用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 KV 報喜區 (共渡一個星期, 終於有結果....) ...
樓主: gamui
go

KV 報喜區 (共渡一個星期, 終於有結果....)   [複製鏈接]

引用:囝係粉藍,囡係粉紅。+++KV+最+like+FTM +

原帖由 sissysze 於 14-12-13 發表
囝係粉藍,囡係粉紅。   KV 最 like FTM
我嗰個係仔都粉紅...

引用:囝係粉藍,囡係粉紅。+++KV+最+like+FTM +

原帖由 sissysze 於 14-12-13 發表
囝係粉藍,囡係粉紅。   KV 最 like FTM
我記得考嗰陣男仔喺粉藍,但仔仔收offer letter 喺粉紅色的。

引用:Quote:原帖由+chamster+於+14-12-13+發表我

引用:Quote:原帖由+Pinkmoon+於+14-12-13+發表如

原帖由 anbaby 於 14-12-13 發表
我諗睇表演多,我係 ftm background 都ok 但都得KV offer
因為我識3個家庭,加埋呢度有幾個類似Cases,小朋友in時表現不理想全部冇Offer唯獨得KV有,不過我不嬲相信學校揀背景實際過小朋友臨場表現

引用:咁多人話表現差又答錯問題又唔唱歌都收,你

原帖由 rsx 於 14-12-12 發表
咁多人話表現差又答錯問題又唔唱歌都收,你地係咪專業人士?聽說KV prefer 專業人士

...
唔係呀,N無,老公同我只係普通打工仔,看表演收,老板個小朋友反而晤收

引用:Quote:原帖由+rsx+於+14-12-12+發表咁多人

原帖由 MELODY430 於 14-12-13 發表
唔係呀,N無,老公同我只係普通打工仔,看表演收,老板個小朋友反而晤收

...
我講果d係間間唔收得呢間收果d:;pppp:

回覆:KV 報喜區 (共渡一個星期, 終於有結果....)

Where is the school bus application form? Was posted with the offer letter?

引用:Where+is+the+school+bus+application+form

仲未收到信,可能寄失了!星期一call 學校問問先

回覆:anbaby 的帖子

Thanks! I only rec'd two pages. I call on Monday

引用:Quote:原帖由+MELODY430+於+14-12-13+發表

原帖由 rsx 於 14-12-13 發表
我講果d係間間唔收得呢間收果d:;pppp:
我連收4個waiting, 得KV收囉

jul girl am offer 4

我係ftm ,但家庭背景普通,唔係舊生,都係am offer...

我反而好奇,點解有家長會咁清楚小朋友表現係好好定麻麻嘅? 我個日好忙住答老師問題wor..

今日都仲未收到信

回覆:Siufunfanny 的帖子

我都收唔到

回覆:Siufunfanny 的帖子

我都仲未收到呀

我收到PM offer

回覆 gamui 的帖子

仔仔有AM Offer! 煩請加我入Whatsapp Group!! 謝謝!

引用:For+those+who+would+like+to+be+added+in+

原帖由 gamui 於 14-12-12 發表
For those who would like to be added in the whatsapp group, pls PM me your details as below. Pls don ...
Kindly add me to what's apps Gp ar, something wrong with EK message, tks

My mobile is 90200991
My Son got Kent Rd pm offer

想問下校車depisit係咪一個月車錢?

‹ 上一主題|下一主題