用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 Ruthin school 2016 入讀請問......................... ...
樓主: 亞史
go

Ruthin school 2016 入讀請問................................ [複製鏈接]

引用:哦~~~~~~~~~~~明哂!謝謝iloveyorga+既意見.

原帖由 亞史 於 16-05-19 發表
哦~~~~~~~~~~~明哂!謝謝iloveyorga 既意見.....

亮燈...咁..呵大D 中國學生何來有機打呢? ...
手提電腦、I PAD、手提遊戲機…等

引用:亮燈...........通常你阿大會同邊類學生一

亮燈...........

通常你阿大會同邊類學生一起玩呢?
佢通常會同香港人玩。如果只講成績、老師,我會俾7.5分,但如果講全面就7分啦!

非常多謝你們意見

亞史 發表於 16-5-19 20:33
非常多謝你們意見
其實我本身都係鍾意D少香港及中(国)學生,又有多種活動既學校!

呢間學校唔多活動?咁⋯⋯⋯當初你buy 呢間學校乜野呢?

引用:呢間學校唔多活動?咁⋯⋯⋯當初你buy+呢間

呢間學校唔多活動?咁⋯⋯⋯當初你buy 呢間學校乜野呢?
因為當時好趕,我三、四月至開始搵agent,本來搵北愛,但已滿,agent介紹左幾間,我地就揀左呢間,當然,呢間亦係好學校,只不過唔係心目中最理想而已,而阿大亦好適應,讀得開心,就繼續讀吧!阿細就揀左北愛,希望佢亦讀得開心啦!

哦~~~原來如此 .北愛係咪比較小人選呢?北愛果邊你又BUY 佢乜野呢? :)

引用:Quote:亞史+發表於+16-5-19+20:33+非常多謝

原帖由 亮燈 於 16-05-19 發表
其實我本身都係鍾意D少香港及中(国)學生,又有多種活動既學校!
亮燈兄

阿仔今期玩板球,逢1,3,5放學後,會與其他學校比賽。

引用:Quote:原帖由+亮燈+於+16-05-19+發表其實我

原帖由 db7mu23 於 16-05-20 發表
亮燈兄

阿仔今期玩板球,逢1,3,5放學後,會與其他學校比賽。
叻仔,咁就會好多朋友,佢會好開心!

引用:哦~~~原來如此+.北愛係咪比較小人選呢?北愛

原帖由 亞史 於 16-05-20 發表
哦~~~原來如此 .北愛係咪比較小人選呢?北愛果邊你又BUY 佢乜野呢? :)
北愛係比較少人揀,而揀佢既原因,主要係比較平,因我負擔唔到兩個讀同一間,所以阿細一定要在北愛揀一間我負擔到既學校。

哦~~~~~~~~~~~~~~~原本係咁

今次亞大暑假會返黎嗎?通常佢自已去自已返?

不好意思呀!我咁多問題..因我真係冇人問到. 唔該哂你

引用:Quote:原帖由+db7mu23+於+16-05-20+發表亮

原帖由 亮燈 於 16-05-20 發表
叻仔,咁就會好多朋友,佢會好開心!
阿仔肯聽我地講,他原本想選擇打羽毛球。我地話他日你在香港,求其搵個friend,都可以打羽毛球。

我唔識乜嘢係板球,但相信要多人一齊玩,我地話板球,你祗能夠在這幾年玩,將來你想玩,好難齊人。

最好,阿仔玩板球!

引用:哦~~~~~~~~~~~~~~~原本係咁今次亞大暑假會

哦~~~~~~~~~~~~~~~原本係咁

今次亞大暑假會返黎嗎?通常佢自已去自已返?
暑假自己返,佢依家會約同學一齊!

引用:不好意思呀!我咁多問題..因我真係冇人問到.

不好意思呀!我咁多問題..因我真係冇人問到. 唔該哂你
唔使客氣,因為我之前都冇人問,所以我好明白你既諗法!

引用:Quote:原帖由+亮燈+於+16-05-20+發表叻仔,

原帖由 db7mu23 於 16-05-20 發表
阿仔肯聽我地講,他原本想選擇打羽毛球。我地話他日你在香港,求其搵個friend,都可以打羽毛球。

各位大大你好, 我和太太係英國敎育展認識到 Ruthin School,6月24日Ruthin學校放暑假前我們一家和小女將順道到 Ruthin School參觀一下,看看小女有沒有興趣,不過説實話,心中忐忑,真是有口難言。
實話。  

Obwan 發表於 16-6-12 17:33
各位大大你好, 我和太太係英國敎育展認識到 Ruthin School,6月24日Ruthin學校放暑假前我們一家和小女將順 ...
點解?唔捨得?

引用:各位大大你好,+我和太太係英國敎育展認識

原帖由 Obwan 於 16-06-12 發表
各位大大你好, 我和太太係英國敎育展認識到 Ruthin School,6月24日Ruthin學校放暑假前我們一家和小女將順 ...
有口難言?慢慢講來聽下,睇下幫5幫倒你

其實講到底都係唔捨得阿女咁快離開
‹ 上一主題|下一主題