用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ☆齊來暢遊聖彼得樂園
樓主: 加加媽咪
go

☆齊來暢遊聖彼得樂園 [複製鏈接]

Re: ☆齊來暢遊聖彼得樂園<第八回>

kama ~

今日放學chunchun 話我知見到kaka 份整子美食作品 , 仲帶我去睇...嘩! 張相好sharp, 未行埋去已經見到kaka 個 cute 樣啦      睇完張相, 好想食 你個 fruit salad !    下次整俾我哋食得唔得

你而家整咗d吊櫃, 可以盡量收起哂d 雜物, 間屋會整齊好多呢.
我個廳好細, 多咗細佬, 真係多咗好多衣物/玩具.. 之前都係ikea 見過吊櫃, 同chunba都有諗過向高空發展, 放吓玩具/書之類都好. 不過, 一直未去整.

yauma

305嗰日出席人數咁多, 諗諗吓都係叫chunba + 聰聰去完第一場生日會搭的士返屋企好d 啦, 唔好擺住咁多位.

tszyau2000 寫道:
kima ~~

頭先吾該晒你ar...    ...過兩日我都會同埋yauba 視察多一次場地ka la...因為我都驚到時場地上有咩差池...所以都係捉埋yauba 睇下穩陣d kei...吾係果日有咩安排失禮人實比yauba e e 哦哦ka...     

好得意架... 有人話兩兄弟好似樣, 亦有人話佢哋完全係兩個樣喎.  我自己覺得聰聰都好似 chunchun BB 時個樣.

kikimom 寫道:
係ar..聰聰大個左好多ar..今朝見佢係公園行lei行去.好cute ar[quote]
加加媽咪 寫道:
係ar.... 第二張相影得聰聰好似好大個仔咁ar            
真係同哥哥好似樣ar [quote]

好似唔見 YYmom, longma 佢哋. 大家都好忙.

呢個星期日行程點呀?
嗰日中午chunchun 要去大會堂外面表演.

傻la...吾駛ar...難得大家甘比面我同tszyau...我地好開心ka       ...lai la...lai la...只不過我無e d 經驗...又怕到時老麥比kei 地方吾清吾楚...所以有d擔心jet...    [quote]
chunchunmama 寫道:
yauma

305嗰日出席人數咁多, 諗諗吓都係叫chunba + 聰聰去完第一場生日會搭的士返屋企好d 啦, 唔好擺住咁多位.

如果決定係黃金海岸kei...甘你地米可以表演完至過join 我地law...

我記得探kiuma果日提過...落黃金海岸玩下先...到甘上時間...約4點幾到la...至上去開始燒...因為好似係限時..係米ar?

甘樣好吾好ar

呢個星期日行程點呀?
嗰日中午chunchun 要去大會堂外面表演.

chunma    

可能張相太大(4R), 加上我見其他同學仔有d係自己畫 or 剪圖片kei, 咁相比kaka果張相咪比較sharp law, 真係獻醜tim          

我都係買幾罐罐頭再加d生果上去撈埋咋, 跟本冇mud難度, 相比你整果d美食, 簡直係 "小毛見大毛"la, 不過如果下次有機會要搵人幫手整salad kei, 我都會樂意整kei  :  :  

係ar.... 琴晚整好d野湊kaka返屋企, 一打開門佢都不知幾開心, 因為多咗地方俾佢走動ma .

我屋企都好細, 所以一定要向高發展先得, 我同kakaba都係考慮咗好耐, 行過好多次ikea 先決定點做ka, 起初要執野時真係好煩, 仲要忍痛扔野, 不過當睇到整完之後kei效果暫時都算滿意la.

[quote]

kama ~

今日放學chunchun 話我知見到kaka 份整子美食作品 , 仲帶我去睇...嘩! 張相好sharp, 未行埋去已經見到kaka 個 cute 樣啦      睇完張相, 好想食 你個 fruit salad !    下次整俾我哋食得唔得

你而家整咗d吊櫃, 可以盡量收起哂d 雜物, 間屋會整齊好多呢.
我個廳好細, 多咗細佬, 真係多咗好多衣物/玩具.. 之前都係ikea 見過吊櫃, 同chunba都有諗過向高空發展, 放吓玩具/書之類都好. 不過, 一直未去整.

照表面睇...細佬應該係大膽過哥哥kei...    [quote]
好得意架... 有人話兩兄弟好似樣, 亦有人話佢哋完全係兩個樣喎.  我自己覺得聰聰都好似 chunchun BB 時個樣.

好期待你kei 手勢ar        [quote]
加加媽咪 寫道:
我都係買幾罐罐頭再加d生果上去撈埋咋, 跟本冇mud難度, 相比你整果d美食, 簡直係 "小毛見大毛"la, 不過如果下次有機會要搵人幫手整salad kei, 我都會樂意整kei  :  :  

yauma

話就話限時四個鐘...不過, 我上次星期六大約五點幾去到, 燒到10點幾都無叫我哋走.

如果係去嗰間, 星期四/五confirm 人數後我打去訂位先.

我要同chunchun 出去啦. bye  

[size=medium]撈野kei 手勢 ??????......            

[quote]
好期待你kei 手勢ar       

絕對係 呀! 兩個性格完全唔同.

照表面睇...細佬應該係大膽過哥哥kei...    [quote]

點止ar...係...[size=large]攪野kei 手勢ar...hahaha        [quote]
加加媽咪 寫道:

[size=medium]撈野kei 手勢 ??????......            

聰聰真係好活潑, 又成日笑, 見到佢人都開心D  

[quote]
照表面睇...細佬應該係大膽過哥哥kei...   

ok...甘到時麻煩你book 位la   
yauma

話就話限時四個鐘...不過, 我上次星期六大約五點幾去到, 燒到10點幾都無叫我哋走.

如果係去嗰間, 星期四/五confirm 人數後我打去訂位先.

我要同chunchun 出去啦. bye  

[size=medium]heheheheheeee~~~~  攪咩先     

[quote]
點止ar...係...[size=large]攪野kei 手勢ar...hahaha       

甘要睇你la...heheheeeee          [quote]
加加媽咪 寫道:
[size=medium]heheheheheeee~~~~  攪咩先     

thank you chunma    

[quote]
ok...甘到時麻煩你book 位la   

yauma,

咁星期日我哋會唔會約埋一齊breakfast & tea跟住一齊過黃金ar??

好AR   ....我無咩所謂...反正yauba早上已經返左工...我地直落又點話ar!

加加媽咪 寫道:
yauma,

咁星期日我哋會唔會約埋一齊breakfast & tea跟住一齊過黃金ar??
‹ 上一主題|下一主題