用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 秀茂坪playgroup
樓主: irenenghm
go

秀茂坪playgroup [複製鏈接]

Re: 秀茂坪playgroup

靜精媽咪 寫道:
hi 各位媽咪~

依輪大家都好似好靜咁既 ~     

係呀! 我見無人出聲,所以都無.
明天見啦. 上堂多了三個新小朋友,好像怪怪的,不過應該好快熟的.
怕明天好能會下雨又不可以去公園玩了 :cry: 希望有太陽啦

下... 上當多左3個小朋友, 但都冇我p仔份既...咁我p仔係waiting list 度咪排得好後囉..     

mayleung 寫道:
[quote]
係呀! 我見無人出聲,所以都無.
明天見啦. 上堂多了三個新小朋友,好像怪怪的,不過應該好快熟的.
[size=medium]我既囝囝P 仔係2003 年7月16日出世架~~ :-D

hello~明天見~
irene明日番唔番呀?
係啦,應該好快熟啦
明天轉老師"tim" bor,
希望唔落rain就好啦.有得玩一陣

hi all,
上堂真係玩得好開心呀!臭b放學去公園玩左一陣就瞓左啦!

loloma,
sorry呀!上次臭b就攪呀lolo, 今次重大膽到咬妳添. 我真係唔知點賠啦!            拔我諗妳同lolo一定唔會介意既.      

ruru,
係呀!我今次去上堂, 知道有新小朋友時都諗點解未到p仔既. 希望下個月輪到佢啦!

irenenghm

臭B係學阿LO姐,佢見到我地咁樣玩,佢又想玩埋一份      佢都識就住咬架,唔係好大力   

loloma,
   真係唔好意思呀!唔關 lolo事嫁!     因為佢呢排都成日去咬公公同舅舅呀!    我地都已經叫過佢唔好同打佢咀仔嫁啦!但都係唔成功     真係希望佢快d改到啦!!

mayleung, 靜精媽咪,
話咁快今日就thur, 好快又到sat, 真係好開心呀!
今次呢位新老師 (林老師)好好人嫁. 臭b之前都跟佢上過幾堂, 臭b最記得就係佢嫁啦!   
希望今個week都會好天啦!咁大家又可以上堂兼去公園啦!

各位, sat見啦!

see you

mayleung,
今日唔見妳黎. 係咪囝囝病左呀?

星期六是我病了-感冒,全身無力.
星期日,囝囝都病了,發燒但還很精神.
星期一,囝囝燒還未退,無精神,兩母子睡了一天.
今天,我連聲也出不了,但還是要返工,囝囝燒還未退,要去看另一e生.唉….真令人擔心.

Mayleung,

Oh, so poor!!!!!放假病真係好慘嫁. 咁妳今日應該請假抖下嘛!
雋雋係咪發骨節呢?唔好咁擔心啦!小朋友病下唔打緊嫁. 可以幫助加強抵抗力嫁.
如果可以的話, 下午請假返去休息下順便睇下雋雋呀!
祝妳同雋雋快d好番呀!

明天是快樂的星期六
星期六
星期六

聽日見   

loloma,

mayleung,
妳同囝囝好番晒未呀?

各位, 明天見啦!     

irenenghm 寫道:
mayleung,
妳同囝囝好番晒未呀?

各位, 明天見啦!     

未全好,但都差不多,昨天連我先生都發燒呢!!唉....無啦啦破財.
明天見,唔好"奇"視我把動聽的聲音呀.

各位, P 仔今個SAT 返呢個PLAYGROUP啦~ 唔知你地仲有冇係度上緊呢?  到時見啦~   
[size=medium]我既囝囝P 仔係2003 年7月16日出世架~~ :-D

嚟緊星期六LAST DAY啦,咁你地會整D咩嘢食拎返去呀   
‹ 上一主題|下一主題