想問問?(不便你可以唔答)
我自己就3月17生日但同你傾o甘耐(其實都有限o者)你又唔似特別擁有雙魚座的性格!8月31或者似d(處女座),定係你仔仔先係,如果係就要留意我地雙魚座D好極端的性格 ...

[ 本文章最後由 Bevis318 於 07-9-20 14:14 編輯 ]

原文章由 Bevis318 於 07-9-20 14:08 硐表
我係318, 我都想部車係318, 不過無錢
其實我都好極端架, 您有冇見過麻X佬襟緊張細路, 除佐你之外

你好我多了,冇我咁極端,因你比我多一日趨向白羊座 !

各位,我上晝出post出得太多,有一個post又俾BK食左又冇copy到要出兩次添,我下晝要努力工作!!! 卦 ......
我是藍的
錯錯錯
我是男的

OO記:

多口問聲, 白羊座有吔好處?
可以選吾答!

原文章由 OO記 於 07-9-20 14:24 硐表

你好我多了,冇我咁極端,因你比我多一日趨向白羊座 !

各位,我上晝出post出得太多,有一個post又俾BK食左又冇copy到要出兩次添,我下晝要努力工作!!! 卦 ...... ...

原文章由 Bevis318 於 07-9-20 14:37 硐表
OO記:

多口問聲, 白羊座有吔好處?
可以選吾答!

我係星座小O子!!!講笑炸!

白羊係始,我地係終!

好處?(凡事有兩面)
咁始你就會諗到活力,衝勁,快,簡單直接,領導等等.
我是藍的
錯錯錯
我是男的

講開醫療保險, 話說大孖前幾日等校車時, 於大堂樓梯玩車車, 工人姐姐由得佢地玩, 就係咁由樓梯掉下來, 個下"爬"仔要聯針, 去到仁X醫院CHECK, 話要4千幾以上, 咁我地都有同佢地買保險, 但係住院保, 又好似唔包, 所以去左威XX醫院, 但就等等等 ..., 我地已經分流左URGENT CASE, 個BOARD話等30分鐘, 但等左3個鐘.

原文章由 OO記 於 07-9-20 13:30 硐表

上次同阿女去法國照X光,攞左幾樽藥水,幾張貼紙加一支藥房賣至多一百幾十o既特效喜...療.....妥,盛惠八佰幾(真係去法國就低).好彩有得claim.

俾得起保費就替佢買埋醫療&意外,俾唔起都最多自己o個份唔買都要替佢買( ...

原文章由 BOYSTWINSBB 於 07-9-20 16:16 硐表
講開醫療保險, 話說大孖前幾日等校車時, 於大堂樓梯玩車車, 工人姐姐由得佢地玩, 就係咁由樓梯掉下來, 個下"爬"仔要聯針, 去到仁X醫院CHECK, 話要4千幾以上, 咁我地都有同佢地買保險, 但係住院保, 又好似唔包, 所以 ...

*我地條款列明.......

有買意外就CLAIM得.
有D住院保因意外入院都應該CLAIM得(搵返AGENT問). 條款......!

孖仔媽,
帶佢地學跳舞喇,少男仔學,多女仔學.尤其芭蕾舞,o岩晒佢地.  又有得練身手.
我是藍的
錯錯錯
我是男的

嘩~~ OO記: 勁喎! 連星座E家嘢又掂, 你究竟有D咩唔掂架

原文章由 OO記 於 07-9-20 15:14 硐表

我係星座小O子!!!講笑炸!

白羊係始,我地係終!

好處?(凡事有兩面)
咁始你就會諗到活力,衝勁,快,簡單直接,領導等等.

咁你個仔有無咩事呀? 咩個工人姐姐唔睇住佢嘅咩

原文章由 BOYSTWINSBB 於 07-9-20 16:16 硐表
講開醫療保險, 話說大孖前幾日等校車時, 於大堂樓梯玩車車, 工人姐姐由得佢地玩, 就係咁由樓梯掉下來, 個下"爬"仔要聯針, 去到仁X醫院CHECK, 話要4千幾以上, 咁我地都有同佢地買保險, 但係住院保, 又好似唔包, 所以 ...

原文章由 aquarius828 於 07-9-20 17:04 硐表
嘩~~ OO記: 勁喎! 連星座E家嘢又掂, 你究竟有D咩唔掂架

你唔好"燒喎"啦!  
人家擺明唔掂啦!
我是藍的
錯錯錯
我是男的

同老師confirm 左只要帶o個3本書就得啦..唔好意思confuse 你地...

樂媽, 多謝關心, 佢好番晒la

OO記, 我今晚同老公去開左個流動上網服務, 咁唔會錯失每個投資良機麻...哈哈..你有乜心水'冧把'介紹? 依家個市咁高, 我都放晒啦, 高追好驚, 但比四叔講講下有D心郁想再入市

BOYSTWINBB, 你個仔有冇事?? 個姐姐咁唔小心? 係咪掛住傾計呢..

各位早晨呀!

happybabymum:
好番哂就好啦..

我想問問上午班家長, 琴日係咪收咗本手冊同一本書呀, 我問仔仔, 佢話老師收咗, 我係驚唔見咗咋, 想confirm一下..

原文章由 happybabymum 於 07-9-21 03:00 硐表
同老師confirm 左只要帶o個3本書就得啦..唔好意思confuse 你地...

樂媽, 多謝關心, 佢好番晒la

OO記, 我今晚同老公去開左個流動上網服務, 咁唔會錯失每個投資良機麻...哈哈..你有乜心水'冧把'介紹? 依家個市咁 ...

我個女下晝班都收左天父同手冊﹐上午班都應該係掛。

原文章由 aquarius828 於 07-9-21 09:31 硐表
各位早晨呀!

happybabymum:
好番哂就好啦..

我想問問上午班家長, 琴日係咪收咗本手冊同一本書呀, 我問仔仔, 佢話老師收咗, 我係驚唔見咗咋, 想confirm一下..

...

HappyB媽,
都掛住41,34,12,11(校網)

樂媽,
樂樂好叻!  信佢啦!  手冊+天父世界(好多小朋友會話耶穌o個本)

各位,

我嘗試搵搵來來放輕鬆放輕鬆的歌詞&歌仔,或者你地有oE or fax or scan俾我.  因由頭做到腳d次序都好多,佢次次教我做都唔同.

佢話Looby-loo 有老師教o既步法口訣wor(連日來經佢o既努力加我o既腦力整理左幾句): 向前一步
向後一步
伸高手 shake-shake-shake tune~yourself~about(or 轉 個 圈)

仲有,放學歌用哩首: Good-bye Good-bye Good’’’(維記鮮奶音)
-bye .
We are going home.
我是藍的
錯錯錯
我是男的

欣媽(faylam),

好耐冇見你!(上黎),  我女話近排放學會坐Lego(積木哥哥)哥哥車,同欣欣一架車,(有一次Lego哥哥請全車小朋友食紫菜(攞回家)
我是藍的
錯錯錯
我是男的

原文章由 NatMom 於 07-9-21 10:17 硐表
我個女下晝班都收左天父同手冊﹐上午班都應該係掛。

我個仔都收左呢兩本書呀
教育王國以外之相冊連結已被刪除

嘩...等3個鐘, 就算止左血, 都驚有細菌感染架, 政府醫院真係
教育王國以外之相冊連結已被刪除

唔該哂Natmom, OO記, 金毛B媽幫我Confirm. (嗰兩本書)

OO記:
點解仔仔無紫菜架 (係唔係淨係派比女仔咋)

仔仔淨係間中有d貼紙拎返嚟, 有次又話係坐校車隔離嘅姐姐比佢嘅:

唔好意思OO記:
我可能誤會咗, 你係咪指放咗學, 坐校車時, 個司機哥哥比紫菜呀?

o吾好意思, 有冇mami知由將軍澳返宣幼要幾長時間? 我check過一間kowloon tone 幼稚園. 要7:30 上車, 實在太早了.所以放棄報考. 有冇mami可以幫我check下 or 給我校車联絡電話.

原文章由 aquarius828 於 07-9-21 12:10 硐表
唔好意思OO記:
我可能誤會咗, 你係咪指放咗學, 坐校車時, 個司機哥哥比紫菜呀?

你魂魄總算返返來! (o那!唔好打頭o下)

差d漏左,手冊度話勞作會做花燈,我女話佢完成了兔仔!

仲有,佢話哩幾個week都未見過NET教英文,唔知今日點?[可信程度俾幾粒星呢?有機會問問阿Miss陳都好wor!(都係算喇)]
我是藍的
錯錯錯
我是男的
‹ 上一主題|下一主題