用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 創價幾時知結果?
樓主: jannychan
go

創價幾時知結果?   [複製鏈接]

昨日已打去學校問,就算収唔收信件都是同日寄出,所以未收倒可能係地區問題。恭喜有offer唧媽媽!

引用:昨日已打去學校問,就算収唔收信件都是同日

原帖由 Mv888 於 13-12-07 發表
昨日已打去學校問,就算収唔收信件都是同日寄出,所以未收倒可能係地區問題。恭喜有offer唧媽媽! ...
但我今日收到民生reject letter, St. Rose second in letter, 偏偏無創價,真令人擔心…樓主你有無其他offer ar ?:

回覆:創價幾時知結果?

我地今朝都check 左信箱,未收到…要等到星期一…

回覆:Mv888 的帖子

多謝分享,你俾左好多希望給其他家長,希望星期一有家長來報喜吧

都希望大家有好消息,可能抱住太大希望,因為大姐之前係創價讀,但都唔收,創價真係一間好好學校,大女讀得好開心,又可以參加好多學校活動,重令小姐有幸考倒小陳守仁,現就讀小一.所以唔收更加失望

回覆:Mv888 的帖子

乜家姐讀緊唔係會加分嗎?

睇來無,家姐已畢業現讀P1。祝大家好運

引用:都希望大家有好消息,可能抱住太大希望,因

都希望大家有好消息,可能抱住太大希望,因為大姐之前係創價讀,但都唔收,創價真係一間好好學校,大女讀得 ...
收生是甚麼準則嗎?

引用:昨日已打去學校問,就算収唔收信件都是同日

昨日已打去學校問,就算収唔收信件都是同日寄出,所以未收倒可能係地區問題。恭喜有offer唧媽媽! ...
咁可能有offer 同日寄出,waiting 同reject 另一日寄出

可能真係小朋友叻先得

大家唔好咁左心,我收到rejected letter,感證明大家都重有希望,我fd剛剛返䑒到屋企開信箱都係rejected letter!

引用:大家唔好咁左心,我收到rejected+letter,感

大家唔好咁左心,我收到rejected letter,感證明大家都重有希望,我fd剛剛返䑒到屋企開信箱都係rejected let ...
你呢個消息有d令我law law luen Tim,同樣個大喺到讀,但細仲要超細B。

回覆:lc1010 的帖子

仲未收信

好擔心Tim,今日收到民生letter,但仲未見到創價封信,同樣有哥哥讀創價,又要等多兩day

引用:Quote:原帖由+Mv888+於+13-12-07+發表昨日

原帖由 gogogozi 於 13-12-07 發表
但我今日收到民生reject letter, St. Rose second in letter, 偏偏無創價,真令人擔心…樓主你有無 ...
same as u.....收到st rosa second in.....MS rejected..  但未收到soka...u live in tsuen wan....

大家平常心,過一個happy sunday星期一個個都收𠊷好消息

引用:Quote:原帖由+gogogozi+於+13-12-07+發表但

原帖由 joannec05 於 13-12-07 發表
same as u.....收到st rosa second in.....MS rejected..  但未收到soka...u live in tsuen wan....

...
I live in Fanling ga...hope we all have good result next Monday !!!!!!!!!!

我今日都係收到MS reject letter, st.rose second in, 但創價仍未有消息!
我住將軍澳

我都未收到信!
期待中

囡囡所有問题識答,四月B,am offer
‹ 上一主題|下一主題