用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 Munsang Sep 2006 ~ 2007 K2 Chatroom
樓主: cherrybibi
go

Munsang Sep 2006 ~ 2007 K2 Chatroom [複製鏈接]

Re: 周老師受傷了

咁嚴重  :-| , 雖然我唔識周老師, 但希望佢冇咩事喇  

Stwt 寫道:
昨天K2E的周老師在走廊被一位K2J班的小朋友撞倒,頭撞牆,送了去醫院,今日都未返學,很擔心!

吓? 撞到入醫 ? 當時衝力一定很大了, 希望快d好番啦.

另外, 我1/8先得閒去辦理註冊手續, 所以有無媽咪知道是否一定要在3/7當日返學校取"學卷保管收據"? 在k3開學時先取"收據"都應該問題唔大呱........

我仔仔是周老師個班, 他也說沒有返學(被小朋友撞倒), 我還以為她說錯. 希望早日康復.

我也不是工務員, 所以好奇問問.

Re: Munsang Sep 2006 ~ 2007 K2 Chatroom

請問各位媽咪,是否3/7一定要返學校註冊呢??
我個仔話一定要3/7交張註冊    請書返去.

Re: Munsang Sep 2006 ~ 2007 K2 Chatroom

tammy_mama
3/7 or 1/8 都可以返學校註冊

Dear all,

點解今年個本 "成長錄" 仲未有,又唔問收相 $ ,我會3/7 找人幫我交,唔洗親自交都得架

Jacquesl,
今日我自己送仔仔返學,周老師重未返學,但已出院,她一邊臉擦傷,撞親盤骨,還在放病假,希望她早日康復!
另,我想如果撞到小朋友,傷勢一定更嚴重!

JCHANG,

老師話K3開學先, 因為今年早左放假趕唔切做起呀!

JCHANG 寫道:
Dear all,

點解今年個本 "成長錄" 仲未有,又唔問收相 $ ,我會3/7 找人幫我交,唔洗親自交都得架

真大件事啦, 真係唔可以睇少小朋友d力量,
咁嚴重希望這位老師快d好番啦!
我問過老師可以在 3/7 or 1/8自行辦理或請人代辦理註冊手續都得呀~學卷保管收據我諗都可以啦!

[quote]由 由 sunnyday 於 2007-06-27 09:19:43

pmama, thanks!

K2 Chatroom 已經回應唔到, 請移玉步到 ......

http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1046919&extra=page%3D3  ... K 3 Chatroom

Dear all,

我都找咗好久先找到,相信要洗幾耐佢地會回來我地的人家庭
‹ 上一主題|下一主題