用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人報左荃灣思博?
樓主: C蓓媽
go

有無人報左荃灣思博? [複製鏈接]

gracenov 發表於 13-2-25 16:09
回復 soso3509 的帖子

佢唔係一星期返一兩日,係一期計,為起每日$150,每日返90分鐘,有三個老師,主要由 ...

多謝你提供資料!!
我仔仔快一歲喇, 今年開始要報PN, 都知今年競爭大,
如果PN班唔收都想搵下PG比佢番下, 咁到時再番K1都唔會好似慢人一截咁..
聽你咁講, 課程真係好豐富, 想請問下會唔會有學校講座聽??
同埋, 佢PG係咪都係係佢學校上?定去其他教室??

好多野問, 唔好介意, thanks!!

soso3509 發表於 13-2-25 20:16
多謝你提供資料!!
我仔仔快一歲喇, 今年開始要報PN, 都知今年競爭大,
如果PN班唔收都想搵下PG比佢番下, 咁 ...
之前未開有攪,而家好似無,但你可以打電話問,佢地好似可以俾人去睇下上堂時既情況。上堂會係學校上,地方相對比起出面既playgroup大好多,有滑梯,射波,單車玩

gracenov 發表於 13-2-25 23:51
之前未開有攪,而家好似無,但你可以打電話問,佢地好似可以俾人去睇下上堂時既情況。上堂會係學校上,地方 ...

好呀~咁我去問下!多謝你提供意見同資料!!
thanks very much!!

我都有點興趣, 都打左電話去問....如果1-5上, 我就要叫姐姐+ 婆婆了...

C蓓媽 發表於 13-2-27 11:23
我都有點興趣, 都打左電話去問....如果1-5上, 我就要叫姐姐+ 婆婆了...
好多都係工人一齊上堂

23/2 IN, 昨天都收到 am offer 啦, 個心定d 先啦

引用:23/2+IN,+昨天都收到+am+offer+啦,+個心定d

原帖由 healthy_baby 於 13-03-06 發表
23/2 IN, 昨天都收到 am offer 啦, 個心定d 先啦
想請問interview 考d咩呢? 你小朋友有幾大呀? 我囡囡係11年12月超細b, 嚟緊 Sat interview, thanks...

好開心我仔都係11年12月超细B,都係23/2in.不過交報名表時佢話得pm.亦都offer.

玩下檯面玩具問家長家中情況

引用:好開心我仔都係11年12月超细B,都係23/2in.

原帖由 比目狗 於 13-03-06 發表
好開心我仔都係11年12月超细B,都係23/2in.不過交報名表時佢話得pm.亦都offer.
Congrats... Thanks for the sharing, PM offer 都好, 超細b基本上都係冇得揀..

回覆:有無人報左荃灣思博? ...

我都係23/2 in, am offer, 2011年11月b!

回覆:有無人報左荃灣思博? ...

其實知不知收幾多人?

回覆:有無人報左荃灣思博?

我都係23/2 in,am offer,仲諗緊交唔交留位好

回覆:有無人報左荃灣思博?

Coming Sat interview, Dec 超細b, 真係驚連PM offer 都冇....

引用:我都係23/2+in,am+offer,仲諗緊交唔交留

原帖由 seven_dwarfs 於 13-03-07 發表
我都係23/2 in,am offer,仲諗緊交唔交留位好
你有其他offer?

回復 C蓓媽 的帖子

思博話預留0左 1/4 學位to 細b, 我估上下午加埋大約有24個位俾細b囉~~

回復 vivi_ma 的帖子

個程真係幾輕鬆, 唔洗太擔心啊, 老師都好有愛心的

引用:回復+vivi_ma+的帖子 個程真係幾輕鬆,+唔

原帖由 healthy_baby 於 13-03-07 發表
回復 vivi_ma 的帖子

個程真係幾輕鬆, 唔洗太擔心啊, 老師都好有愛心的
Thanks... 講真, 14 months old bb 考得d咩, 擔心個results多d....

早D 去, 比佢係出面玩一陣先, 到IN個時會定好多...都係同家長吹下水之嗎~

healthy_baby 發表於 13-3-7 11:11
回復 C蓓媽 的帖子

思博話預留0左 1/4 學位to 細b, 我估上下午加埋大約有24個位俾細b囉~~

即佢TOTAL收96個N班???
‹ 上一主題|下一主題