用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖若望英文書院 SJC (2006 K2)
樓主: Jonjonma
go

SJC (2006 K2) [複製鏈接]

Re: SJC (2006 K2)

d小朋友明天會去馬會rehearsal,要穿表演那條薄紗裙.天氣開始凍,千萬不要凍親至好呀 ,真係有d擔心...  :-|

3B,

其實喺油麻地白英旗隔離間救世軍. 由停車場入門口右手邊有個好大既藍. 放哂入去, 攬掂 :

3b 寫道:
[quote]
RaRa媽 寫道:
3b

你真攪笑,不過我仲攪笑,蒙敝敝走左幾水,每
次放低D貨就馬上散水架啦,一水還一水,邊有
聯絡電話架,睇下Beckham 呢個大拆家有冇?

[quote]
3b 寫道:

RaRa媽,
呢條水............你講到好似有錢搵咁樣    有無電話或者電話提供呀 ?
[/quote]
RaRa媽,
Sorry, 我係想打"有無電話或者地址提供呀 !" [/quote]

jonjonma,

係呀, 而加d字鬼死咁深. 我老細寫親返黎d字都勁肉酸 :evil:

flyfly,

上個星期已有朋友forward 咗比我啦, 唉......真係睇到頂唔順. 我都唔敢細膩入面d文字 :cry: 總之就係要珍惜眼前一切la

[quote]
flyfly 寫道:
Hi all,

有無look過今日蘋果頭條啊? 我心酸 。。。。我地真係好幸運! 呢對父母真係好堅強!

醒目開學勳章

beckham 寫道:
3B,

其實喺油麻地白英旗隔離間救世軍. 由停車場入門口右手邊有個好大既藍. 放哂入去, 攬掂 :

各位早晨,

beckham,
哬, 我知0係邊喇 ! 唔知收唔收衫呢 ?

Goodmorning all

今日有rehersal, 咁星期六仲需唔需要返.  尋日亞仔話係學校試左套衫,  我問佢係點樣, 佢話係靚衫喎.  星期一好凍, 套衫又溥, 佢地咁早入左去會場先, 需然話有先生幫佢地換, 都驚冷親.  

Jonjonma 寫道:

今日有rehersal, 咁星期六仲需唔需要返.  尋日亞仔話係學校試左套衫,  我問佢係點樣, 佢話係靚衫喎.  星期一好凍, 套衫又溥, 佢地咁早入左去會場先, 需然話有先生幫佢地換, 都驚冷親.  

Jonjonma,
你吾講我都吾知到今日要rehersal, 因爲無通告派比我,但係又有miss話我知禮拜六要返小學部rehersal? 打電話問完先話今日係去馬會彩排,禮拜六係小學部彩排。

早晨各位!

星期一係"敬老會", 唔駛表演同冇參加既小朋友係唔駛返學o架. 大家記住呀!

hi all,

我想問下禮拜一啲小朋友要8點鐘去到馬會,家長再10點返去看表演,甘中間個兩個鍾點算啊? 你地有無好介紹做啲mud野好呢?

Jonjonma, Kaka_c, Rarama,
昨晚Owen預演左一次比我看啊, 笑到我碌地,佢話有六個男仔六個女仔一起跳舞同唱歌,Rarama個 女條裙好"Lan",男仔除左提子班有4個之外,就係有Jonjon & Mathrew. 條褲拉開就有好多毛毛走出來+    

kaka_c

不如你試堂個陣,問個女仔 Lor D 書睇下啦.我......懶得拎呀.

新幹線 - 多謝你提醒我地.

flyfly, kaka-c - 咁攪笑, 我地個斑淨係mathew, jonon.  我都好想去睇, 但請唔到假, 希望我老公到時生生性性拍到 video比我睇啦.  你地到時可以去沙田食早餐啦.
flyfly 寫道:
hi all,

我想問下禮拜一啲小朋友要8點鐘去到馬會,家長再10點返去看表演,甘中間個兩個鍾點算啊? 你地有無好介紹做啲mud野好呢?

昨晚Owen預演左一次比我看啊, 笑到我碌地,佢話有六個男仔六個女仔一起跳舞同唱歌,Rarama個 女條裙好"Lan",男仔除左提子班有4個之外,就係有Jonjon & Mathrew. 條褲拉開就有好多毛毛走出來+    

醒目開學勳章

各位早晨,

預祝各位有份表演的小朋友演出成功 !!

新幹線,
Tks.

N70,

醒目開學勳章

RaRa媽, beckham,

你地有無收到下星期的黙書紙, 我見前日同尋日都無派回來, 是否唔駛黙書 ?

3b

星期三X'mas Party, 唔使默書.  好開心今個星期唔使溫書.

3b 寫道:
RaRa媽, beckham,

你地有無收到下星期的黙書紙, 我見前日同尋日都無派回來, 是否唔駛黙書 ?

係啊!係啊!好開心終于吾洗溫書啦。。。 不過聼miss 講話一月就要考試跟住會派成績表    放完假又要再來一次!

新幹線,
Thank you!!

flyfly,
見到你咁形容, 佢地真係好攪笑.    . 点解Cherry班得2個男仔表演咁少. .

Jonjonma,
你放心喎, 你大老細經過上次的經驗, 今次一定拍到好嘅 video俾你睇.

flyfly, kaka-c - 咁攪笑, 我地個斑淨係mathew, jonon.  我都好想去睇, 但請唔到假, 希望我老公到時生生性性拍到 video比我睇啦.  你地到時可以去沙田食早餐啦.[quote]
flyfly 寫道:
hi all,

[/quote]

Flyfly, jonjonma, kaka_c

星期一, RaRa媽同我會喺後台做呀四+, 到時如有時間,就幫你地d老細影相.

kaka_c

因為呢排好忙, 唔記得話你知, 原本約好咗星期一食早餐, 因miss tsoi 叫咗rara 媽同我做義工. 唔去得啦.

flyfly, kaka-c - 咁攪笑, 我地個斑淨係mathew, jonon.  我都好想去睇, 但請唔到假, 希望我老公到時生生性性拍到 video比我睇啦.  你地到時可以去沙田食早餐啦.[quote]
flyfly 寫道:
hi all,

[/quote]

kaka_c,

我聼老細講+咋,吾知堅吾堅+,种話佢個partner 係apple 班的小朋友添。希望佢地表演得好啦!

醒目開學勳章

3b

星期三X'mas Party, 唔使默書.  好開心今個星期唔使溫書.

oic. 咁今個星期可以同囝囝一齊清理佢d玩具喇 !

Hello

flyfly

自上年天才表演一役後,我估今次我地可能都係笑到
轆地個隻啦!

flyfly 寫道:
hi all,

‹ 上一主題|下一主題