用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際英文幼稚園 2006 入讀St.Cat K1 家長交流區(Part 3)
樓主: mabel_leung
go

2006 入讀St.Cat K1 家長交流區(Part 3) [複製鏈接]

原文章由 fyeung 於 07-7-18 18:25 發表
haomama,
係咪去左旅行啦?!
今次釣墨魚玩得好開心.

我come back la...

原文章由 MabelChan 於 07-7-17 10:42 發表
我係Mabel, Edwin mame ar, (K1 N Pink)

Welcome
有時間多d上野啦

原文章由 smallegg 於 07-7-26 21:44 發表
mmak,haomama,

Zoe同Clifford溜冰學成點呀,Venus果然要見到有小朋友先肯落塲,個教練頭半個鐘同佢哋喺出面玩櫈仔,之後就入番集合嘅地方練行路同踏步,佢話啲小朋友太 ...

係我野架...
第2堂佢地已經出去試溜...clifford都去
佢地3個同班同學好玩好多...
第3堂佢地好出lu

原文章由 smallegg 於 07-7-29 23:15 發表

mmak,

Zeo個coach係咪叫Ruby?好似阿囡嗰個喎。Venus嘅集合點係1號,Zoe呢?下次可打個招呼,佢認得Clifford,可能都認得Zoe。

zoe唔係搭6號學車...
npink都好多個搭6號學車架...
報唔到summer course都唔出奇
玩玩summer course先算...

haomama,

welcome back
自由行 好玩嘛.......

昨日 kwan yin 入o黎 搵 zoe, 仲等埋佢落堂 say Hi 先走...
我囡好驚跌, 又賴人推佢... 喊左幾次...
落左堂, 我都叫左佢好多次, 佢先敢自己扶住牆邊行o下 ~~

原文章由 haomama 於 07-8-1 14:19 發表

zoe唔係搭6號學車...
npink都好多個搭6號學車架...
報唔到summer course都唔出奇
玩玩summer course先算...

all,

各位SC媽咪, lower 班了, 我地開Part 4 ….

please click ↓

2007/08 - SC lower 家長交流區(Part 4)

[ 本文章最後由 mmak 於 07-8-1 22:23 編輯 ]

..................................................

[ 本文章最後由 mmak 於 07-8-1 17:50 編輯 ]
‹ 上一主題|下一主題