用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 有無沙田區05年升小一家長入o黎傾下..... ...
樓主: goodmummy
go

有無沙田區05年升小一家長入o黎傾下..... [複製鏈接]

Re: 有無沙田區05年升小一家長入o黎傾下.....

KuenMa,

對不起,我打錯左;其實:

學校名稱             運動分(名次)      升英中比率 (名次)
沙田循道衛理      68 (8)              30% (不入十大)
馬鞍山循道衛理  25  (不入十大)     46% (不入十大)

馬主既前身其實係沙田瀝源果間主風小學既上午校黎...
我自己以前係讀主風(下)的...
以我記得年年都會有幾多好勁之後入左女拔/男拔...
我自己係果度都讀得好開心呀~細個果陣...
d 老c 好鍚我地嫁!!   

嘩  !
差不多 成 2 年 啦  
我個仔就黎上小二   

開個新topic 啦  

例如  < 06年升小 一 > , 又或 <沙田主風畢業校友聚談 >
會唔會比較好呢   

又係wo~=.=
最尾你仔仔入左邊間呀?

攪珠中頭獎, 朱上......

你快的追返一些關於06年小一的 topic 啦 ,
我見過出過好多個嫁 .
有時的字眼好接近, ( 立 ) 下眼以為自己想傾果的內容.

而家快的 search    
‹ 上一主題|下一主題