用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經
樓主: maba
go

仔女經 [複製鏈接]

Re: 仔女經

你真係要求高呀 Annie ,呵呵呵, 突然無野講tim
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

sorlo 寫道:
你真係要求高呀 Annie ,呵呵呵

sorlo,

何出此言   

我覺得你囝囝肯自動波, 又對運動有興趣, 真係一流~~~
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

sorlo 寫道:
我覺得你囝囝肯自動波, 又對運動有興趣, 真係一流~~~

oic

其實囝囝一樹樹na, 當我地知佢好鐘意daddy陪佢玩g 後, 我地會set 好d time俾佢去follow, e.g. if 佢係9典g 前做哂功課&溫哂書, baba會陪佢玩 or俾佢上網到10典 (細佬要    ). 而fri 晚就打bowling, sat 就落球場鬥波!

運動就可能我兩公婆都like 卦, 我同佢一齊睇tv...足球, 籃球, 跳水.....me mud 都arm (我中學係玩社制比賽), babi 就陪佢玩lor....   

真係正呀, 聽到都流口水呀~~~

sorlo 寫道:
真係正呀, 聽到都流口水呀~~~

你講我定我大仔jack     

你個囡都骨骨ar ~ 我覺tak 女仔six 朗誦好正     

Annie,

Please check pm.~~

Annie , 見你就流口水, 因為你好識讚人呀.............

[size=xx-large]good 你地morning~~

sorlo 寫道:
Annie , 見你就流口水, 因為你好識讚人呀.............

sorlo,

me 講樹實ja ~ 我由細都大都好sin mo d 人典解咁叻, ng 字正腔圓,記性又好, + 豐富表情 ~ 要        去朗誦

呢兩日boss返左黎, 唔上得黎住啦
你地傾住先
琴日好鬼激氣... 發覺小姐真係無自律, 真係有排教,
早輪我仲想生多個, 但係呢個念頭我估今世都無法實現.....

maba,

份工緊要d, 來日方長, 有排傾 la    

我個大仔咪一樣      心情好ge 咪忍下, 心情ng 好就     

大家好, 我係新黎既, 睇我個名都估到下, 我係 too busy & 我係 two boy's 媽咪
大仔去左外國讀大學, 細仔 F.1
請多多指教  

[size=large]Good Morning~~~

[size=xx-large]早晨~~~

2bzmummy 寫道:
大家好, 我係新黎既, 睇我個名都估到下, 我係 too busy & 我係 two boy's 媽咪
大仔去左外國讀大學, 細仔 F.1
請多多指教  

2bzmummy,

welcome ar~~     

好似最有經驗個個係你bor      過d 料lai share 下na   

大家早 !  :

2bzmummy

岩啦岩啦, 快的過的料泥, 我教小朋友係白痴架

其實我地屋企都好自由, 同埋大家幾開通, 由其係 baba, 佢話要俾 d 仔好既壞既都要識, 咁先唔會俾人o厄, 好彩我個大仔好肯講野, 咩都返黎同我地講, 咁我又咩都話俾佢聽, 就算我同奶奶屋企 d 人既野都講, 幾時我又財政問題呀, 叫佢唔好咁大駛呀, 咁囉

lunch, 閃先
‹ 上一主題|下一主題