用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 09年度 K1生 交流區
樓主: Hazel060731
go

09年度 K1生 交流區 [複製鏈接]

回覆 1# jackjackb 的文章

名位,可否PM陳太(保姆車)個電話我啊?謝!

Hi jackjackb,

唔係嘛, 有無攪錯咩保母車黎? 我囡囡搭個架, 司機叔叔會等保母姨姨幫D小朋友整好晒SEAT BELT先開車架~ 佢地咁細唔用會好危險喎!!!

原帖由 jackjackb 於 09-6-18 13:50 發表
你地有冇問過安全帶問題?
我有問到,但負責人竟然話即使有安全帶裝置,亦未必會幫小朋友用.因為保母車橫帶唔同私家車斜帶,唔安全.
什麼道理,唔合交通條件wor!
好唔安全呀! ...
Stephanie

決定在大圍火車站搭保母車
想問問 有冇人都係搭徐叔叔架車架 ?
想問下好唔好, thanks.

Nice to meet you all here.  My son will attend am session in coming Sept.

Hi, nice to meet you too.
你會在那兒上校車呀 ?

原帖由 babydarren 於 09-6-23 11:41 發表
Nice to meet you all here.  My son will attend am session in coming Sept.

我決定咗坐何姑娘架車, 我睇咗車勒, 每個位都有安全帶的, 冷氣又夠勁, 又乾淨, 褓母又好人, 有傾有講, 都ok啦... ^_^

原帖由 michellebaby 於 23-6-2009 12:29 發表
Hi, nice to meet you too.
你會在那兒上校車呀 ?

嗯 我都覺得何姑娘好人呢 很有萬大事有商量的感覺
希望徐叔叔都 ok啦 你交了留位費未呀 ?

原帖由 Hazel060731 於 09-6-24 16:01 發表
我決定咗坐何姑娘架車, 我睇咗車勒, 每個位都有安全帶的, 冷氣又夠勁, 又乾淨, 褓母又好人, 有傾有講, 都ok啦... ^_^

我淨係同佢講咗會坐佢車, 佢仲多謝晒我添, 但佢無叫我交錢, 我又無諗住咁快比錢佢喎... 我諗住等佢叫我我先比啦! 嘻嘻....

原帖由 michellebaby 於 24-6-2009 17:15 發表
嗯 我都覺得何姑娘好人呢 很有萬大事有商量的感覺
希望徐叔叔都 ok啦 你交了留位費未呀 ?

有冇油塘家長呀..係咪油塘車係冇安全帶呢?我好擔心呀..會好危險wor..又冇得choose第2間..點好呢?仲有開學會唔會俾家長一齊返 ga..(有d學校有)

我小朋友於黃大仙上保母車
請問有冇人睇過何叔叔及林ee架車?
邊個好啲呢?
Thanks

有無將軍澳清水灣半島的朋友仔呢?你哋揀咗梁叔or洗叔車呢?

1) 梁叔:車程短,但無安全帶
2)洗叔:有安全帶,但車程較長

很頭痛!你哋有咩意見呢?

Hello...
有冇大角咀區媽咪呀?
我個女讀上午班。

Hi Wintermum,

I'm also live in TKO "Oscar by the Sea", and my son assigned to AM class (K1E), I choose Mr. Leung due to he's a good reputation in the past, I think they've enough experience to take care of child and make them safety, of course "NO" seat belt is one of my concern.

原帖由 wintermum 於 09-7-11 17:49 發表

我選了梁叔. 因為工人姐姐識得個小朋友將上k2的工人姐姐. 佢話梁叔幾好(幾準時, 車程短). o甘我就選o左梁叔.

原帖由 wintermum 於 09-7-11 17:49 發表

請問陳太覆左大家嗎???

打左好多次電話都冇人聽,會唔會去左旅行未返呢......

hi fiona_1103 ,

陳太仍未覆我,因CALL佢手機冇人聽,

請問有冇方法可以聯絡到佢呢?THANK YOU!!

原帖由 fiona_1103 於 09-6-15 18:26 發表
你好呀!我都係彩雲那邊(曉暉)亦係K1(PM) , 九月我會坐陳太車,唔知會唔會一齊呢?:)

:loveliness:
原帖由 2006YIUYIU 於 09-8-12 10:48 發表

今日4點左右,陳太揾左我,我亦都叫佢快D覆留言。Please check pm!:loveliness:

今日4點左右,陳太揾左我,我亦都叫佢快D覆留言。Please check pm!

原帖由 2006YIUYIU 於 09-8-12 10:48 發表

HI,

陳太都覆左我啦,安心哂,唔該你呀^^

原帖由 fiona_1103 於 09-8-13 18:58 發表
今日4點左右,陳太揾左我,我亦都叫佢快D覆留言。Please check pm!

‹ 上一主題|下一主題