用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Keen Mind am classmate
樓主: kwokwotin
go

Keen Mind am classmate [複製鏈接]

原帖由 Smallpigbb 於 10-4-28 21:47 發表
同學仔,

你o地有無睇過校服size o個份表呀,都唔知道點搞,驚買返黎完全唔“arm”size呀。

再唔係反正個女返興趣班帶佢過去俾人睇睇。

我係咁諗架, 咁近唔去對唔住自己

嘩! 真係好似好多人都去唔到喎.

Michelle 好D未呀?

原帖由 elmolly 於 10-4-28 10:53 發表

咁呢個星期Michelle仲有無話唔返學? 睇下醫生未呀? 快d好返一齊去sports day喇, 恐龍仔唔去, 嘉淇又唔去, 多d人好玩d嘛.

大家有心啦!michelle已經無燒,但幾聲咳,特別夜晚咳得好犀利,真係寧願病個個係我自己!michelle今個星期二同三都無番學,本來星期四個sports day都唔去!但今早番工前見阿女都ok!婆婆話去下比bb玩下喔!我今日唔去,由老公同婆婆帶。。

霖霖媽:我都想去沙巴,不過未必暑假去!你見到個個同學仔媽媽先順便問下。。。如果方便的話!有用家試過,仲好過自己盲中中去找酒店啦!

係喔!可以星期六順便帶阿女試埋uniform先填form!
我見k1去旅行都帶埋個生日會袋,用多d,抵d !
知唔知番學係著黑鞋/白鞋呢?
我都覺得km套校服算平,平過啓思添!
仲有!上年又話n1學費會申請加價,但到依傢都未加?!希望k1成年都係3380就好啦!

請問有沒有媽咪可以平讓或送出N1全套書?如有可否P.M.給我? 謝.

原帖由 bobo1314 於 10-4-29 11:41 發表
大家有心啦!michelle已經無燒,但幾聲咳,特別夜晚咳得好犀利,真係寧願病個個係我自己!michelle今個星期二同三都無番學,本來星期四個sports day都唔去!但今早番工前見阿女都ok!婆婆話去下比bb玩下喔!我今日唔去,由老公同婆婆帶 ...

原來係咁, 我見到Michelle都有d surprise. 你先生真係教書既? 佢個樣唔似喎. 好在Michelle有去, 佢地應該玩得好開心.

今日d遊戲都幾好玩, 最衰跟住落雨, 阿女見到好多野玩都唔願走呀. 最攪笑係停左雨都已經11:55, 馮老師仲話12:30要交場, 但係校長仲開咪叫老師繼續比小朋友玩, 孫老師即刻"look"大對眼

我幫你問下起沙巴住邊喇, 問完再話比你聽.

學費好似寫左係$3700喎, 你睇睇.

原帖由 elmolly 於 10-4-29 15:14 發表

原來係咁, 我見到Michelle都有d surprise. 你先生真係教書既? 佢個樣唔似喎. 好在Michelle有去, 佢地應該玩得好開心.

今日d遊戲都幾好玩, 最衰跟住落雨, 阿女見到好多野玩都唔願走呀. 最攪笑係停左雨都已經11:55, ...

霖霖媽,

我記得上年都係o係autopay張form度寫定$3,700但到最後都係過咗3,480,

原帖由 Smallpigbb 於 10-4-29 22:21 發表

霖霖媽,

我記得上年都係o係autopay張form度寫定$3,700但到最後都係過咗3,480,

oh, 你唔講我都唔記得左添, 咁希望唔好加喇

原帖由 elmolly 於 10-4-30 09:23 發表

oh, 你唔講我都唔記得左添, 咁希望唔好加喇

緊係最好唔好加啦,家下咩都貴呀,係喇,你幾時post D相去FB俾我睇下個運動會情況呀?

唔知係心悅講定係老師講, 無拉拉今日阿女話"我同心悅"做家姐, 又話自己係媽咪, 比佢笑死

原帖由 elmolly 於 10-5-1 00:09 發表
唔知係心悅講定係老師講, 無拉拉今日阿女話"我同心悅"做家姐, 又話自己係媽咪, 比佢笑死

應該係心悅自己講,因為佢都同我講過一次,心悅好得意又sweet。

咦? 心悅做左家姐我明呀, 傲霖都要做家姐? 你仲唔跟order做野?

等多陣, 我會upload埋個足本dancing dancing比你睇.

原帖由 Smallpigbb 於 10-4-30 14:53 發表

緊係最好唔好加啦,家下咩都貴呀,係喇,你幾時post D相去FB俾我睇下個運動會情況呀?

原帖由 Ina 於 10-5-1 00:31 發表
等多陣, 我會upload埋個足本dancing dancing比你睇.

我都up緊! 起到睇住先

http://www.youtube.com/watch?v=QubzE1hieuE

宜家心悅成日都叫自己做心悅家姐,可能傲霖聽到佢咁講,又好想做家姐。

傲霖咁恨做家姐,傲霖媽媽真係要考慮佢嘅request 啦。

好正呀! 真係一路睇一路笑.

up 上 FB 好吃力, 我到而家都未成功.

原帖由 elmolly 於 10-5-1 01:29 發表

我都up緊! 起到睇住先

http://www.youtube.com/watch?v=QubzE1hieuE

心悅媽你有無上FB 睇相, 我都影到唔少心悅. 你可以睇睇感受下當日既氣氛.

原帖由 ChanCSCathy 於 10-5-2 14:56 發表
宜家心悅成日都叫自己做心悅家姐,可能傲霖聽到佢咁講,又好想做家姐。

原帖由 ChanCSCathy 於 10-5-2 14:56 發表

haha, 睇下有無運喇.

你點呀? 有無bf? 你蝦子餅話你recover得唔錯喎.

原帖由 Ina 於 10-5-2 18:20 發表
好正呀! 真係一路睇一路笑.

up 上 FB 好吃力, 我到而家都未成功.

原來可以upload上youtube, 再share去fb, 我都係咁攪掂, 你試試.

Elvin媽媽 & 霖霖媽,

我睇到D相同video啦,好好玩,好開心呀,不過我就真係有D家事要辦去唔到,唯有下一年啦,係喇,我見都唔齊人,我知道晉林都去唔到,因為佢媽媽有BB已經成日請假睇醫生,所有唔可以o甘急再請。

心悅媽媽,

嘩,你要照顧倆個都仲可以上下網,勁呀。

請問有無媽咪可以平讓N1全套書?
如有可否P.M.給我?
不急的, 可等到暑假. 謝.
‹ 上一主題|下一主題