用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 15 之 "再續開心放暑假" ...
樓主: rclamlam
go

仔女經 - Part 15 之 "再續開心放暑假" [複製鏈接]

原文章由 maba 於 07-7-27 11:43 發表
下次響魚旦檔見到你我會叫聲 "長老"

有時我d file 好長, 唔夠位睇, 成日要縮細, 眼花花

叻媽.....好ar

.....

annie,
yes yes...所以我人老心不老架?
係塊面縐皮d..... 我乾脆做隻〝羊〞啦..
因為家下出唔到聲...又無乜火氣.....

原文章由 布甸仔媽媽 於 07-7-27 11:41 發表

alice

客咩氣jack..... 我都係做順水人jel

畀你句'動物園' 笑c 真係好貼切....8月尾仲多佐好多甩繩馬騮tim

原文章由 布甸仔媽媽 於 07-7-27 11:46 發表

叻媽.....好ar

http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_65.gif.....

哈..哈.......跟住你出蚊

annie,長老
識得妳兩個搭台係未指指鼻哥.....唔洗比錢架?

原文章由 布甸仔媽媽 於 07-7-27 11:46 發表

叻媽.....好ar

http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_65.gif.....

原文章由 maba 於 07-7-27 11:50 發表

哈..哈.......跟住你出蚊

唔該4口果家後數呀...

吃飯lu...一陣傾

原文章由 alicetong 於 07-7-27 11:49 發表
annie,
係塊面縐皮d..... 我乾脆做隻〝羊〞啦..
因為家下出唔到聲...又無乜火氣.....

alice

hb 買佐部新式蒸氣熨斗畀我.....

女人條頸同埋對手會出賣年齡的祕密, 要做預防

原文章由 maba 於 07-7-27 11:51 發表
唔該4口果家後數呀...

叻媽

最緊要你肯畀面jel......

最緊要大家開心, 一百幾十我都負擔到, 太貴就真係冇能為力

原文章由 alicetong 於 07-7-27 11:51 發表
annie,長老
識得妳兩個搭台係未指指鼻哥.....唔洗比錢架?

alice

你話ne:idea:

出去買外賣食

返嚟喇~~~

長老,

叻媽部電腦點超班都係其次,最緊要係上到M 場,呢期bk 成日有新攪作,一下失散都搵得番

叻媽,

妳係公司緊係有房座,19"都唔 有人睇到妳係bk 傾

alice,

妳放心,聽朝都有我陪妳,仲有就係2b 啦,佢雖然sat 唔駛返,不過好多時佢都會上嚟hea 下: :

sorlo

幾時去花園街或者深水埗食面,叫住叫埋我

rc
妳而家係休養期,瞓得就瞓多d喇。

去睇下... 比的人激死

http://hk.knowledge.yahoo.com/question/?qid=7007072701796
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

原文章由 sorlo 於 07-7-27 12:39 發表
去睇下... 比的人激死

http://hk.knowledge.yahoo.com/question/?qid=7007072701796

Sorlo

我覺得條條大路通羅馬.....入到香港的大學緊好la, 起碼洗費相對海外大學係平好多, 另外條路冇咁迂迴曲折....最緊要個小朋友有上進心

食緊pizza, 飲緊creamy mushroom湯ge 長老

原文章由 vivi_vivi 於 07-7-27 12:25 發表
返嚟喇~~~

vivi

無驚無喜又半day....下晝你又要加油ar

咁+埋2b, 你, alice, 起碼夠腳開枱

飽飽

annie,
講開我條頸真係縐皮....
妳講開2樣我都懶到死無保養添...
要搞搞佢呀...我沖完涼搽body lotion
連頸搽ok嗎? 定要跟2b去...搞搞對手....

原文章由 布甸仔媽媽 於 07-7-27 11:54 發表

alice

hb 買佐部新式蒸氣熨斗畀我.....

女人條頸同埋對手會出賣年齡的祕密, 要做預防

vivi,
透下氣..再衝刺過....
妳咁快追晒d posts..效率真高
多謝妳,annie同2b拉我開枱聽日

[quote]原文章由 vivi_vivi 於 07-7-27 12:25 發表
返嚟喇~~~

原文章由 alicetong 於 07-7-27 13:32 發表
annie,

我2x 已經知道, 所以

我會treat 條頸as my face一樣護理

對手都會做peeling ga.....搽hand cream lor

原文章由 alicetong 於 07-7-27 13:32 發表
annie,

長老講得好啱,女人條頸同手都係冇得丫架,就算個樣扮到幾後生,一睇呢兩個部份就

原文章由 布甸仔媽媽 於 07-7-27 13:50 發表

我2x 已經知道, 所以

我會treat 條頸as my face一樣護理

對手都會做peeling ga.....搽hand cream lor

長老,

我對手我就已經放棄喇。一來本身係手指粗兼好似鋤嚟咁,二來陀水仔嗰時攪到d 手背現晒d手筋同血管 (連腳d 血管都爆埋),加上我d 皮膚比較,有咩嘢都現晒型,所以我對手好鬼肉酸:tongue: :tongue:
‹ 上一主題|下一主題