用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集六) ...
樓主: Huisys
go

2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集六) [複製鏈接]

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集六)

嗚.........我又瞓著左喇............瞓醒覺.....d mami都唔見哂喇...............     

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集六)

早晨呀各位靚媽

早晨呀,親愛的.....
Huisys 寫道:
早晨呀各位靚媽

ha!? 咁我幫你問問...晏D覆妳......!!
Huisys 寫道:
親愛的....

我已經照你所講咁做齊哂每個step囉....download哂果兩個software架喇.....但係....都係開唔到呀..................依然都係出果一句呀.....macromedia projector發生問題....必須關閉....問我回唔回報比microsoft喎.........................咁...係咪關microsoft事呀   

有勞...有勞....   

heiheikeikei 寫道:
ha!? 咁我幫你問問...晏D覆妳......!![quote]
Huisys 寫道:
親愛的....

我已經照你所講咁做齊哂每個step囉....download哂果兩個software架喇.....但係....都係開唔到呀..................依然都係出果一句呀.....macromedia projector發生問題....必須關閉....問我回唔回報比microsoft喎.........................咁...係咪關microsoft事呀   
[/quote]

我老爺今朝又唔知醒 .............搞到我又要同個仔飛的返學!!! :tongue:

[quote]
早晨呀,親愛的..... [quote]

我今朝都攰到起唔到身,我無送到佢搭校車
但就無妳咁慘....

妳家老爺係攰得滯定其他完因???
佢上次係乜事起唔到身呀???

哇....你點解唔用手機set 下鬧鐘
飛的-幾重皮呀 :cry:

Huisys 寫道:
我老爺今朝又唔知醒 .............搞到我又要同個仔飛的返學!!! :tongue:

各位媽咪,

Good morning!

尋晚好鬼熱鬧噃, 妳哋擺個幾位我都有嚟! 我一路睇"軟硬", 一路睇妳哋熱鬧.........不過未食壽飽就走左!

kec

早晨呀 kec~~~
啊.....係呀....尋晚唔記得上壽飽呀
補返先  
Cassey 寫道:
各位媽咪,

尋晚好鬼熱鬧噃, 妳哋擺個幾位我都有嚟! 我一路睇"軟硬", 一路睇妳哋熱鬧.........不過未食壽飽就走左!

kec

*特然醒起*

十一 .十二 月都有同D mami 講"生日快樂"
咁有無邊位靚媽係"一月"生日㗎~~~~~~

我.媽.媽!   
*特然醒起*

佢上次同今次個原因都係一樣------聽到鬧鐘

師父~

新一年,新開始.....and New Home

小桃兒,

你係咪諗住新一年,新開始.....
嗦勝用新account 名~~~

師父字[quote]
小桃兒 寫道:
[size=medium]報到!
[/quote]

>.....要加多一個聲大夾惡ge鬧鐘........鬧醒佢
親愛的...我有問題.........點解係鬧醒佢,唔會鬧醒妳咩???
Huisys 寫道:
佢上次同今次個原因都係一樣------聽到鬧鐘粛...起身襟息左佢...........但係冇起到身..諗住合多一陣.........點知...果一陣已經係一個鐘頭後喇...........................

所以..我今日warn左佢----下個禮拜開始...要加多一個聲大夾惡ge鬧鐘---務求一定要鬧醒佢

早晨呀~~

小桃兒,

早呀~~~
我都未知走唔走到
如果見我唔到,就記得幫我瞄下我隻仔吖~~

師父字
小桃兒 寫道:
師父~

新一年,新開始.....and New Home

kec.....
好!就祝呀 kecmm 生日快樂!!
Cassey 寫道:
我.媽.媽!    [quote]
*特然醒起*

[/quote]

哇.....哇.....哇.....哇.....哇.....))))))))

正.....正.....正.....正.....正.....))))))))

多謝........多謝........多謝........)))))))

個蛋糕大過我個頭呀! 分哂俾呢樹嘅媽咪都食唔哂!

祝一月份big big mami club 嘅媽咪......生日快樂!

我用左99分99秒99下載幅圖..........   

哦....原因有兩個---

(一)...每朝早係老爺最早起身...佢負責煲水,洗杯..打點好哂..就會叫我同呀仔起身....
(二)...我有樣好古怪ge特性....就係...除非我果日

del
‹ 上一主題|下一主題