用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: fifi
go

TKO Deborah (Part 6) [複製鏈接]

wing530

maybe 我睇左d 唔 update 個list..

不過我問個仔學乜
佢話要鋼琴
(我唔係咁想 )

原文章由 wing530 於 07-7-26 02:39 發表
>fifi
o岩洗就得啦, 呢個 list 都好詳細呀!

我除左要記 anson 嘅暑期活動之外, 我呢排有好多自己同anson嘅 "身體例行檢查"呀, 仲加埋奶奶嘅覆診呢, 真係超多野呀!   

咁你 ...

wing530,

你心急你行o左先啦,我放假都放懶o左,希望除o左stephanie的活動,可以自己relax下。

張list o甘有用啦,我尋日已經去買o左係學校食lunch用的臺墊啦。

WING530
似乎你都幾BUSY 呀, 成日買野. 我都有買不過唔係化妝品, 衫, 鞋....:-| 上次你地話個隻BODY SHOP STRAWBERRY 磨沙真係超GOOD, VANNA 愛到C. 要我買ORANGE 比佢試, BODY LOTION....但我又想等佢SALES先入貨, 唔知幾時

FIFI
你想去邊到旅行呀, 我已經計劃緊我明年新年 (大計)了
想下都笑

TKO Deborah (Part 6)

HIHI~
請問你

hihi~請問你

hihi
請問你

wing530,
would u please give me some information about porfolio?
thanks a lot

醒目開學勳章

>好e
未必係你 d 料唔update架, 可能係我睇漏都唔定呀! 我都唔想阿仔學琴架, 係佢想之麻, 我想佢學長笛, 或者單簧管呢 d 架!

>jaisy
暑期係忙 d 喇, 剩係游水都3日, 星期1, 3 ,5 喇, 好綁住架!   我而家又唸緊想報多一個英文course, 由外籍老師教 oral, 不過撞哂期, 而家想報phonics 呀!  希望可以幫到小學麻~

>fifi
我聽日去唔到 uny 喇, 因為聽日我奶奶出院, 可能要我去呀, 而家上午就大姑奶去, 睇下出唔出到院啦, 如果唔得, 下午就要我去喇!   你心急就行 uny 先啦, 我呢幾日都唔得閒去, 最快都要下星期先得喇, 或者我聽晚都會再行九龍灣 m&s 先~:)

今晚大姑奶同老公睇完99, 順便黎食dinner, 我有d唔開心呀, 因為聽大姑奶講, 我99想叫我幫佢洗廁所呀!   你話有無攪錯架, 當我係阿 4 咩!! 我即場一口拒絕呀!   我叫大姑奶搵鐘點好過啦, 佢地都痂痂地架, 呢家都唔知係咩人黎架!

wing530,

睇到你o甘‘早’係度留言都知你去唔到啦

你奶奶o甘o架,仔女唔叫,叫你幫侷洗廁所 你話自己屋企的廁所我都唔洗,點幫你洗 你陪出陪入都係個好新抱啦,都唔使用得o甘盡啩。最攪笑係你姑奶來傳話

我今日應該都會去uny,因屋企米,蛋就來斷貨啦,無o左jusco真係煩 我都會去M & S行下。有o羊要買call我啦。

fifi,
點解米&egg 唔係百佳買呀, 要山長水遠買.

wing530

笑死人, 叫你去洗toilet 都有, 當左你係印印呀

carma
覆左你 pm

原文章由 fifi 於 07-7-27 10:01 發表
wing530,

睇到你o甘‘早’係度留言都知你去唔到啦

你奶奶o甘o架,仔女唔叫,叫你幫侷洗廁所 你話自己屋企的廁所我都唔洗,點幫你洗 你陪出陪入都係個好新抱啦 ...

jaisy,

你以爲我想o羊,stephanie中意食日本米,話香好多哦。蛋就拜‘紅心蛋’所賜儸。stephanie係個食蛋怪,所以都係穩正d好。之前都有係百佳買過,不過有一次打出來,d顔色好紅,感覺好似落毒比侷食o甘,之後都唔試啦。:-| :-| :-| 依加真係太多野有問題,買野要睇標簽,好麻煩。

原文章由 jaisy 於 07-7-27 11:48 發表
fifi,
點解米&egg 唔係百佳買呀, 要山長水遠買.

wing530

笑死人, 叫你去洗toilet 都有, 當左你係印印呀

carma
覆左你 pm

FIFI
你果然是個精明消費者
我都愛日本米, 但貴呀~~~ 都係食反香港人既米算把

原文章由 fifi 於 07-7-27 16:04 發表
jaisy,

你以爲我想o羊,stephanie中意食日本米,話香好多哦。蛋就拜‘紅心蛋’所賜儸。stephanie係個食蛋怪,所以都係穩正d好。之前都有係百佳買過,不過有一次打出來,d顔色好紅,感覺好似落毒 ...

醒目開學勳章

>fifi
太古 m&s 多唔多 size & 多唔多款呀? 我尋晚去 kowloon bay 果間, 已無我之前買果 d 牛仔褲喇, 太古有無呀? 如果唔係, 我都想走轉去睇睇呀!

洗廁所果檀野...真離譜呀!   佢地得寸進尺呀!   最衰我大姑奶嚇我99, 因為佢驗出有"尿道炎", 大姑奶話佢廁所污"joe", 所以係咁野d菌返黎, 又話咁樣先攪到腳痛行唔到,  我99咪驚囉, 咪想搵人清潔消毒個廁所囉!

我梗係 say no 啦, 我都係咁講, 我自己個廁所都唔想洗喇, 仲邊會幫人洗呀? 我果晚半夜都整醒我老公, 問佢點答呀!

>jaisy
你都話好笑啦, 佢地都痴架, 自己仔女唔叫, 有咩理由叫新抱架!! 唔好以為我平時唔出聲, 就係...痷春先得架!:evil: 真係想講句粗口呀!!

[ 本文章最後由 wing530 於 07-7-28 15:20 編輯 ]

wing530,
咁你半夜都整醒你老公, 你老公點答

wing530,

我去o左太古M & S, 但只買o左stephanie的褲,自己無買到野。:-| :-| :-| 反而尋日去旺角,I.T sale掃o左d返來。

果日行到成4點先返,不過遲d要再去,因係NB stephanie有條裙無size要訂。我都買o左袋,不過唔係之前我地睇果個,因有新款,d料係Teflon,仲話哩款返好少貨,出去唔易同人撞款。
仲買到chicco牙膏,又話無特價哦,但我話想買,侷話如果比cash就比特價我。

wing530,

我去o左太古M & S, 但只買o左stephanie的褲,自己無買到野。:-| :-| :-| 反而尋日去旺角,I.T sale掃o左d返來。

果日行到成4點先返,不過遲d要再去,因係NB stephanie有條裙無size要訂。我都買o左袋,不過唔係之前我地睇果個,因有新款,d料係Teflon,仲話哩款返好少貨,出去唔易同人撞款。
仲買到chicco牙膏,又話無特價哦,但我話想買,侷話如果比cash就比特價我。

jaisy,

尋日你話vanna表演果日返8:30am? 原來stephanie仲早,要返8:15am o甘早返,要等到夜晚7,8點點先表演,都唔知點 超辛苦

stephanie夠150個sticker換背蘘啦,侷恨o左好耐。

醒目開學勳章

>all
我尋日帶左anson去大埔柏麗球會打 golf, 係麥當當攪架, 有專業教練教小朋友, 1 對5, 佢地學得好快, 似模似樣咁, 我都考慮緊報唔報 course 比佢學呀! :)  不過, 尋日超辛苦, 好曬呀, 唔中暑都偷笑呀!

>表妹
你知我夜訓啦, 唸唸下唔順氣, 咪叫醒佢問下囉! 佢話....梗係唔得啦! 咪咁囉! 星期6果晚返去食dinner, 我都有條剌係度, 始終唔舒服呀!   

>fifi
我都仲未去m&s, 睇下點啦, 可能唔去都唔定架!

今日游水班有個 test, anson升唔到班呀, 保留初級班呀, 都預左喇, 全班7個小朋友, 得1個得咋!   佢而家剛剛學緊自由式 stephanie呢?

>jaisy
你上次話約出黎, 幾時呀? 8月頭果個星期, 我6 & 8號唔得呀, 其他都ok, 你夾埋fifi 個時間先啦~

[ 本文章最後由 wing530 於 07-7-30 18:21 編輯 ]

醒目開學勳章

>halaha
check pm啦!

>fifi
上次同你食lunch, 我仲未比錢你呀, 你提下我啦!

珠心算我會改星期5上呀, anson唔鐘意星期四果班同學, 因為佢地唔比anson出去比賽, 加上, 上小學後, 星期5會好d, 唔洗趕功課麻! 所以, 你聽日應該唔我唔到喇! : :

仲有呀, 我有日劇...華麗一族, 係木村做架, 不過, 係電腦版, 你要唔要呀? 成日唔記得問你呀!

>jaisy
你係青年空間報左咩course比vanna呀? 掂唔掂呀? anson尋日跟佢地去交通安全城呀, 都ok喎, 15人, 最少有5個姐姐睇住小朋友~

wing530,

anson游水學o左幾堂就考升班試?升唔到都唔緊要啦,至緊要真係學到野,進步o左嘛

Stephanie侷地學蛙式,依加已經可以自己閉氣游下啦,不過沒識換氣,所以去唔遠。侷地一個教練帶3個小朋友,各個都ok o架。完o左個course,我會考慮搵私人教練,可能進展更快。你有無唸過?

有日劇,仲使問,o甘要啦

珠心算o甘快就轉班?我唸住9月開o左學睇下時間點先,因彈琴都一定要轉。好彩跳舞我一早揀o左較遲的兩堂,應該唔使變。:loveliness:

我覺得放o左假我地兩個好似更加忙o左,好難搵到時間出來,早餐,我唸對你更加唔使唸啦。 不過下星期一stephanie表演完,會輕鬆d啦,同埋我仲記得要燒張stephanie表演的碟比anson o架,話比侷知。

我哩個星期都好忙,早起晚睡,忙住搵資料去旅行啊。

同埋,我都有野成日唔記得問你,收pm啦。

原文章由 wing530 於 07-8-2 02:08 發表
>halaha
check pm啦!

>fifi
上次同你食lunch, 我仲未比錢你呀, 你提下我啦!

珠心算我會改星期5上呀, anson唔鐘意星期四果班同學, 因為佢地唔比anson出去比賽,  ...

[ 本文章最後由 fifi 於 07-8-2 09:02 編輯 ]

‹ 上一主題|下一主題