用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 天陰泳會..服務態度勁差
樓主: 叮叮噹噹
go

天陰泳會..服務態度勁差 [複製鏈接]

原來連文匯報都有報導, 仲有李小姐個大名.

http://paper.wenweipo.com/2007/08/06/YO0708060002.htm

原文章由 OLmommy 於 07-8-7 21:20 發表
http://orientaldaily.on.cc/photo/20070731/new/1185842365nhko19b3.jpg

轉載orientaldaily-on.cc張相, 係天懲屯門個門口, 我覺得張告示好好笑!

如果係....個負責人...比亞SIR...鎖住...企響門口影.....我估仲好笑天呀.....我幻想下個情景.....已經...

原文章由 OLmommy 於 07-8-7 21:30 發表
原來連文匯報都有報導, 仲有李小姐個大名.

http://paper.wenweipo.com/2007/08/06/YO0708060002.htm

李大小姐個名就好聽LA....不過人就.....

原文章由 HT_Mum 於 07-8-7 13:25 發表
教下我點做.報警要有乜要帶去要幾耐時間,除報警外還要做D乜 好嬲呀!

仲有冇人唔識點去呀?

樓上個水魚泳會廣告0甘小家又惹人反感嘅! 襯火打劫!

大臣, 唔好唔記得開佢單呀!

吓....我已經報咗QC嘅水魚班,Lee間係咪又趁火打劫ga

OLmommy,
請不要誤解...我所提到的要點...只希望提供各位家長多一點在尋找學游泳時...需要特別留意的事項......相信各位家長對我的留言可作參考用途......絕冇誤導成份...亦沒有對任何泳會批評...希望大家清楚明白! 而我們的網頁亦並非一個什麼泳會廣告! ...

原文章由 OLmommy 於 07-8-8 00:36 發表
樓上個水魚泳會廣告0甘小家又惹人反感嘅! 襯火打劫!

大臣, 唔好唔記得開佢單呀!

宜果真械影到真械要第一薯間放大post七雷械下佢地個貓樣
原文章由 QUINCY121HK 於 07-8-7 23:37 發表

如果係....個負責人...比亞SIR...鎖住...企響門口影.....我估仲好笑天呀.....我幻想下個情景.....已經...

QC,

妳都見過佢咩!

原文章由 QUINCY121HK 於 07-8-7 11:42 PM 發表

李大小姐個名就好聽LA....不過人就.....

原文章由 3YueYue 於 07-8-8 01:01 發表
OLmommy,
請不要誤解...我所提到的要點...只希望提供各位家長多一點在尋找學游泳時...需要特別留意的事項......相信各位家長對我的留言可作參考用途......絕冇誤導成份...亦沒有對任何泳會批評...希望大家清楚 ...

3YUEYUE,
你想C定LA.... ....E+響LEE個非常時間....只要一提泳會...2個字.....都殺無卸.........

原文章由 ww? 於 07-8-8 00:51 發表
吓....我已經報咗QC嘅水魚班,Lee間係咪又趁火打劫ga

WW?,
好多謝你....將會參加...水魚班....
EYAN,BOBOMAMI....LEE舖發達啦....我地唔好貪心....只要每條水魚....呃$1,118(都唔水$1,200)......我地再平均攤分.....

原文章由 5000million 於 07-8-8 09:59 發表
QC,

妳都見過佢咩!

5000,
我大吉大利....時運高....點會見到LEE...D...大人物WOR....

QC,

but, 我"林" 我見過的是她 (在她的"公司"), 以為嗰度是教做話劇呀! 陳小姐 (李小姐), 簡直可以攞金馬奬.

原文章由 QUINCY121HK 於 07-8-8 10:07 AM 發表

5000,
我大吉大利....時運高....點會見到LEE...D...大人物WOR....

原文章由 QUINCY121HK 於 07-8-8 10:02 發表

3YUEYUE,
你想C定LA.... ....E+響LEE個非常時間....只要一提泳會...2個字.....都殺無卸.........

佢係另一個游泳TOPIC都POST過同一樣GA嘢, 佢真係冇推銷的意圖??? ... 都好難令人相信!! 而且係咁敏感GA時候,佢真係想C

[ 本文章最後由 amy3010 於 07-8-8 12:43 編輯 ]

原文章由 5000million 於 07-8-8 10:17 發表
QC,

but, 我"林" 我見過的是她 (在她的"公司"), 以為嗰度是教做話劇呀! 陳小姐 (李小姐), 簡直可以攞金馬奬.

5000,
下....又林....又李..... 點解....佢唔改....又史...又廖..JET...

原文章由 3YueYue 於 07-8-8 01:01 發表
OLmommy,
請不要誤解...我所提到的要點...只希望提供各位家長多一點在尋找學游泳時...需要特別留意的事項......相信各位家長對我的留言可作參考用途......絕冇誤導成份...亦沒有對任何泳會批評...希望大家清楚 ...

3YUEYUE,
點正明你唔係呃人泳會先.... ....除非......你比我地學完成個課程後...先付款....甘...我就相信你...唔係呃人泳會LA....

係囉係囉
超低能,勁搞笑

原文章由 OLmommy 於 07-8-7 21:20 發表
http://orientaldaily.on.cc/photo/20070731/new/1185842365nhko19b3.jpg

轉載orientaldaily-on.cc張相, 係天懲屯門個門口, 我覺得張告示好好笑!

做咩呀?我幾日冇上嚟啫,有二五仔咩?
3YueYue講咗 D 咩俾人禁止發言呀?
哎呀唔制呀,我錯過咗 D 咩八卦呀?
有冇人可以 pm話我知呀

原文章由 nickynicky 於 07-8-8 12:38 發表
做咩呀?我幾日冇上嚟啫,有二五仔咩?
3YueYue講咗 D 咩俾人禁止發言呀?
哎呀唔制呀,我錯過咗 D 咩八卦呀?
有冇人可以 pm話我知呀

NICKY,
你己己溫下書啦.....C懶計....

咦!又唔講人知!
死懶鬼我係呀﹐但係....關溫書咩事呀?
書包都一早放低咗喇喎

原文章由 QUINCY121HK 於 07-8-8 12:40 發表

NICKY,
你己己溫下書啦.....C懶計....
‹ 上一主題|下一主題