用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖羅撒幼稚園 St. Rose of Lima KG 2007 ~~ PART 2
樓主: kylie_mom
go

St. Rose of Lima KG 2007 ~~ PART 2 [複製鏈接]

醒目開學勳章 貢獻勳章

晴晴朝早8:10am响將軍澳坑口區上車, 落車响油塘12:40pm左右, 如果將軍澳落車好似係12:50pm
原文章由 schau28 於 08-6-5 12:24 發表
我想請交一下有無小朋友住是將軍澳區, 上&落校車的時間唔該!!!
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

冷氣褓姆車(特平街車)

將軍澳 、油塘  來往 聖羅撒 (公爵街)

本車隊為改善服務,己全面設有安全帶。

為答謝大家既支持,本車隊 7 月份免費。

於08-09年度繼續為大家服務。

查詢電話: 60111923

查詢電郵: [email protected]

現正開始接受登記,歡迎以電話或電郵的方式查詢。

原文章由 ChioMaMa 於 08-6-5 12:50 發表
D生日的小朋友個個都好漂亮, 小小公主 下個月Wing Wing生日可以著好D!

咁預祝Wing Wing 生日快樂 越來越靚女, 最緊要身體健康

原文章由 phoebekk 於 08-6-5 22:57 發表

咁預祝Wing Wing 生日快樂 越來越靚女, 最緊要身體健康

咁Wing Wing 未今個月可以輪到她在SRL做主角囉?我和沅婷都預祝Wing Wing 生日快樂 快高長大

醒目開學勳章 貢獻勳章

有無mami要惠康印花呀, 我有10幾個.

Phoebe and Zoe Mama

Thank you very much! 祝Lam Lam 14/6 生日快樂

原文章由 phoebekk 於 08-6-5 22:57 發表

原文章由 ChioMaMa 於 08-6-6 15:44 發表
Phoebe and Zoe Mama

Thank you very much! 祝Lam Lam 14/6 生日快樂

多謝晒!

各位我終於可以歸隊...... 家事+有左又頭暈又嘔攪左幾個月終於可以從新入大隊~~~~ 有活動我都可以去玩...
◤萬花筒流動店~護膚品小賣店♬請按BK個人網頁◥
◣貨品來源以(大百貨公司/藥房/專門店/一般商店)◢
∽∝∽∝∽∝∽∝∽∝∽∝∽∝∽∝∽∝∽∝∽∝∽

Wing Wing, Lam Lam

預祝你地生日快樂, 快高長大, 身體健康
送個城堡蛋糕比兩個小公主先

kylam100,

歡迎你歸隊呀!  

原文章由 kylam100 於 08-6-10 17:30 發表
各位我終於可以歸隊...... 家事+有左又頭暈又嘔攪左幾個月終於可以從新入大隊~~~~ 有活動我都可以去玩...

Wing Wing & Lam Lam,

Happy Birthday

醒目開學勳章 貢獻勳章

而家你5個幾月都定晒咁身體都會好d嘅, 有活動多d小朋友一齊玩佢地實開心啦

原文章由 kylam100 於 08-6-10 17:30 發表

Welcome Back!!

城堡蛋糕好漂亮!!Thank you very much!

原文章由 pandacat_bb 於 08-6-11 00:10 發表

http://kids.lovetoknow.com/wiki/images/Kids/7/78/Princess_birthday_cake.jpg ...

醒目開學勳章 貢獻勳章

各家長

明天起一連2日唔使返學, 記得啦

醒目開學勳章 貢獻勳章

我地大人都有咁多假就好啦
原文章由 kylie_mom 於 08-6-11 13:13 發表

醒目開學勳章 貢獻勳章

原文章由 monkey妹 於 08-6-11 14:34 發表
我地大人都有咁多假就好啦

係呀...好懷念讀書時假期多又有零用錢的日子

原文章由 kylie_mom 於 08-6-11 13:13 發表
各家長

多謝你提醒

原文章由 pandacat_bb 於 08-6-11 00:10 發表

http://kids.lovetoknow.com/wiki/images/Kids/7/78/Princess_birthday_cake.jpg ...

Pandacat & Karena,

多謝晒您地嘅祝福呀! 個城堡蛋糕又靚又大個, 琳琳話唔捨得食喎

Lam Lam & Wing Wing ,

Happy Birthday to you,
Happy Birthday to Lam Lam & Wing Wing,
Happy Birthday to you.

你哋個蛋糕好靚呀! 俾我都唔捨得食啦

Heili上

Thank you all of you!

原文章由 FlorenceChan 於 08-6-12 09:33 發表
Lam Lam & Wing Wing ,

Happy Birthday to Lam Lam & Wing Wing,
Happy Birthday to you.

你哋個蛋糕好靚呀! 俾我都唔捨得食啦

Heili上 ...
‹ 上一主題|下一主題