用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會青山聖彼得堂兆麟苑幼稚園 兆麟聖彼得堂 06 k1入來傾下丫
樓主: SHRILEY
go

兆麟聖彼得堂 06 k1入來傾下丫 [複製鏈接]

Re: 兆麟聖彼得堂 06 k1入來傾下丫

今天觀課好開心呵   

她們種的豆豆發芽了   

今天觀課真係好開心呵 ,仔仔比上一次進步左   
我仔仔叫銘堯(Hugo),已經3歲半返學啦,好開心呀 :-) :-) :-) :-) :-) :-)

醒目開學勳章

今日妳都有去觀課 ??
唔見妳

醒目開學勳章

交完功課後 , 要替自己的豆豆淋水      

我都好想好想去到觀課,但係公司實在太太太太太busy,今次叫了婆婆去, 真係好羨慕你地呀。      而家晚上11:00仲在公司OT緊,好想返屋企攬實個仔。     

我都係無份去呀, 公司唔方便請假, 今次都係我hobby去咋, 佢都話睇住自己個仔好開心喎    ,
我只係睇番佢影啲相咋 :tongue:  :tongue:

有呀, 我係group a, 我見到你呀, 我觀課後走了到放學先來接女走咋[quote]
carrie123 寫道:
今日妳都有去觀課 ??
唔見妳

yes yes我個女都有講要淋水比d綠色豆豆呀    我幫d豆豆影了相
carrie123 寫道:
交完功課後 , 要替自己的豆豆淋水      

carrie

pls check pm

manlyyuen 寫道:
我都好想好想去到觀課,但係公司實在太太太太太busy,今次叫了婆婆去, 真係好羨慕你地呀。      而家晚上11:00仲在公司OT緊,好想返屋企攬實個仔。     

程程媽, 咁慘呀!!!     我都有去觀課, 好開心呀!!   
我拍

醒目開學勳章

thanks

accsu118 寫道:
carrie

pls check pm

醒目開學勳章

我係group B      

醒目開學勳章

SAT 舞蹈組 D3組 - Room no . 7
SAT playgroup D3組 - Room no . 3

你哋有無幫小朋友報到星期一,五 的英語誁音呀??
我今日交咗表格啦,希望報到啦
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

學校課外活動新開了芭蕾舞班呀!剛剛曹主任打電話俾我,叫我個仔參加,31號開班,但係我老公想反對,笑住話男仔跳芭蕾??? 但我覺得無問題,俾個仔學下做Gentleman,是皇子喎,我問個仔鐘意嗎?他話好鐘意,所以決定參加。

manlyyuen

點解我個女沒有gra

manlyyuen

係咪你之前報過,但無位,所以今次曹主任打番俾你,通知你再開班呀??

學校課外活動新開了芭蕾舞班呀!剛剛曹主任打電話俾我,叫我個仔參加,31號開班,但係我老公想反對,笑住話男仔跳芭蕾??? 但我覺得無問題,俾個仔學下做Gentleman,是皇子喎,我問個仔鐘意嗎?他話好鐘意,所以決定參加。
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

celia_ip
係呀!他之前報了舞蹈及英文都full哂,曹主任話會有通告通知,但係我老公好似唔多願意個仔跳芭蕾,我仲諗緊點說服他     

manlyyuen,

同你先生講,最緊要囝囝鐘意學啫,如果佢唔鐘意學,迫佢去學都唔開心啦.課外活動都係玩下啫,開心咪得囉

celia_ip
係呀!他之前報了舞蹈及英文都full哂,曹主任話會有通告通知,但係我老公好似唔多願意個仔跳芭蕾,我仲諗緊點說服他     
‹ 上一主題|下一主題