用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 TKO Deborah (Part 4)
樓主: HALAHA
go

TKO Deborah (Part 4) [複製鏈接]

Re: TKO Deborah (Part 4)

halaha
DR chiu 點樣回應你?

jaisy,

趙醫生話係來貨貴, 不知係邊間葯廠(我不記得咗), 因為我無唸住係度打, 所以無留心聽.

[size=x-large]大家check pm, 有正野~~~

醒目開學勳章

>halaha
仲讚我效率一流??      今次, 我都拖左好耐喇, 我都係昨日先send個pm過去咋, 而家等覆, 睇下老細送唔送貨比佢, 佢未覆我, 我都係今朝先confirm比佢咋~     

做乜無啦啦打肺炎縺球菌針呀? 呢排高鋒期咩? 呢隻針好似講左好耐咁喇喎~

>fifi
雖然音小難考, 但係都未100%一定讀, 睇埋呢幾個月先啦~     

你覺唔覺得....而家好似好容易撞到人咁呀?     我昨日搭lift都撞到anson而家畫班d同學仔, 但係..我唔識架喎, 佢係咁講"gogo", 我都係返到屋企問我老公先知咋~     

>jaisy,
係呀, 上次整左個鐘返黎, 你點處置佢呀?     昨日畫班, 畫左"蒙羅麗莎"返黎, 都幾靚, 幾得意, 不過.....就好大幅, 唔知點攪好, 唔通....掛出黎?         

WING530
睇左未呀, 好搞笑架   
我放左個鐘入TOILET.

醒目開學勳章

>jaisy,

剛剛睇完, 好靚喎!     我最鐘意開頭白色 & 綠色果條裙, 影得好得意, 好靚呀! 白雪公主就見過啦, 上次我地果個party呀!         

佢都不知搞咩, 一定要著SNOW WHITE, 明明屋企啦.
頭先我比PINKPINK 睇, 佢話比EUNICE 睇到~!!!
EUNICE 就想去影, 女仔都係貪靚

wing530,

哈哈..., 因為我都係噚日才SEND PM給你, 今日就見你話星期四可能有貨攞, 所以讚下你.     

JAISY,

我試咗兩次都睇不到呀, 等我試多次先.

JAISY,

可能係公司, 所以睇不到.     

影咗幾錢呀?

halaha
唔知我有無打錯條link 比你, send 多一次比你.
比左$680

醒目開學勳章

>JAISY,

無錯, 我都睇到, 不過, 要我自己開黎睇, 你唔識Set條link咩? 用URL呀!    

$680又幾抵喎, ANSON細個果時, 果輯要成$2000, 之前影警察, 消防員都好似成千蚊架~   

wing530
我都識整, 不過唔想個個都睇到咋   
我都有同vanna 好細個時影, 係baby house, 都要$2xxx.

醒目開學勳章

>HALAHA,
都唔知星期四得唔得, 而家等老細覆呀~   

>JAISY
女仔梗係貪靚D架喇~     

醒目開學勳章

JAISY,

你SEND PM, 點會個個都睇到呀?      

jaisy,

arm arm睇完,好靚噢      比stephanie睇到,都實話要去影     

果間野係邊度o架?$680都幾抵玩    total幫vanna影o左幾張相啊?影o左幾耐?係唔係全部比返個底你?

stephanie都係試過係baby house影   

fifi
影左你睇個到咁多, 好似有7-8 套衫.
我比$680個plan, 可以選40 張相, 送12R + 2張2R.
之前又去過jordan 個間影, 就平D $380~~
但我覺得好似用digital 影靚d

jaisy,
vanna d相好靚呀!!      頭先同hinhin一齊睇, 佢睇到vanna扮女警o個張就話, "媽咪, 佢支係玩具槍黎架!"      比人激C我.     

$680都幾抵wor, 上次我同hinhin影交通警, 加加埋埋都要5百幾蚊, 仲得2款衫, 不過d "道具"就逼真好多!     

我鍾意vanna扮美人魚呀!! (好肥美)!   

wing530,
我都聽我公司樓下d security講, "音小"幾好架, 暫時d評價都唔錯.      真係唔講唔知呀, 原來班security d仔女, 好多都讀kln city o既名校!       佢地prefer d仔女讀名校...      完全同我相反呀, 所以有時同佢地"吹開水", 佢地都好surprise我點解唔比個仔出kln讀...     

hinhinmom
因為你地覺得傳統小學/名校壓力大, 所以都想選一間可以比小朋友係愉快既校園學習, 但佢地都可能buy 個套名校有保證瓜, 好似我都仲未想定啦~~
‹ 上一主題|下一主題