用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ☆ 齊來暢遊聖彼得樂園
樓主: 加加媽咪
go

☆ 齊來暢遊聖彼得樂園 [複製鏈接]

Re: ☆齊來暢遊聖彼得樂園<第十一回>

agree                     

kikimom 寫道:
longma

唔好怕羞la..   係大家仲未諗往or未計出時.你巳經甘快啦.相信係一個出色會計先可以做度嫁       

嘩~~~~好大頂高帽呀      ....睇唔到野啦....仲覺個身"輕飄飄"添           (ps:其實係妳地未諗住去唧...妳一諗住去....妳地都會"計"得好快      )
kikimom 寫道:
longma

唔好怕羞la..   係大家仲未諗往or未計出時.你巳經甘快啦.相信係一個出色會計先可以做度嫁       

唔制呀, 包尾       

kiuma

多謝你的服飾篇 !      期待用品篇推出.
chunchun 有套肥仔size 校服唔啱, 我仲未拎去元朗換, 應該冇咩肥仔掛.

yauma

琴晚你係咪同我say hi, 其實我已經瞓咗, 今朝chunba同我講, 可能我整咗動登入, 佢開機見到你囉!  

longma

出色會計師       

唔洗 wor chunma, 就算你包尾都總算識路返黎ar, welcome ar              

chunchunmama 寫道:

唔制呀, 包尾       

吓 chunchun 套新校服咁快已經唔啱要換la      

[quote]
kiuma

chunchun 有套肥仔size 校服唔啱, 我仲未拎去元朗換, 應該冇咩肥仔掛.

chunma,

咁你快d搞番掂佢la.... 我睇完你個post 之後見你喺msn , 不過都唔敢add你, 我估都係chunba 黎.  

[quote]
yauma

琴晚你係咪同我say hi, 其實我已經瞓咗, 今朝chunba同我講, 可能我整咗動登入, 佢開機見到你囉!  

[size=large]good morning all ~~

kama,

我記得你有提我哋幾時搬屋架, 係我衰上唔到黎咋.
你哋去邊我都會跟住

自動登入已經整番好 la.  

琴晚半夜落好大雨, 今日天氣唔知點呢. 你哋有咩節目呀?
呢個暑假好似無咩點去街. 今日參加咗居屋攪嘅海鮮鴨仔團, 去 Lamma Island + Cheung Chau, $108包車船費.
好啦, 要叫醒三個大帝食早餐先.

[size=large]good morning   

唉...又落雨lai ar   

agree..kiuma 你係得kei            [quote]
kiuma

係ar...因為果晚甘岩我用完msn...走果時見你登入...甘米同你say hi law...不過見你無反應...我都係捌吧啦...      [quote]

yauma

我同chunma 果日註冊順應係學校買埋ka...

我反而吾知新都果間ar...可能平時無為意ar...聽人講新墟果間d服務態度差d ka...質地亦無新都果間甘好...    [quote]
YYMom 寫道:
你地去where買校服 ...我見新都有間專賣校服, 好似幾齊下ka        

agree...有d質地會有分別ka...我地學校果間代理係元朗ka...所以chunchun 果套要拎番去元朗到換ar[quote]
gigichacha 寫道:
校服最好去番學校指定 kei 代理到買,唔同的供應商係布料 & cutting 上面會有偏差

甘你地都算好彩wor..因為e家已經無晒雨la...希望你一家今日玩過痛快...好好享受今日kei 家庭樂ar       

今日baba off...一陣等tszyau 上完堂就去街街la..想去買d書ar...原先想同個囡去沙灘游水ka...但甘kei 天氣都係吾駛諗la...要留番下星期...希望吾好落雨la   

琴晚半夜落好大雨, 今日天氣唔知點呢. 你哋有咩節目呀?
呢個暑假好似無咩點去街. 今日參加咗居屋攪嘅海鮮鴨仔團, 去 Lamma Island + Cheung Chau, $108包車船費.
好啦, 要叫醒三個大帝食早餐先.

甘就乖la..咩都吾緊要...最緊要曉返屋企        

自動登入攪番好就好la..甘我地吾駛當chunba 係chunma ar  
[quote]
kama,

我記得你有提我哋幾時搬屋架, 係我衰上唔到黎咋.
你哋去邊我都會跟住

自動登入已經整番好 la.  

[size=x-large]Good Morning         

我都覺得元朗遠左d...我諗第時都可以係學校買掛   

tszyau2000 寫道:
agree...有d質地會有分別ka...我地學校果間代理係元朗ka...所以chunchun 果套要拎番去元朗到換ar

唔緊要la, 最緊要識路ma         

唔制呀, 包尾       

chunma, 一家人玩得開心d ar         

$108包車船費, 係唔係連埋海鮮餐 ...好抵wor, 我又想去ar               

...今日參加咗居屋攪嘅海鮮鴨仔團, 去 Lamma Island + Cheung Chau, $108包車船費....
‹ 上一主題|下一主題