用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 2008-2009 Kent Road K1C 同學仔
樓主: keroro_him
go

2008-2009 Kent Road K1C 同學仔 [複製鏈接]

造心思心意郵票:
1.Candypoon (學禮)
2. wasyinyin (Brandon)
3. wenwenlou (柏言)
4. CrystalSo (Ryan Wong)
5. bears (Alison)
6. KerorHim (子謙)

Hi xiximama,

如果去生日會記得打電話畀Jeff 媽咪Confirm呀!

wenwenlou

原帖由 xiximama 於 09-6-18 17:29 發表
阿仔個名係咁寫"譽曦" .我都想帶曦曦去星期六Jeff 既party,但係之前佢唔行去, 所以將卡已俾佢收埋,搵唔到,但我好想帶佢去, 因為可能唔會再見到面,唔知可唔可以話俾我知星期六party的時間同地點.麻煩晒成 ...

Hi Sunny & Wen,
既然學校都預備叫家長返去攞 summer homework, 我估會復課的機會都好微了,學禮同柏言的7月2日生日會都預咗無架 la
所以柏言媽你真係要搵定地方開 party la
原帖由 TszWun 於 09-6-19 10:28 發表
hi wen & candy,

好喎! 攪生日會正喎!
我細仔都8月5日生日架!
又可以比d机會佢地一齊玩!
要攪要幫手出聲;)

我d影相都係一般架咋!
大家唔介意我幫你地影相都冇所謂!
揾日大家又出來玩過! ...

Hi Candy,

哈哈......咁學禮係咪都會攪呢? 如果攪可以一齊攪喎在同一日,  同一地方, 例如mc, 咁咪可以玩請同一班小朋友玩足3小時囉 (每Part 1.5 小時 x 2 ).....哈哈哈 (不過一定好渾亂)

原帖由 candypoon 於 09-6-19 11:23 發表
Hi Sunny & Wen,
既然學校都預備叫家長返去攞 summer homework, 我估會復課的機會都好微了,學禮同柏言的7月2日生日會都預咗無架 la
所以柏言媽你真係要搵定地方開 party la
...

Hi Wen,
柏言8月幾多號生日 ar?
如果連續玩 3 小時, d 細路一定玩到顛晒, 大人細路都一定攰到飛起
不過我由學禮3歲開始就成日問佢,生日同你開 party 好唔好? 佢次次都答我"唔好!",所以我都未有打算今年同佢攪生日會lor
原帖由 wenwenlou 於 09-6-19 11:40 發表
Hi Candy,

哈哈......咁學禮係咪都會攪呢? 如果攪可以一齊攪喎在同一日,  同一地方, 例如mc, 咁咪可以玩請同一班小朋友玩足3小時囉 (每Part 1.5 小時 x 2 ).....哈哈哈 (不過一定好渾亂)

...

Hi Candy,

柏言係8月初生日, 應該與學禮生日日期接近!

原帖由 candypoon 於 09-6-19 12:01 發表
Hi Wen,
柏言8月幾多號生日 ar?
如果連續玩 3 小時, d 細路一定玩到顛晒, 大人細路都一定攰到飛起
不過我由學禮3歲開始就成日問佢,生日同你開 party 好唔好? 佢次次都答我"唔好!",所以我都未有打 ...

哈哈...咁就真係好接近 la,你還記得學禮是7月尾生日的? 你真係好犀利呀
唔知麥當當俾唔俾2個小朋友一齊攪生日呢? (我指同一時段),另外, pizza hut 都可以開生日會的,或者 book club house function room 到會,亦都可以,不過就要花多 d 時間去攪,開完後亦要努力清場
原帖由 wenwenlou 於 09-6-19 13:16 發表
Hi Candy,

柏言係8月初生日, 應該與學禮生日日期接近!

Hi Candy,

應該可以既! 哈哈講下講下, 講到好似真係攪咁

原帖由 candypoon 於 09-6-19 13:40 發表
哈哈...咁就真係好接近 la,你還記得學禮是7月尾生日的? 你真係好犀利呀
唔知麥當當俾唔俾2個小朋友一齊攪生日呢? (我指同一時段),另外, pizza hut 都可以開生日會的,或者 book club house function room 到會,亦 ...

仲有6個位, 可能聽日要 promote 吓先得la,但我最怕向人 sell 嘢
原帖由 keroro_him 於 09-6-19 10:53 發表
造心思心意郵票:
6. KerorHim (子謙)

咁 Angela 還未報名喎, 佢之前都係讚成, 係咪留番個位畀佢呢

原帖由 candypoon 於 09-6-19 14:55 發表
仲有6個位, 可能聽日要 promote 吓先得la,但我最怕向人 sell 嘢

係 wor, 差 d 唔忘記了智恩
原帖由 wenwenlou 於 09-6-19 15:26 發表
咁 Angela 還未報名喎, 佢之前都係讚成, 係咪留番個位畀佢呢

造心思心意郵票:
6. KeroroHim (子謙)
7. 2個BB的媽媽 (智恩)

Hi all,

我返黎啦....今朝無返工就要追番你地啲message, 緊係要預埋我啦

hi Candy & Wen,

Good idea wor! 同一日搞生日又可以連續3個鐘, 你地搞生日會最好唔好揀星期六喎(下午都可以).  

原帖由 wenwenlou 於 09-6-19 15:26 發表

Hi all,

I don't know much details cos I rarely checked BK but interest to join. Shall we discuss more detail on tomorrow B-Day party? Tks.

造心思心意郵票:
6. KeroroHim (子謙)
7. 2個BB的媽媽 (智恩)
8. June_05 mami (Isaac)

K1C 心思心意郵票, 入選的12位佳麗終於誕生了
2.wasyinyin (Brandon)
3.wenwenlou (柏言)
4.CrystalSo (Ryan Wong)
5.bears (Alison)
6.KeroroHim (子謙)
7.2個BB的媽媽 (智恩)
8.June_05 mami (Isaac)
9.Vsycheng(Rita)
10.KarissaMaMa(恩祈)
11.Suchoy(杏葩)
12.Xiximama(譽曦)

請大家幫手 counter check 吓有沒有錯漏, thx!

hi all

恭喜你地!
你地終於集齊12個人!
下次要做張大張d,
最好有36個郵票, 咁我就可以渾入來玩!
hahaha!!!

Hi uncle sunny,
如果我冇攪錯,你的小朋友應該是K1G的, 有冇考慮過相約同班的同學,做心思心意郵票呢?
12個同學應該都唔難齊人的, 我覺得好有紀念價值 ar,真係考慮吓啦
祝願天下所有的爸爸, 父親節快樂!  
原帖由 TszWun 於 09-6-20 21:57 發表
hi all

恭喜你地!
你地終於集齊12個人!
下次要做張大張d,
最好有36個郵票, 咁我就可以渾入來玩!
hahaha!!!

Hi Candy,

我係冇設計天份既, 不過除此之外有咩需要幫手請出聲啦!

原帖由 candypoon 於 09-6-18 18:16 發表
Hi Crystal,
一版12個郵票,每個都會跟一個K1C同學的相,另外在郵票上面的空位,可以放一張包含所有同學個樣的合成相上去及加上文字 ,咁就成為一版獨一無二的郵票 la
不過合成相需要花時間同心思去整的,希望有 daddy /  ...

Hi Wen,
你有沒有各人的 email 呢? 因為要通知大家預備什麼,thx
原帖由 wenwenlou 於 09-6-21 00:05 發表
Hi Candy,

我係冇設計天份既, 不過除此之外有咩需要幫手請出聲啦!

Hi Candy,

吾係個個有!

Hi All,

請大家把自己既email address PM 畀 學禮媽咪啦  
                           wenwenlou

原帖由 candypoon 於 09-6-21 22:50 發表
Hi Wen,
你有沒有各人的 email 呢? 因為要通知大家預備什麼,thx
‹ 上一主題|下一主題