用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 福建中學,優才,匯基,顏寶鈴的Banding ?? ...
樓主: Chris
go

福建中學,優才,匯基,顏寶鈴的Banding ??   [複製鏈接]

回復 NeoMom 的帖子

我諗所有學校都系咁,每年出黎成績都有差異,入u率年年吾同,可以相差成几。我心儀個間都小左一成入u

chrischeung 發表於 13-10-22 10:51

我諗所有學校都系咁,每年出黎成績都有差異,入u率年年吾同,可以相差成几。我心儀個 ...

成績波動一定有, 不過唔會話一年BAND 1一年BAND 2咁緊要, Anyway, BAND幾呢家野人人定義唔同, 冇興趣討論, 我自己有keep Track住有公佈成績學校的記錄, 我是續科去睇的, 會睇多好多野, 邊間好唔好我都心裡有數。FYI, 福中呢兩年DSE成績都是差不多, 不見得今年是失手。

summ200 發表於 13-10-20 18:26
重有一樣我想講亞仔讀個間值資!重陽補假老師話要補課!我心唸老師唔使放假架!?(得佢一班返學)小兒當晚放 ...
請告知你讀邊間學校,真係用心的老師,我最喜歡

NeoMom 發表於 13-10-22 11:32
成績波動一定有, 不過唔會話一年BAND 1一年BAND 2咁緊要, Anyway, BAND幾呢家野人人定義唔同, 冇興趣討論, ...
其實在那裡搵到資料,可否指教一下

回復 lovelysky 的帖子

各校的網頁

老實講,對呢几間都冇特別好感。

不如pm我講下你講個間直資系吾系我估個間,系沙田
‹ 上一主題|下一主題