用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) (KTS) 2009小一家長, 大家交流下......
樓主: Barbarasin
go

(KTS) 2009小一家長, 大家交流下...... [複製鏈接]

原帖由 j63 於 10-3-12 21:50 發表
我都無喎!應該係未派翻喇!咁點算?要唔要搵張紙做住先?

I think no need to do because we don't know the
題目.

What do you think?

原來你地都無...... 書我地會照睇, 但就唔會做係張紙度.

原帖由 j63 於 10-3-12 21:50 發表
我都無喎!應該係未派翻喇!咁點算?要唔要搵張紙做住先?

求救! 德工(四)

求救! 德工(四)

請門問可否sent 德工(四) 及<<含>>p.4 to my email "[email protected]"我個傻猪猪又唔見咗.激死人啦!VQ2考什広也不知道.請1C家長幫幫手

含4. <風>
唐.李嶠

解落三秋葉
能開二月花
過江千尺浪
入竹萬竿斜

原帖由 wyws 於 10-3-13 10:24 發表
求救! 德工(四)

請門問可否sent 德工(四) 及p.4 to my email "[email protected]"我個傻猪猪又唔見咗.激死人啦!VQ2考什広也不知道.請1C家長幫幫手

我地決定唔駛做!哈哈!
原帖由 voeuho 於 10-3-12 22:00 發表

I think no need to do because we don't know the
題目.

What do you think?

Thanks

Thank you. But anybody have 德工四. Please help

我sent 德工(4)給你,可否sent GEWS 5 給我,我個仔唔見了GEWS,Thanks!

My E-mail: [email protected]

有無1C媽咪可以e-mail GEWS 5 給我,我個仔唔見了,Thanks!

已經收到GEWS (5), Thank You !!

原帖由 CynthiaWONG 於 10-3-14 13:09 發表
有無1C媽咪可以e-mail GEWS 5 給我,我個仔唔見了,Thanks!

Hi j63, hhkk, cat, reb619, 大嘴鳥,

復活節你地有冇節目?

我同囡囡打算去愉景灣參加<Easter Egg Hung> on 2/4/10 (Fri).

If you want to join it, please go to website: www.ddeck.com.hk to register.

The fee is $150 for each child.

? 點解要比錢嘅 . .
kk 去唔到有比賽 。 . . . . . . .
原帖由 voeuho 於 10-3-16 12:16 發表
Hi j63, hhkk, cat, reb619, 大嘴鳥,

復活節你地有冇節目?

我同囡囡打算去愉景灣參加 on 2/4/10 (Fri).

If you want to join it, please go to website: www.ddeck.com.hk to register.

The fee is $150 for eac ...

原帖由 heiheikeikei 於 10-3-16 13:09 發表
? 點解要比錢嘅 . .
kk 去唔到有比賽 。 . . . . . . .  

Hi hhkk,

Do you know who is Ms. Khmama?

I know she can answer the "Secondary School" question.  She get so many information about the secondary school.

好想去呀, 不過2號已經約咗朋友, 今年又去唔到

復活節你地有冇節目?

我都好有興趣去喎,等我安排下先。仲有兩日時間報名。唔該!請問大人駛唔駛報名?

復活節你地有冇節目?

大嘴鳥,
你囝囝無乜事呀?幾日無翻學!係咪唔舒服呀?要保重身體呀!呢排忽冷忽熱,真係好易會唔舒服!

J63,
多謝關心!
已經第4日無返學啦 , SUN開始發燒, 燒了5日, 其實呢兩日我都仲以為可以返學, 但每朝早一check, 佢又有點微燒, 日頭又鬼咁精神, 好正常, 始終病又唔可以返學ga嘛, 真係心急死我了!
呢幾日d功課好多吓喎, 可能無係學校做緊一部份, 日日都一大堆, 好彩我每天找校車都寄功課, 如果唔係...好番做完功課又病過都得啦!
同事的女女(都係1A)班的, 佢話每日都有3個同學仔無返學喎! 大家都小心d呀, 其實無乜事幹都可以戴mask, 以防萬一.

voeuho,
好提議喎, 睇睇我個日駛唔駛返工先!

囡囡幾天沒上課,請問1C數學日記做什麼。

原帖由 j63 於 10-3-17 22:26 發表
我都好有興趣去喎,等我安排下先。仲有兩日時間報名。唔該!請問大人駛唔駛報名?

Hi,
大人`無需報名, because only the child to join hung
easter egg.

HI 大嘴鳥,

我個女都係woo 幾日抵燒 .又係無返幾日學 . . .好分煩!!!!!
原帖由 大嘴鳥 於 10-3-18 13:56 發表
J63,
多謝關心!
已經第4日無返學啦 , SUN開始發燒, 燒了5日, 其實呢兩日我都仲以為可以返學, 但每朝早一check, 佢又有點微燒, 日頭又鬼咁精神, 好正常, 始終病又唔可以返學ga嘛, 真係心急死我了!
呢幾日d功 ...

請問大家有嘜好方法可以防蚊, 昨日阿囡回來, 雙小腿又多了6粒蚊咬, 上次啲痕都未退, e+佢雙小腿花lee花look, 點算, 佢已經無去水之園, 草地或沙池架喇; 有個同學仲慘, 塊臉仔俾蚊咬咗好多粒呀

原帖由 heiheikeikei 於 10-3-19 08:32 發表
HI 大嘴鳥,

我個女都係woo 幾日抵燒 .又係無返幾日學 . . .好分煩!!!!!
‹ 上一主題|下一主題