用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ☆齊來暢遊聖彼得樂園
樓主: 加加媽咪
go

☆齊來暢遊聖彼得樂園 [複製鏈接]

Re: ☆齊來暢遊聖彼得樂園<第八回>

其實我仲有野要清ka...只不過又要教新人...又要做自己野...好似做下停下做下停下...講真我又點要求到個女仔係two week 就速成班ka...又全無經驗kei...e 幾日我都無叫佢ot...不過相信都吾長久...個女仔開始有d微言la...mud 原來要甘樣ot 法ka...再加上佢要拍拖ka...實c得la        [quote]
加加媽咪 寫道:
yauma,

咁快就無所樹樹   
你d工作 handover 成點ar ???
呢個新人掂唔掂ar???

wa.... 數數吓你仲有唔夠2個星期就脫離苦海, 真係"鄧"你              

o...ooooooo ~~~~        

[quote]
tszyau2000 寫道:
其實我仲有野要清ka...只不過又要教新人...又要做自己野...好似做下停下做下停下...講真我又點要求到個女仔係two week 就速成班ka...又全無經驗kei...e 幾日我都無叫佢ot...不過相信都吾長久...個女仔開始有d微言la...mud 原來要甘樣ot 法ka...再加上佢要拍拖ka...實c得la       

開飯lu.... chat later     

LUNCH BACK   

外面陽光普照...好正ar     

lunch back   

甘又真係實c都得la..戀愛大過天.拍拖緊要ma...你間公司甘做法.邊樹有得長ka..
其實我仲有野要清ka...只不過又要教新人...又要做自己野...好似做下停下做下停下...講真我又點要求到個女仔係two week 就速成班ka...又全無經驗kei...e 幾日我都無叫佢ot...不過相信都吾長久...個女仔開始有d微言la...mud 原來要甘樣ot 法ka...再加上佢要拍拖ka...實c得la       

係ar..聰聰大個左好多ar..今朝見佢係公園行lei行去.好cute ar[quote]
加加媽咪 寫道:
係ar.... 第二張相影得聰聰好似好大個仔咁ar            
真係同哥哥好似樣ar [quote]

所以好難長law...不過我只希望佢可以捱到304la...起碼我又吾駛教過第二個ar ma...    [quote]
kikimom 寫道:
甘又真係實c都得la..戀愛大過天.拍拖緊要ma...你間公司甘做法.邊樹有得長ka

kima ~~

頭先吾該晒你ar...    ...過兩日我都會同埋yauba 視察多一次場地ka la...因為我都驚到時場地上有咩差池...所以都係捉埋yauba 睇下穩陣d kei...吾係果日有咩安排失禮人實比yauba e e 哦哦ka...     

理佢la..佢地出甘個條件就要咩ka la
所以好難長law...不過我只希望佢可以捱到304la...起碼我又吾駛教過第二個ar ma...    [quote]
kikimom 寫道:
甘又真係實c都得la..戀愛大過天.拍拖緊要ma...你間公司甘做法.邊樹有得長ka

KIMA ~~ 吾知你搵吾搵到個平面圖呢       

唔洗甘客氣la.我反正都係落街食野.去問兩句jet..不過你要同baba講解個情況.場地同人數對比..好似kiba甘.同佢講又唔理.到時又話個場甘細.我都知男人怕煩.到時講兩又怕人難做.話算數la算數la甘.

冇ar...岩岩d同事試完新買d衫..晏少少同你睇ar..

kikimom 寫道:

八卦lor....頭先買完衫返公司..係度試衫ma
     [quote]
kikimom 寫道:
[/quote]

yauma

冇平面圖.不過有相睇鄉事會不過屯門甘多間你現家果間係可以坐最多人.ka.入website度睇..有70人.甘多過70人而佢又接.甘都可以叫佢俾埋後面4張la.

叮橋ar...今晚返屋企上佢個web 睇下先ar   
kikimom 寫道:
yauma

冇平面圖.不過有相睇鄉事會不過屯門甘多間你現家果間係可以坐最多人.ka.入website度睇..有70人.甘多過70人而佢又接.甘都可以叫佢俾埋後面4張la.

wa...你e 排真係好振興經濟wor...       
kikimom 寫道:
八卦lor....頭先買完衫返公司..係度試衫ma[quote]
     [quote]
kikimom 寫道:
[/quote][/quote]

唔係我ar...係公司d同事.我都睇唔岩...果個商場買d衫幾lady ka.唔係甘岩我feel..
‹ 上一主題|下一主題