用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 屯門區選校問題
樓主: hfso
go

屯門區選校問題 [複製鏈接]

Re: 屯門區選校問題

kama ~~ hi   

welcome..welcome   

babyjerry,

係ar... 當年我都 in 過梁李秀娛 & st. peter, 到最後我揀咗 st. peter.

聽你講仔仔喺梁李咁樣.... 真係好無奈

屯門區黎講.... 我暫時都係揀千禧

hahha 真係有可能6年又相遇ka

你明白就好la...果d都係小小意見同你地分享番jet...我怕你諗到頭都爆ar ma...d    係個頭附近經常圍繞你...好辛苦ka..幾時至到月尾交form 日子ar [quote]
加加媽咪 寫道:
yauma,

我都明白你kei 意思

屯門區黎講.... 我暫時都係揀千禧

咁我地咪又有機會做埋"學友媽"囉   

有機會ka    

其實我成日都見到你, 不過始終冇主動同你打招呼, 唔得... 下次一定要同你say  個hi 先得, 希望唔好嚇親你la

babyjerry 寫道:
[quote]屯門區黎講.... 我暫時都係揀千禧

咁我地咪又有機會做埋"學友媽"囉   

死火........物你成日見到我嫁........希望我呢個C9無做出d失禮事件喇   

甘樣要睇下la    
死火........物係成日見到我嫁........希望我呢個C9無做出d失禮事件喇   

甘樣要睇下la  

你想睇咩呢?.........我失儀個look?   

吾係kei...有咩米睇咩law     
[quote]甘樣要睇下la  

你想睇咩呢?.........我失儀個look?    [/quote]

babyjerry,

唔洗驚成咁ar....        
你不嬲都咁斯文大方, 點會 ar

死火........物你成日見到我嫁........希望我呢個C9無做出d失禮事件喇   

你不嬲都咁斯文大方, 點會 ar

really????不過Sunday就多數似癲婆........要自己揍2件.

吾係kei...有咩米睇咩law   

我驚令你失望兼嚇親就唔好喇 :tongue:  :tongue:

傻la...我怕果個係我lai ar...haha   

我地成班媽咪都玩得好熟ka la      

[quote]吾係kei...有咩米睇咩law   

我驚令你失望兼嚇親就唔好喇 :tongue:  :tongue: [/quote]

yauma

唔揀保圓係因為曾經聽 kakama 提過間學校環境..而且又諗過佢轉直資只係大概2年度.. 學校管理方面怕佢地未太成熟.. 而且屯門好多津校都好好 .. 所以唔揀..  

babyjerry

上次見你細仔時..佢都係瞓緊.. 如果下次有機會..我要"見識"一下佢有幾坐唔定.. 不過你大仔又的確好乖..      
Ding

唔係....

我一件都已經癲過你la

[quote]
really????不過Sunday就多數似癲婆........要自己揍2件.

Ding,

阿wing上次幫我揍左細仔十零分鐘.........都頂唔順要比返我........好呀!........有機會比你懷"免"下揍細小朋友既感受   

tszyau2000,

傻la...我怕果個係我lai ar...haha

咁........得閑要搵日出黎"互嚇"先得喇   

我一件都已經癲過你la

唔係瓜........女唔係乖d咩?

巧ar     

hei..分分鐘係街已經撞過都未定呢..如果有日同時間比對方嚇親kei 有可能係我同你ar       
tszyau2000,

[quote]傻la...我怕果個係我lai ar...haha

咁........得閑要搵日出黎"互嚇"先得喇    [/quote]

babyjerry

haha.. 呀 wing 都揍唔掂.. 咁都好屝利喎 .. 有機會.. recall 一下 d 記憶都好..    

Ding,

阿wing上次幫我揍左細仔十零分鐘.........都頂唔順要比返我........好呀!........有機會比你懷"免"下揍細小朋友既感受   
Ding
‹ 上一主題|下一主題