用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 好好聯繫幼兒班第三組(下午)呀!!
樓主: joannemui
go

好好聯繫幼兒班第三組(下午)呀!! [複製鏈接]

我有時都會聽到囡囡叫宇桐個名喎~~

唔係呀~ 我見到有好多下午班既家長參加喎, 所以我都join左呀~ 你都帶詩詩一齊玩呀.
原帖由 joannemui 於 10-11-24 13:42 發表
我見得上午班的同學仔去, 所以無參加呀!!

not available this Sun, next time la!!

原帖由 cfmfjob 於 10-11-24 17:54 發表
唔係呀~ 我見到有好多下午班既家長參加喎, 所以我都join左呀~ 你都帶詩詩一齊玩呀.

星期日只得魚魚係第三組既人, 全部小朋友都係下午第一組, 但大家都玩得好開心, 希望下次活動你們都一齊參與, 因為我問魚魚識唔識詩詩同露露, 佢話識呀~ ~

另外, 學校update左d相同短片, 但我睇唔到下午班生日會既短片, 請問你吔睇唔睇到呀?

Can see photo only!!
原帖由 cfmfjob 於 10-11-30 10:26 發表
星期日只得魚魚係第三組既人, 全部小朋友都係下午第一組, 但大家都玩得好開心, 希望下次活動你們都一齊參與, 因為我問魚魚識唔識詩詩同露露, 佢話識呀~ ~

另外, 學校update左d相同短片, 但我睇唔到下午班生日會既 ...

大家好呀, 我好少上哩個網, 今日先知原來有個幼兒三班既討論區, 我係下午班 星星組 菀庭媽咪呀, 菀庭成日都會提起露露, 詩詩同宇桐嫁.

Hihi 菀庭媽咪!!
佢地大家都好friend!!
原帖由 monkeyhing 於 10-12-6 12:31 發表
大家好呀, 我好少上哩個網, 今日先知原來有個幼兒三班既討論區, 我係下午班 星星組 菀庭媽咪呀, 菀庭成日都會提起露露, 詩詩同宇桐嫁.

你地好呀~ ~ 一月份又有BBQ活動呀~ 你哋都帶小朋友一齊來玩呀~

真係開心菀庭媽咪都上埋來呀!露露成日都話同菀庭, 詩詩同宇桐最好朋友架,菀庭媽咪得閒多D上來傾次下啦~~

真係開心菀庭媽咪都上埋來呀!露露成日都話同菀庭, 詩詩同宇桐最好朋友架,菀庭媽咪得閒多D上來傾次下啦~~

好呀!報左名喇!又或者12月揾日第三組整多個聚會都得啦~~
原帖由 cfmfjob 於 10-12-6 15:02 發表
你地好呀~ ~ 一月份又有BBQ活動呀~ 你哋都帶小朋友一齊來玩呀~

- 8 Jan BBQ 報左名喇!!
- 22/12 學校party, 我地打算整cookies 番學校!!
- Agreed!!!!!   
原帖由 ally1118 於 10-12-7 00:22 發表

[quote]原帖由 ally1118 於 10-12-7 00:22 發表

好呀~ ~囡囡昨天先問我有冇第三組同學去, 我話唔知喎! 如果佢見到第三組的同學仔一定好開心 ~ ~
原帖由 ally1118 於 10-12-7 00:22 發表

真係可惜我地12/18-12/23去旅行, 所以食唔到你整既COOKIES啦~ ~
如果就到時間都會參加第三組搞既聚會架!
原帖由 joannemui 於 10-12-7 09:51 發表
- 8 Jan BBQ 報左名喇!!
- 22/12 學校party, 我地打算整cookies 番學校!!
- Agreed!!!!!     

去邊呀?  玩得開心d!!
原帖由 cfmfjob 於 10-12-7 11:31 發表
真係可惜我地12/18-12/23去旅行, 所以食唔到你整既COOKIES啦~ ~
如果就到時間都會參加第三組搞既聚會架!

我成日聽我囡囡講牛菀庭係佢好朋友, 我老公問囡囡係唔係聽錯同學仔個名, 佢話冇喎, 有一次活動我老公問老師係唔係真係有個同學叫牛菀庭, 我吔怕叫錯同學個名唔好意思, 老師話係呀, 因為佢爸爸媽媽係咁叫佢, 所以佢同同學講自己叫牛菀庭, 唔知係唔係你囡囡呢?
原帖由 monkeyhing 於 10-12-6 12:31 發表

去東京自由行 ~ ~ 希望見到雪啦~ , 不過東京落雪機會應該幾微...
原帖由 joannemui 於 10-12-9 12:29 發表
去邊呀?  玩得開心d!!

回復 1# cfmfjob 的帖子

So Happy!!! Enjoy your trip la!!

原帖由 cfmfjob 於 10-12-10 15:37 發表
我成日聽我囡囡講牛菀庭係佢好朋友, 我老公問囡囡係唔係聽錯同學仔個名, 佢話冇喎, 有一次活動我老公問老師係唔係真係有個同學叫牛菀庭, 我吔怕叫錯同學個名唔好意思, 老師話係呀, 因為佢爸爸媽媽係咁叫佢, 所以佢同 ...

係呀, 我個仔都係咁講, 我都以為阿仔亂講野, 仲話佢無禮貌,  阿仔仲好激動話: 係真ga, 我冇講大話ga

我想同阿仔整聖誕卡,但發現個本有星星組名的簿仔唔見左, 想請問你地可唔可以幫忙打番個list比我. 唔該晒!!全班都派左卡,爭佢za,  so阿仔催左我好多次, 我想趁呢幾日得閒同佢一起做....
‹ 上一主題|下一主題