用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 訂全港小學排位表- CUT 左 ORDER
樓主: 銘銘媽
go

訂全港小學排位表- CUT 左 ORDER [複製鏈接]

Re: 訂全港小學排位表

夠數啦, 夠數啦. 好野!!
咁好啦, 好啦  如果星期六或之前入到錢俾我, 咁我就加佢入訂書個 list 度啦, 咁好嘛??  我會 pm 我 acc 俾你地既, 你地 check pm 啦.

訂排位表 list:
1) 銘銘媽 - 1本 paid
2)TSMA511 - 1 本
3)YANYAN0116 - 1 本
4)gordon mum mum x1
5)nicholasbb......1本paid
6) tattatma - 1本
7)dollhouse 1本paid
8) KinKin MaMa -- one order plspaid
9) po1698 x 1本paid
10) mamamia -- 1本paid
11) panco -- 1本paid
12) angelleungyp -- 一本
13) longman x 1本paid
14) bbpoon - 1本
15) leungfanny x 1paid
16)NLa x 1paid
17)mamailoveu x 1paid
18)tyt_m x 1
19) pampam x 1paid
---------------------------------------------------
後備訂購 LIST:
1) YuYuMother X 1
2) snoopy x 1
3) hehebb x 1
4) Colin x 1
5) sanli77 x 1
6) kllp x 1
7)siumima x 1

Sorry, I am new member. What meaning of "M" ? and how to check it ? Tks.

pm即係'私人信息', 你可喺最頂既右邊, 會見到'hello 你個名', '觀看帳號''私人信息', 同埋'登出'既, 咁你按一吓'私人信息' 咁就得既啦.
Colin1351 寫道:
Sorry, I am new member. What meaning of "M" ? and how to check it ? Tks.

銘銘媽:
我都想要一set,請給我account no.
thx

唔該晒.
銘銘媽 寫道:
pm即係'私人信息', 你可喺最頂既右邊, 會見到'hello 你個名', '觀看帳號''私人信息', 同埋'登出'既, 咁你按一吓'私人信息' 咁就得既啦.[quote]
Colin1351 寫道:
[/quote]

銘銘媽

我已經入咗數, 請CHECK PM

Thanks

I want 1 set too.  Please PM yr a/c no.

Thanks a lot!

銘銘媽

我已經入

夠數啦, 夠數啦. 好野!!  有無訂左未入錢既, 快d入啦, 而入左未 pm 我既都要快d pm 我, 話我知你入左錢呀.  唔該!!!
咁好啦, 好啦  如果星期六或之前入到錢俾我, 咁我就加佢入訂書個 list 度啦, 咁好嘛??  我會 pm 我 acc 俾你地既, 你地 check pm 啦.

訂排位表 list:
2)TSMA511 - 1 本paid
3)YANYAN0116 - 1 本
4)gordon mum mum x1
5)nicholasbb......1本paid
6) tattatma - 1本
7)dollhouse 1本paid
8) KinKin MaMa -- one order plspaid
9) po1698 x 1本paid
10) mamamia -- 1本paid
11) panco -- 1本paid
12) angelleungyp -- 一本
13) longman x 1本paid
14) bbpoon - 1本
15) leungfanny x 1paid
16)NLa x 1paid
17)mamailoveu x 1paid
18)tyt_m x 1
19) pampam x 1paid
20) kllp x 1paid
21) hellomarry x 1paid
22) HeheBB x 1paid
23) Colin x 1paid
24) snoopy x 1paid
---------------------------------------------------
後備訂購 LIST:
1) sanli77 x 1
2)siumima x 1

銘銘媽:

我已經入數, 請CHECK PM. Tks.

Colin

我買了, 前日收到。

我想講: 呢本書既內容真係好特別, 好創新, 最重要係好有用, 好有參考價值, 而且40蚊一本, 同出面其他指升學指南(本本成百幾蚊)比較, 有咁正既內容 ,一D都唔貴。(當然, 好果係20蚊就肯定物超所值啦 - 可惜自己太遲留意到呢個主題, 錯失良機 ^ ^ )

在此, 多謝銘銘媽既好介紹, 並且不辭勞苦、無私地發起今次平價的購買行動。順帶一問: 我見仲有一本叫"小一選校家長輔助手冊"(網址係www.hked.org/primary.htm), 買十本以上都有得平, 唔知銘銘鎷會唔會再發起另一次購買行動? 如果有, 記得通知我。

教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。(箴 22:6)

Could you pm your ac to me. I hope to buy one. Sorry for the late repy, i just find this site. I will pay as soon as i receive your ac. Thanks a lot.

有冇人退出唔訂? 我想報上.  thank you

銘銘媽:

pls check pm

oscarmummy

銘鉻媽
已入數 請check pm
thank you!
tyt_m   

我星期五已經入咗數啦.

唔好咁講, 我直頭打去問過, d staff 話果本手冊無咩特別, 同你地o係街出面買果d差唔多, 同埋去到呢個階段, 我諗應該好多家長都已經一有般既升小一指南之類, 咁所以我都唔特別訂啦.
多謝你既讚賞,       我都係想平d買隻 cd rom 咋, 所以先一齊訂之嘛.       我最希望呢隻 cd rom 有用啦.
dorisyan 寫道:
我買了, 前日收到。

我想講: 呢本書既內容真係好特別, 好創新, 最重要係好有用, 好有參考價值, 而且40蚊一本, 同出面其他指升學指南(本本成百幾蚊)比較, 有咁正既內容 ,一D都唔貴。(當然, 好果係20蚊就肯定物超所值啦 - 可惜自己太遲留意到呢個主題, 錯失良機 ^ ^ )

在此, 多謝銘銘媽既好介紹, 並且不辭勞苦、無私地發起今次平價的購買行動。順帶一問: 我見仲有一本叫"小一選校家長輔助手冊"(網址係www.hked.org/primary.htm), 買十本以上都有得平, 唔知銘銘鎷會唔會再發起另一次購買行動? 如果有, 記得通知我。

我已經收哂錢啦, 同埋會訂, 如果一有消息, 就會通知大家, 我會將我 contact no, pm 俾大家, 如果大家有咩問題, 可以同我聯絡.  多謝各位支技.
訂排位表 list:
2)TSMA511 - 1 本paid
3)nicholasbb......1本paid
4) tattatma - 1本paid
5)dollhouse 1本paid
6) KinKin MaMa -- one order plspaid
7) po1698 x 1本paid
8) mamamia -- 1本paid
9) panco -- 1本paid
10) angelleungyp -- 一本paid
11) longman x 1本paid
12) leungfanny x 1paid
13)NLa x 1paid
14)mamailoveu x 1paid
15)tyt_m x 1paid
16) pampam x 1paid
17) kllp x 1paid
18) hellomarry x 1paid
19) HeheBB x 1paid
20) Colin x 1paid
21) snoopy x 1paid
22) sanli77 x 1paid
23)siumima x 1paid

sorry, 我諗暫時無人啦, 如果真係有的話, 我pm 你啦.
kongkong 寫道:
有冇人退出唔訂? 我想報上.  thank you

唔好意思, 已經 cut 左啦, 一係你去返第一頁果度, 我已經將佢地條 link 打左出黎, 你去佢地果度自己訂啦.  唔好意思.
yyff 寫道:
Could you pm your ac to me. I hope to buy one. Sorry for the late repy, i just find this site. I will pay as soon as i receive your ac. Thanks a lot.
‹ 上一主題|下一主題