用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 4]
樓主: 小B維維
go

根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 4] [複製鏈接]

Re: 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 4]

簽名被屏蔽

Re: 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 4]

簽名被屏蔽

Central/Pelie
我都想出席呀....不過剛剛收到老細通知,我明天要帶個客上國內廠.....無得返香港公司,星期五返到去我怕好多野做...
我星期五才可覆實出唔出席到呀....
明天在大陸不能上bk.....
argusmum   

.

Argusmum:

吓咁慘要上大陸ar~~~上面會冬d wor...記住著多d衫ar

Argus對眼真係識笑gar~~~ 我不知幾鍾意阿囝訓唔夠個對眼ar....會變雙眼皮ma     

溜冰個度我要等朋友仔去試玩先wor(佢地要試下小朋友鍾唔鍾意先)

argusmum:

小心d,著多件衫啊!

小b維維:

同你一組   
tim日覆你去吾去到ah!

grace
[img]http://www.imagestation.com/picture/sraid225/p5233abcab42a14d0a36e090ffe5201a3/e9121578.jpg[img]

Grace,

同你一組      維維咁"痴"你老公, 個日靠晒你地~~~照顧維維啦     

淇淇第2張相好似小培ar

Tiffany

Central 寫道:
yanniecheung

綠組歡迎你。點解你e家至出黎呀?    早d出黎幫手嘛。綠組必勝    Yeah!    [quote]
yanniecheung 寫道:
多謝各位義工媽咪幫手及安排,
特別鳴謝 central & melissa
我是綠組的成員!!
yanniecheung   
[/quote]

[size=medium]各位參加"金桔園k1聖誕聚會"的mama請注意:
為方便大家相認, 尋仇 , 我地會每人做1個名牌, 請pm以下資料俾我:
bk名, 小朋友班別, 出席人數, 所有出席人士的名
(e.g. 小b維維, KR - F, 3大1小,
大人 : Tiffany, Tracy, 明
小朋友 : 秦得維Ivan)

Central
我老爹淨係幫我班到D 男子玩具, 一份女ge 都無. 真係.....

pelie
this friday meeting, 你定左地方話我知, 我睇下可唔可以去機場接老公前join 你地一陣.

I can be the 紅組義工 but I'm sorry that I am not available tommorrow night.  Can I be briefed the details via the phone?

Matt'sMom
Pls check PM!

mcheung,
多謝你幫手呀
你要小心身體呀! 我都病左好多日,同你一樣都係出不到聲
明天你不能出席唔緊要啦!! 有乜野我會update你架啦!!

nicki,
多謝你幫手呀
你唔方便出來唔緊要, 我遲d再update你啦!!

Sara-mama,
我地明天會在黃大仙龍翔中心度開會. 時間會在6:30開始,如你安排都就來啦! 謝謝  

mswong,

多謝你幫手呀
你唔方便出來唔緊要, 我遲d再update你啦!!

小B維維

其實仲有邊個未交資料比你呀?    等我地通緝佢

Joy_E,
Pls check PM!

[size=medium]多謝你地支持!!

現在各組義工名單:
黃組: sara-mama, yvonne & KELLYCHONG
綠組: Central, Melissa, KAKAMUM & Matt'sMom
白組: kittych0309 & Gicobaby
紅組: mcheung & mswong
啡組: CheriLee, nicki & Joy_E

[size=large]各位義工媽咪請注意!!

[size=medium]明天開會地點會在黃大仙, 龍翔中心地庫.
時間: 6:30開始
訂左位之後我會個別通知大家架啦!!
‹ 上一主題|下一主題