用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 仔女經 <<Part 37>> 之大考,暑假,您準備好未呀 ! ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 <<Part 37>> 之大考,暑假,您準備好未呀 ! [複製鏈接]

醒目開學勳章

dear 布媽
大家早晨好

晨仔超可愛同攪笑啊!

晨仔一句'您靚女過媽媽好多啦'----冧到洗頭姐姐免費同佢洗頭:h>>>比著呀仔咁樣比較,我會笑住咁揼佢 佢,同埋即刻教佢講,

姐姐,你靚女過好多明星呀!

betty

醒目開學勳章

dear vivi_vivi:

我有拉佢講,你第時有乜樹要講出黎家人先知啊!吾好放係心,越積越耐,越耐就越多誤會啦!

up完之後,佢好好多呀!當然要即時改,我都未必得,不過睇住佢有進步,當然好開心啦!

人:要學懂點樣同人相處同溝通,係最深的一門學問.

有空up下早幾日係魚米x的betty差的攪左個尷尬笑話.

betty

醒目開學勳章

一早又比偉哥玩~~~

話說tko彩明有老公斬死老婆案件.

偉哥:食食下早餐突然對住我講,個兇徒今年57歲,我未到,過多幾年輪到你啦!一路講一路點點下頭,笑笑口.

我:笑笑口咁應佢,吾係喎,你仲可以捱10幾年,因為我有排先57歲,下一轉新聞係老婆斬老公.
你吾好係樹發up風

激到佢吾知好嬲定好笑.

真係有幾服自己的轉數,可以將件事化腐朽為神奇

原帖由 2bzmummy 於 10-7-12 11:35 發表

長老

啋,保羅得番年幾命仔咋

2b

我話預測世杯賽果的能力, 絕對唔係壽命, 最大分別係'保羅'仲係處男啦

原帖由 bettylam 於 10-7-12 12:51 發表
dear 布媽
大家早晨好

晨仔超可愛同攪笑啊!

晨仔一句'您靚女過媽媽好多啦'----冧到洗頭姐姐免費同佢洗頭:h>>>比著呀仔咁樣比較,我會笑住咁揼佢 佢,同埋即刻教佢講,

姐姐,你靚 ...

betty

因為姐姐問晨仔, 姐姐靚女定您媽媽靚女嘛

尋晚山之家族都有睇波....
仲買定薯片同飲品 格格5點幾睇完..
6點起身預備返工.所以個頭 家下
仲wing wing地

休息左一日,聽日又要返工

醒目開學勳章

DEAR 布媽 :

姐姐問晨仔, 姐姐靚女定您媽媽靚女嘛 >>>原來你講小左最重要果句

betty

早晨!
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

good morning

長老,

阿保羅已經被版我斫成46!

原帖由 布甸仔媽媽 於 10-7-12 11:26 發表

46 = 八爪魚保羅
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

BB,

依兩日我地都係飲緊你0既冬瓜粒湯喎....

原帖由 bettylam 於 10-7-12 12:48 發表
DEAR ALL:

午安~食緊尋晚的冬瓜粒,再加埋冷飯泡在一起,即時變左冬瓜粒泡飯lu~

betty

長老,

你個仔大個仔啦, 識得分辨好壞, 真假, 是非, 黑白, 恭喜晒!

原帖由 bettylam 於 10-7-12 12:51 發表
dear 布媽
大家早晨好

晨仔超可愛同攪笑啊!

姐姐,你靚 ...

可憐的保羅0個頭近仲未聞過女兒香......

原帖由 布甸仔媽媽 於 10-7-12 13:19 發表

2b

我話預測世杯賽果的能力, 絕對唔係壽命, 最大分別係'保羅'仲係處男啦

早晨

尋晚 9:30 已經去就寢

原帖由 正46 於 10-7-13 08:42 發表
BB,

依兩日我地都係飲緊你0既冬瓜粒湯喎....

飲足兩日 ? 不如叫阿伯有煲下解暑冬瓜水呢?

原帖由 正46 於 10-7-13 08:49 發表
可憐的保羅0個頭近仲未聞過女兒香......

保羅知道一近女色就個頭近得仲快

大家早晨好

原帖由 正46 於 10-7-13 08:46 發表
長老,

你個仔大個仔啦, 識得分辨好壞, 真假, 是非, 黑白, 恭喜晒!

您呢句說話內藏好大條魚骨bor

原帖由 2bzmummy 於 10-7-13 08:52 發表

飲足兩日 ? 不如叫阿伯有煲下解暑冬瓜水呢?

2b

冬瓜水係夠消暑, 不過煲都要時間, 我寧願飲冬瓜粒湯
‹ 上一主題|下一主題