用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 2006年青衣學之園 N1, 有冇人報左名呢?
樓主: bby
go

2006年青衣學之園 N1, 有冇人報左名呢? [複製鏈接]

Re: 2006年青衣學之園 N1, 有冇人報左名呢?

bby 寫道:

宏福你見左未呢?
見左&收左架啦, 不過我未交流位費咋

cway 寫道:
見左&收左架啦, 不過我未交流位費咋

乜冇限你幾時要交架咩?

bby 寫道:

乜冇限你幾時要交架咩?
梗係有啦, 我應該都會交左先, 然後再去in 埋學之園, 如果佢地都收, 到時再諗囉

cway 寫道:
梗係有啦, 我應該都會交左先, 然後再去in 埋學之園, 如果佢地都收, 到時再諗囉

2間都唔錯, 都幾難選擇  

bby 寫道:

2間都唔錯, 都幾難選擇  
所以我想睇埋學之園先決定囉, 學你話斎, 去到見到間學校既感覺好緊要架嗎, 聽日佢地open day, 可能都會去睇下

請問學之園NI 又有沒有英/普呢?
另想問下宏福有無開放日?
得閒入來看看"雙妹嘜"啦......
http://hk.myblog.yahoo.com/jessjuli088

kpbb 寫道:
請問學之園NI 又有沒有英/普呢?
另想問下宏福有無開放日?
PN 班就冇英/普, 係英/粵, 到k1先可以揀英/普or英/粵架. 宏福就應該冇open day, 不過個次去interview既時候, 佢會帶你去成間學校遊一次囉.

尋日去左青衣既學之園open day, 囝囝玩得不知幾開心, 氹左佢好耐先肯走 見完呢間學校, 我都好鍾意, 希望遲d interview 順利啦

cway,
想問下如果想報宏福的pn,要幾時去呀?係未好full的?
謝!

MrsLaw 寫道:
cway,
想問下如果想報宏福的pn,要幾時去呀?係未好full的?
謝!
我係上年11月寄信, 然後2月初interview 既, 我諗佢地未full 掛 不如你打去問下仲收唔收啦

bby & cway,

等學之園in等到頸都長!!  我地都in左方方,收左,要俾留位費$9XX,都唔知俾唔俾好???!!!!!!!        

elainec,

邊間方方呀 除左學之園之外, 你係咪淨係報左方方咋 如果係, 我會留位先囉, 萬一學之園唔得, 都有後備嗎

elainec, bby,

上星期6學之園open day, 你地有冇去呀

cway,

荃灣果間, 奶奶話唔俾wor, no good. 我地都係啟思留左位,但係我唔鍾意佢地中文only, 可能都唔會俾佢去讀.  sign!!  :-|

cway,

我地plan左after方方interview (3pm) 去學之園open day,但係suddenly要去個birthday party所以最後冇去到.  但係我2005已經去過一次,四月一號再睇真d!!   

elainec 寫道:
cway,

荃灣果間, 奶奶話唔俾wor, no good. 我地都係啟思留左位,但係我唔鍾意佢地中文only, 可能都唔會俾佢去讀.  sign!!  :-|
荔景個間啟思又係全中文, 所以一般啦

elainec 寫道:
cway,

我地plan左after方方interview (3pm) 去學之園open day,但係suddenly要去個birthday party所以最後冇去到.  但係我2005已經去過一次,四月一號再睇真d!!   
OIC. 我今年係第一次去睇咋

cway,

宏福係bilingual?????   

elainec 寫道:
cway,

宏福係bilingual?????   
一個星期有兩堂由外籍老師上既堂, 每堂一個鐘.

oic
‹ 上一主題|下一主題