用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 天陰泳會..服務態度勁差
樓主: 叮叮噹噹
go

天陰泳會..服務態度勁差 [複製鏈接]

入稟天陰游泳會

今日我已去了''小額錢債處''入稟,手續簡單非常快,一般半小時內完成!!現安排9月20日 9點上庭,請大家爭取到底!!!另外申索人須知,出庭要帶備一份被告人''商業登記申請書副本''請家長可以pm比我嗎!!!

醒目開學勳章

原文章由 csman815 於 07-8-3 12:54 發表
今日我已去了''小額錢債處''入稟,手續簡單非常快,一般半小時內完成!!現安排9月20日 9點上庭,請大家爭取到底!!!另外申索人須知,出庭要帶備一份被告人''商業登記申請書副本''請家長可以pm比我嗎!!!

csman815,

Please check PM

Bobomami

醒目開學勳章

原文章由 WYCCCH 於 07-8-3 12:14 發表

請問為何要 >>> PM QUINCY121HK, 留 姓名及 Tel. No.
有何作用,這是???身份的人.  

QUINCY121HK = 靚女

我哋同一日呀
原文章由 csman815 於 07-8-3 12:54 發表

今日東方:

Shortcut to: http://orientaldaily.on.cc/

原文章由 ww? 於 07-8-3 13:35 發表
我哋同一日呀

9月20日-我都係同你哋一日,唔知還有邊位苦主係同日呢?

[ 本文章最後由 amy3010 於 07-8-3 13:55 編輯 ]

返來lu

期待尼緊既行動!!!

關於天x游泳會的最新消息

東方日報

2007 08 03
逾廿家長向天x泳會索償
http://orientaldaily.on.cc/cgi-bin/nsrch.cgi?seq=653581

2007 08 01
天x泳會苦主擬入稟索償
http://orientaldaily.on.cc/cgi-bin/nsrch.cgi?seq=652928

太陽報

2007 08 03
家長向天x泳會索償
http://the-sun.on.cc/channels/news/20070803/20070803022838_0000.html

2007 08 01
質疑招搖撞騙 聯袂入稟
家長擬向天x泳會索償
http://the-sun.on.cc/channels/news/20070801/20070801023357_0000.html

想睇返之前既新聞??
尼這個  Cloudy Storm Club 的網頁la !!

http://hk.geocities.com/cloudystormclub/

天懲

「天懲」得唔得 ?

原文章由 eyan 於 07-7-31 00:30 發表
大家有咩好名呀,又吾可以同佢個名相約,同字又吾得,我而家用左陰雲先,但其他人未必知,你地有咩好名呀?

天懲 or 添懲

or 「添懲」?

醒目開學勳章

原文章由 sng 於 07-8-4 09:43 發表
or 「添懲」?

「天懲」

原文章由 bobomami 於 07-8-4 11:44 發表

「天懲」

各位,
如未知明天行動地點,時間...請即pm..本人..(溫馨提示:不是到油麻地彌敦道469-471號新光商業大廈1104室)......

原文章由 bobomami 於 07-8-4 11:44 發表

「天懲」

up..............

醒目開學勳章

原文章由 QUINCY121HK 於 07-8-4 19:42 發表

各位,
如未知明天行動地點,時間...請即pm..本人..(溫馨提示:不是到油麻地彌敦道469-471號新光商業大廈1104室)......   

Push~~

無線電視 8月5日(日) 六點半新聞報道

http://www.youtube.com/watch?v=KL8-ifVqkDs

我想問天陰泳會,係一間有限或無限公司,若它是有限公司甘佢一申請清盤,就可以消搖法外!!!

現在我應該點?
一,照寄掛號信給天x, 要補堂(因為佢要最遲八月七號前回覆, , 然後去報警
二,定只去報警唔寄天x的信,

各位,

警局呼籲, 未報警的苦主, 不用去報警了, 因為警方(重案組)會調查。

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

原文章由 csman815 於 07-8-6 10:05 發表
我想問天陰泳會,係一間有限或無限公司,若它是有限公司甘佢一申請清盤,就可以消搖法外!!!

報紙話佢係一間有限公司.

各位:

昨日王國興議員說過會安排我們會見消委會.  現在他已安排了回面如下, 如大家想參加, 最好pm我通知, 好讓我告訴議員.

日期/時間: 8月8日 (星期三) / 下午6時
地點: 北角健康街柯達大廈2期1410室

介時王國興議員及他的助手, 以及老廣成議員都會出席.
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

原文章由 eyan 於 07-8-6 11:22 發表

報紙話佢係一間有限公司.

再 有 市 民 懷 疑 泳 會 課 程 貨 不 對 辦   到 警 署 報 案
2007-08-06 HKT 11:58
警 方 繼 續 調 查 有 泳 會 被 指 課 程 貨 不 對 辦 的 投 訴 , 由 於 涉 及 的 可 能 受 害 人 數 眾 多 , 案 件 轉 交 旺 角 區 重 案 組 接 手 , 早 上 陸 續 有 市 民 , 到 不 同 警 區 查 詢 , 懷 疑 受 騙 。 警 方 表 示 , 仍 未 接 觸 到 被 投 訴 的 泳 會 商 業 登 記 負 責 人 , 案 件 暫 時 列 作 懷 疑 騙 案 處 理 。 探 員 昨 日 曾 經 到 泳 會 報 稱 的 旺 角 辦 事 處 , 但 發 現 泳 會 並 不 存 在 , 另 外 在 荃 灣 及 屯 門 的 辦 事 處 已 經 關 閉 。 約 60 名 市 民 昨 日 到 旺 角 警 署 報 案 , 指 一 間 泳 會 所 提 供 的 課 程 , 貨 不 對 辦 , 懷 疑 受 騙 , 要 求 警 方 介 入 調 查 , 涉 及 金 額 約   6 萬 元 。
‹ 上一主題|下一主題