用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ☆齊來暢遊聖彼得樂園
樓主: 加加媽咪
go

☆齊來暢遊聖彼得樂園 [複製鏈接]

Re: ☆齊來暢遊聖彼得樂園 <第13回>

有得落街踩單車佢兩個緊係開心la..有得玩嗎

甘米夠晒充實law
kikimom 寫道:
幾耐都未試過都時間唔夠洗..e頭返頭..轉下頭又話要收工la..但d野就好似未完過..以前唔係ka 嗎..做度甘上下就見谷底.起碼知自己幾時可以做完先..   

都幾ka..我比較喜歡d公司係甘先..唔洗返工要諗下做d乜..最慘就係冇咩野做.都要好似好忙甘.仲要扮埋ot

你e家吾駛扮ot ka..係真ot ka ma

所以你好喜歡e到夠充實ar

kikimom 寫道:
都幾ka..我比較喜歡d公司係甘先..唔洗返工要諗下做d乜..最慘就係冇咩野做.都要好似好忙甘.仲要扮埋ot

甘果時都冇扮...要走就走ka 啦..唔好浪費我時間嗎..有幾多野做老細自己心中有數la...如果我估佢就諗辨法揾多d生意返黎..晚晚ot我都冇咩所謂ka..公司揾.員工飯碗都好保先la...

好la...去訓la...bye   

我指e 家新公司ar..你喜歡夠充實..多野做ar

多野做..咪充實囉.
tszyau2000 寫道:
我指e 家新公司ar..你喜歡夠充實..多野做ar

好la..明天一家玩得開心d 啦..happy sunday...     
tszyau2000 寫道:
好la...去訓la...bye   

[size=large]good morning

yauma

今日你同tszyau係唔係去星光大道?
唔知撞唔撞到你哋一家呢?
琴晚同chunba提過, 佢話都好同兩兄弟去行吓, 今日嘅行程諗住係星光大道, 跟住搭船過海, 去香港動植物公園, 香港公園 + 山頂... 幾貪心...唔知去唔去到咁多地方呢   今日一定會謝哂!

longma, kama, Ding

小一派位結果, 你哋唔駛請假, 上網可以check result, 真係幾方便, 舊年我上網check, 一個一個咁對d 網上號碼, 差唔多最後先見到chunchun 個號碼, 真係開心到尖叫架!!!, 不過, 都要叫chunba幫眼睇多次, 幾驚睇錯.  

kima

How are you?
琴晚你同kiki去咗BBQ, 真好玩!
你同yauma夜晚先上得網, 我都要搵機會上黎同你哋傾吓先得.

chunma ~

見聰聰張大頭照好開心ar...話甘快就話兩歲la...時間過得真快ar ..ee 祝你生日快樂..身體健康        ..尋日聽tszyau 講幼稚園有好多人面試ar...因為佢同婆婆入左學校搵人...所以8到番lai ar..甘聰聰表現如何ar...一定吾會令你失望ka la...    ...今年面試仲同吾同以前ar

至於今日係米去星光大道...都未肯定ar..因為我想去kf買番d返工衫...無計la...平時牛記笠記...e 家要著番似樣小小la..真煩ar ...所以如果早d買完都會轉mtr 出去kei..相信都要4,5點ka la...話晒應承左tszyau 考完試去輕鬆下ma..一定要守諾言kei     

你個行程都好豐富wor...除非你地好早出去la..如果吾係上埋山頂就紋水d la...而我有時間我都想甘樣ar...因為知道山頂x宵閣好似裝修過...都想去逛下...順便可以行下山     :-

聰聰 HAPPY BIRTHDAY .....     

p.s. 張大頭相好jet ar..聰聰好cute 呀.

今日tszyau同chunchun真係好開心wor...又去星光大道. 又去山頂.      kiki今日就同表弟玩..所以要逃學一天..   

yauma

kf 係邊樹呀....   
e 家要著番似樣小小la.>>>>>甘又唔好甘講...你平時唔扮jet.唔係點會成日yauba引返黎呀...     

chunma

How are you?>>>>>i'm fine, thank you
琴晚你同kiki去咗BBQ, 真好玩!>>>>>琴晚去左kiba個boss度bbq.好左有電視睇同有3隻狗玩.kik先冇甘悶咋.(因為冇小朋友)
你同yauma夜晚先上得網, 我都要搵機會上黎同你哋傾吓先得>>>>>心痕冇辦法la.日頭要有時間都可以上.又yauma公司講明公司電腦唔好有私人野.為有夜晚先上黎la

kiuma
點呀..kiukiu讀成點jet..不過都唔洗太擔心la..kiukiu得ka la..要對個囡有信心先得ka..

kima ~~ kf 米葵芳law

今日買完衫就出左去星光大道la...tszyau 超開心...一路行一路食軟雪糕...至於同chunchun 就無緣la..無計la..chunma 一家今日想去甘多地方...一日團kei 行程係緊湊d ka la..可能我係尖沙咀kei 時候..佢地一家已經係山頂都未定lu     

oic~~仲乜上一上黎就走la..今日實係玩我太tired...     
‹ 上一主題|下一主題