用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 06-07 李宗德小一 "分享區"
樓主: 家熹媽咪
go

06-07 李宗德小一 "分享區" [複製鏈接]

Re: 06-07 李宗德小一 "分享區"

Hi anson~ma,
你咁有誠意,校長知你小朋友因某些原因失準都會體諒,最重要吸收了上次失敗经驗,知道自己fail响边到,用正面的態度來爭取,都好有機會架。如果校長肯約見你,以经成功在望,比D信心啦!
anson~ma 寫道:
各位支持anson的ma mi, 我終於用左2日時間逗左封信喇 patee, 最後我都冇用到你post出來的叩門信sample, 全部都係我既真心話, 希望用我的誠意打動校長啦. 不過又驚到時校長約見我時, 我個寶貝又唔知會唔會有其它驚喜比我 , 到時又再hurt一次, 咁咪死  

該用戶已被刪除

有無候補生 mami 今朝已經接到 WF tel ? 因我到而家仲未接到 tel, 點算    (係咪 ok 與否都有通知?) thanks.

該用戶已被刪除

Hi RACHEL&MAVIS ,

just 打過, 無人聽.  :cry:

唉......又要緊張多 2 days.  

該用戶已被刪除

RACHEL&MAVIS ,

多謝你 !  

RACHEL&MAVIS 寫道:

放鬆D,希望盡在明天!

830mama,

唔洗咁心急喎! 未到註冊果日都未有結果個喎
好多人就算比咗留位費都未必一定讀架!如果佢考咗幾間,幾間都收,咁就点都留住哂啲位,慢慢惗吓先决定啦!我啲朋友都係咁 :tongue:  校長都係咁講

anson~ma 寫道:
各位支持anson的ma mi, 我終於用左2日時間逗左封信喇 patee, 最後我都冇用到你post出來的叩門信sample, 全部都係我既真心話, 希望用我的誠意打動校長啦. 不過又驚到時校長約見我時, 我個寶貝又唔知會唔會有其它驚喜比我 , 到時又再hurt一次, 咁咪死  

衷心支持你, 24號等你好消息

RACHEL&MAVIS 寫道:

嘩!有咁多間,元朗+天水圍的英中都佔全港約10分1。

請問两區又有那幾間係band one中中,我只識‘信義’。

THANKS!

我唔會簡天水圍既英中..............................   
中中重有白約翰

尋日個fan 5點幾打返去問有結果未, 學校話重有2x幾個位冇人交$$$$, 叫佢星期一等消息.

[size=x-large]祝各位心想事成  

煒良媽咪:
   剛剛問完sammi記唔記得係Zenith有位同學仔叫煒良, 佢居然話唔記得, 後來我慍番十周年記念特

830mama & anson ma:
   她們講得無錯, 放鬆D,唔好比咁大壓力自己,終有一天教長會比你們的真情打動
   聽我家姐講,上年佢有個朋友的仔仔,1st time & 2nd time的唔收, 最後臨開學前試下問學校點知重有位, 之後就收
該用戶已被刪除

APPLE媽,

hi, 因為佢地話會在今日tel 通知(waiting list 個 d), 但係等到下午都未收到 call, 所以......

anyway, 多謝你 !  

[quote]
APPLE媽 寫道:
830mama,

唔洗咁心急喎! 未到註冊果日都未有結果個喎
好多人就算比咗留位費都未必一定讀架!如果佢考咗幾間,幾間都收,咁就点都留住哂啲位,慢慢惗吓先决定啦!我啲朋友都係咁 :tongue:  校長都係咁講

thank you BrianMami      

BrianMami 寫道:
尋日個fan 5點幾打返去問有結果未, 學校話重有2x幾個位冇人交$$$$, 叫佢星期一等消息.

[size=x-large]祝各位心想事成  

thank you Sammi_Mami  

[quote]
Sammi_Mami 寫道:
830mama & anson ma:
   她們講得無錯, 放鬆D,唔好比咁大壓力自己,終有一天教長會比你們的真情打動
   聽我家姐講,上年佢有個朋友的仔仔,1st time & 2nd time的唔收, 最後臨開學前試下問學校點知重有位, 之後就收

[quote]
煒良媽咪:
   剛剛問完sammi記唔記得係Zenith有位同學仔叫煒良, 佢居然話唔記得, 後來我慍番十周年記念特

我想問UK現在邊位老師教??

我想問UK現在邊位老師教??

Miss Ng
‹ 上一主題|下一主題