用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 07-08年 根德園(根德道) K1A 上午班...黎傾傾 ...
樓主: elainec
go

07-08年 根德園(根德道) K1A 上午班...黎傾傾 [複製鏈接]

hello, 咁你地想唔想我book disney呀?? 仲有冇人有年非呀?

nathaliemimi le??

原文章由 Virginialum 於 07-9-27 22:53 硐表
報名囉....
login
Cooltungtung      1A+同同
elainec                2A+囝囝
Virginialum          1A+囝囝

Morning!

報名la.....
NathalieMiMi     2A+彤彤

原文章由 Virginialum 於 07-9-27 22:53 硐表
報名囉....
login
Cooltungtung      1A+同同
elainec                2A+囝囝
Virginialum          1A+囝囝

好呀!  都末去過只係去Disneyland...我都冇年票架...

原文章由 elainec 於 07-9-28 09:32 硐表
hello, 咁你地想唔想我book disney呀?? 仲有冇人有年非呀?

nathaliemimi le??

hi, 我book左 la....

disneyland hotel, grand salon, tea buffet, 3:30-5:30pm
我地不如約2pm係disneylake度玩吓先.... 你地會drive 或mtr呀??  我地會drive呀...

Cooltungtung         1A+同同
elainec                   2A+囝囝
Virginialum             1A+囝囝
NathalieMiMi           2A+彤彤
another classmate  2A+囝囝+姐姐

please check pm for my phone number...

原文章由 NathalieMiMi 於 07-9-28 09:39 硐表
好呀!  都末去過只係去Disneyland...我都冇年票架...

[ 本文章最後由 elainec 於 07-9-28 10:24 編輯 ]

hi candyching, 下次出黎玩la...

原文章由 CandyChing 於 07-9-28 08:48 硐表
Hello All,

小瑤要學跳舞, 下次有空再約大家一齊出來玩.  您們玩得開心D.:

hi dear all

我會搭mtr,咁約响邊度等丫 我係路痴嚟㗎

原文章由 elainec 於 07-9-28 10:11 硐表

disneyland hotel, grand salon, tea buffet, 3:30-5:30pm
我地不如約2pm係disneylake度玩吓先.... 你地會drive 或mtr呀??  我地會drive呀...

elainec        ...

原文章由 CandyChing 於 07-9-28 08:48 硐表
Hello All,

小瑤要學跳舞, 下次有空再約大家一齊出來玩.  您們玩得開心D.:

hi candyching, 下次出黎玩啦

你囡囡响邊度學跳舞呀

我哋會搭MTR去, 大家係边度等呀!

原文章由 elainec 於 07-9-28 10:11 硐表

elainec        ...

我地約你地2pm係disneylake既playground度等呀....

你地可以一齊搭MTR約1:20pm左右係青衣mtr,你地自己約la...

你地識唔識路呀??

virginialum, 2pm你ok...?

原文章由 NathalieMiMi 於 07-9-28 14:06 硐表
我哋會搭MTR去, 大家係边度等呀!

原文章由 elainec 於 07-9-28 14:23 硐表
我地約你地2pm係disneylake既playground度等呀....

你地可以一齊搭MTR約1:20pm左右係青衣mtr,你地自己約la...

你地識唔識路呀??

virginialum, 2pm你ok...?

我唔識路架,不如就約1:20pm係青衣mtr等啦

NathalieMMi 好唔好
青衣mtr邊度 要唔要出閘

咁多位,我放工啦,有咩更改,電聯啦. bye bye

....................

NathalieMiMi,

我地再約啦,你比電話我or我比電話你丫

原文章由 cooltungtung 於 07-9-28 15:52 硐表

我唔識路架,不如就約1:20pm係青衣mtr等啦

NathalieMMi 好唔好
青衣mtr邊度 要唔要出閘

Dear all

2 p.m. should be OK. I've already sent you all my phone no. Will call you as well.

Hi!  My mobile phone just PM to u.  Please check!

See u tomorrow la....

原文章由 Virginialum 於 07-9-29 21:50 硐表
Dear all

2 p.m. should be OK. I've already sent you all my phone no. Will call you as well.

hello,  我地yesterday玩得好開心呀!!  囝囝坐車反屋企時fell asleep,仲sleep至到今早8點, 14個鐘!!!  可能前晚sleep得唔好,yesterday都有d cranky! 但14個鐘後好好多 !!  

今晚我同呀囝講明天記得同d同學仔say hi呀...

咁有冇相睇呀.....

原文章由 elainec 於 07-10-1 22:19 硐表
hello,  我地yesterday玩得好開心呀!!  囝囝坐車反屋企時fell asleep,仲sleep至到今早8點, 14個鐘!!!  可能前晚sleep得唔好,yesterday都有d cranky! 但14個鐘後好好多 !!  

今晚我同呀 ...

hello, 早晨

果日我地都好開心,問同同仲同唔同同學仔出來玩,佢話出喎 佢仲話下次bbq喎

果日我踩左一陣水上單車,依家兩隻腳好酸痛呀 因為我好少做運動 

Morning!!

亞囡好開心呀!  尋日全日都叫住d同學名又不停唱歌...

原文章由 cooltungtung 於 07-10-2 08:49 硐表

hello, 早晨

果日我地都好開心,問同同仲同唔同同學仔出來玩,佢話出喎 佢仲話下次bbq喎

果日我踩左一陣水上單車,依家兩隻腳好酸痛呀 因為我好少做運動  ...

那天熙熙好早就sleep la. 佢都話要同同學仔玩,又成日話開心.

尋晚同亞囡玩學校d認字咭,原來佢真係認到㗎 好開心

cooltungtung,

今日放學後call左呀囝同佢傾電話... 佢話'同同"喊, 我問佢長髮或短髮果個?... 佢話長髮果個... 我再問why,佢話同同scare...我問why,佢講左d我唔係太明既野.... 我問佢咁有冇安慰同同呀, 佢話no... 我話你下次去安慰佢嗎,話"你唔好喊la,我同你玩呀...", 唔知呀囝做唔做到le!!

其實同同今日有冇係學校喊??

天氣涼d我地真係可以ga, 去郊外空氣好d tim... :D

原文章由 cooltungtung 於 07-10-2 08:49 硐表

hello, 早晨

果日我踩左一陣水上單車,依家兩隻腳好酸痛呀 因為我好少做運動  ...
‹ 上一主題|下一主題