用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 30 之 ”冬去春來,大家既仔女就越來越生 ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 30 之 ”冬去春來,大家既仔女就越來越生性” [複製鏈接]

太后
食飽飽未呀 ,
對呀..我地就係覺得好
味精,難怪啦..我地食魚餃河,大山云吞麵,d云吞好似未
熟透咁..您話0既滑滑豆腐花我地都有去食架...還有 豪x
大蛋糕都好好味架..呢排掛住 ..食..食.....
肚腩大過 一個蘿, 我家d糕點還要繼續努力呀...
呢家下野飛鵝山當乜都唔知好囉 ...

原帖由 2bzmummy 於 09-1-29 10:19 發表

格格

黃 x 記係我細路時代去架(唔記得講您聽,我係九龍城大架)最正係墨魚丸河,內邊真係有一舊墨魚架 不過家下嫌佢多味精

對啦,您講既德 x 就係近代史啦,不過去得福老村道,都會食豆腐花多 D 囉 ...

太后
佢地依幾日已經玩到昏天黑地0拿喎...
況且,尋晚hb打麻雀仔到天光..睇怕無政府
狀態還在進行中 ...不過呢?大山下午
要返補習社了.... ,今朝問過.....

原帖由 2bzmummy 於 09-1-29 11:19 發表

格格

俾兩座山輕鬆下啦

原帖由 alicetong 於 09-1-29 11:33 發表
太后
食飽飽未呀 ,
對呀..我地就係覺得好
味精,難怪啦..我地食魚餃河,大山云吞麵,d云吞好似未
熟透咁..您話0既滑滑豆腐花我地都有去食架...還有 豪x
大蛋糕都好好味架..呢排掛住 ..食 ...

格格

黃 x 記係潮州檔,點都唔應該食雲吞囉 。。。 一定係食蛋蛋嘛 雲吞唔該去佐敦麥 x 記啦

豪 x 連買個麵包都要排隊呀 。。。 您無溫書,我估計呢個年我應該大左一個圈

格格

我係 facebook @ 左您喎

太后
細b尋晚上機 今日兩點先落機..仲要轉機
添呀... 好彩係後生仔0者,同朋友仔玩到
夠晒皮又 陣,時間過得好快架0者...
不過腳仔都坐到腫咯..變肥豬仔

原帖由 2bzmummy 於 09-1-29 11:22 發表

格格

細 B 要開始呢個愉快假期先要挨左呢程長途機先,我計過,佢要今日兩點左右先落機再轉機 。。。

太后,
佐敦 "麥物乜",格格唔知係邊喎...
我有溫書架 格格陪太后您大一個圈囉...
係呀..我想問...食齋邊度好味,價錢ok架...
好耐無食過囉.....以前就試過 花x街,夠蘇x船..
那間...唔知家下仲o唔open囉...

原帖由 2bzmummy 於 09-1-29 11:44 發表

格格

黃 x 記係潮州檔,點都唔應該食雲吞囉 。。。 一定係食蛋蛋嘛 雲吞唔該去佐敦麥 x 記啦

豪 x 連買個麵包都要排隊呀 。。。 您無溫書,我估計呢個年我應該大左一個圈 :qui ...

回太后,
格格實在太耐某用過Facebook 所以連
"大奈密探008"個密碼都唔記得左
要返去摷 "通勝"先知道囉..希望無比人
"毀c滅蹟"啦

原帖由 2bzmummy 於 09-1-29 11:47 發表
格格

我係 facebook @ 左您喎

原帖由 alicetong 於 09-1-29 12:06 發表
太后,
佐敦 "麥物乜",格格唔知係邊喎...
我有溫書架 格格陪太后您大一個圈囉...
係呀..我想問...食齋邊度好味,價錢ok架...
好耐無食過囉.....以前就試過 花x街,夠蘇x船..
那間...唔知家 ...

格格

得閒等我帶您走一趟佐敦啦,記得嗎?為左兩位公子,我係佐敦浦左十五年啦

我一家係食肉獸,對食素無乜顏究添

原帖由 alicetong 於 09-1-29 12:10 發表
  回太后,
格格實在太耐某用過Facebook 所以連
"大奈密探008"個密碼都唔記得左
要返去摷 "通勝"先知道囉..希望無比人
"毀c滅蹟"啦

...

格格

您只要入去 facebook 講俾佢聽忘記 008 密碼,佢會即刻貓俾您架 。。。我上星期都係咁

我以為太后要帶格格去搵 "米高佐敦"   
去和蕃添
好呀 好呀 ,格格最鍾意微服出巡..
仲有好味道0既 云吞麵食添..
佐敦呢 格格剩知道 (唔知有某記錯)
澳x牛奶公司.食雙皮奶,燉蛋呢..
原來太后一家係 "食肉獸"
咁食齋不如講政話囉.........   

原帖由 2bzmummy 於 09-1-29 12:15 發表

格格

得閒等我帶您走一趟佐敦啦,記得嗎?為左兩位公子,我係佐敦浦左十五年啦

我一家係食肉獸,對食素無乜顏究添 ...

太后
有咁0既樹.... 咁等格格去
研究..研究下先 ,希望我仲記得
係登記邊隻 衰貓 啦   

原帖由 2bzmummy 於 09-1-29 12:17 發表

格格

您只要入去 facebook 講俾佢聽忘記 008 密碼,佢會即刻貓俾您架 。。。我上星期都係咁

好野..
格格文章去到 8888  0拿
實在係好意頭..好意頭
就好似我地呢間 鋪咁..

原帖由 alicetong 於 09-1-29 12:27 發表
我以為太后要帶格格去搵 "米高佐敦"   
去和蕃添
好呀 好呀 ,格格最鍾意微服出巡..
仲有好味道0既 云吞麵食添..
佐敦呢 格格剩知道 (唔知有某記錯)
澳x牛奶公 ...

哎呀,格格,雲吞麵咪係燉奶隔離囉,係正正隔離呀

原帖由 alicetong 於 09-1-29 12:31 發表
太后
有咁0既樹.... 咁等格格去
研究..研究下先 ,希望我仲記得
係登記邊隻 衰貓 啦   

格格

等您咯

原帖由 alicetong 於 09-1-29 12:38 發表
好野..
實在係好意頭..好意頭

格格,要獎勵您初四返黎開工嘛

下午茶時間到

原帖由 alicetong 於 09-1-29 12:38 發表
好野..
實在係好意頭..好意頭

格格

新正頭, 好彩頭 心想事成, 萬事上上吉

我呢個post 的積分都到'生發一發發'

文章就攞到'生出發靚發'

太后
唔係咁0岩得個咁"橋"呀麻...   
那證明了一件事  格格是 目不斜視的

原帖由 2bzmummy 於 09-1-29 12:45 發表

哎呀,格格,雲吞麵咪係燉奶隔離囉,係正正隔離呀

太后,
都係返去搵 老花眼鏡 睇清楚本 "通勝"先..
尋呀...尋...008 密碼   ,天機不可洩漏...
頭先check過隻衰貓 某返來搵我喎...

原帖由 2bzmummy 於 09-1-29 12:46 發表

格格

等您咯
‹ 上一主題|下一主題