用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 Schools Music Festival (Oh No!)
樓主: Charlotte_mom
go

Schools Music Festival (Oh No!) [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

坦白講, 我好LOST.....
我今朝問我老公, 由港島去大棠接個女出CAMP, 去MEGABOX比賽, 再送佢返大棠再返港島, 值得嗎? 我唸住佢會鬧我發神經, 點知佢好認真問我個比賽要唔要等埋分紙.....攪到我又動搖了
尋日我決定,, 同琴老師講放棄, 佢反應係: 佢彈得唔錯WOR, 唔係嘛, 真係放棄? 又SEND左幾次WHAT'S APP建議我點點點 (114隻歌係3首入面比較難既一隻, 老師話FOR BEST RESULTS最好用8級手勢黎彈隻4級歌, 又咁稀奇我個女竟然做得唔錯, 可能真係難, 所以全港至得5組, 仲有D組係只有28人)

clarawuwu  老師都咁講,唔好放棄啦..  發表於 12-2-7 15:44
clarawuwu  唯有你留低拎分紙.  發表於 12-2-7 15:15

dogmonkey 發表於 12-2-2 10:25
tom lee個台, 影相好靚, 帶定部好d嘅相機, 到時攞獎, 影多d靚相呀~~~! ^^

如果有頭三名, 可以在領獎時影相架?? 我以為全程唔影得...

Charlotte_mom 發表於 12-2-7 14:03
坦白講, 我好LOST.....
我今朝問我老公, 由港島去大棠接個女出CAMP, 去MEGABOX比賽, 再送佢返大棠再返港島, ...

如果我係你老師,我都希望你可以帶到囡囡去,甚至第一日唔跟大隊入camp(怕佢玩左一日一夜比賽時心散),當然亦都好睇囡囡本身意願,始終準備左咁耐,而且,雖然唔係咩大比賽,都希望比小朋友知道報左名就需要為比賽負責的道理^_^

醒目開學勳章 王國長老

可樂~ 發表於 12-2-7 14:21
如果有頭三名, 可以在領獎時影相架?? 我以為全程唔影得...

頒完獎就任影(有獎無獎隨便影), 不過我試過評判一講完結果已經即閃, 我同另外個家長互望, 心唸, 仲有咩好影, BANNER又無, 評判又無......

貢獻勳章

我住九龍,一個去 Times Square,一個去大會堂 !
‹ 上一主題|下一主題