用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 宣道幼稚園 宣道幼稚園2007 K1
樓主: mya
go

宣道幼稚園2007 K1 [複製鏈接]

醒目開學勳章

Re: 宣道幼稚園2007 K1

Hi OO記,
我個女仲未識講呀, 淨係識一路睇, 一路笑, 一路講BB話, 指手劃腳咁咋   .

[quote]
OO記 寫道:
你有冇同囡囡一齊睇vcd呀!
佢有冇話係我學校黎嫁!
該用戶已被刪除

咪係   
到時仲三娘教子, 比你羸哂啦   

OO記

真係好好記性喎, 你而家問番我邊個係邊樹讀, 我都一舊雲    
教育王國以外之相冊連結已被刪除

我都係咁話..

OO記好記性唔緊要, 有冇廳過 三娘教子局    

我記性麻麻炸!  成日將d野jam埋一舊.  要學d咩圖象記憶法先, 一係學"逃" 個主角咁,貼晒d memo o係牆道, 又或者畫埋落個身道.  (唔係畫,係紋先o岩)
我是藍的
錯錯錯
我是男的

OO記:
你咪咁謙啦..    , 千其唔好比我哋讚到面紅喎

BOYSTWINSBB:
D人話三娘教子, 通常係個子會羸喎, 唔知係唔係? 你哋有無試過呀?

部機怪怪哋..HANG HANG 哋咁

物三娘教子唔係呀娘會嬴咩 ! 娘=媽媽, 重要係三個娘都羸唔到個子, 唔係化 !

[quote]
aquarius828 寫道:
D人話三娘教子, 通常係個子會羸喎, 唔知係唔係? 你

皆因我有同事試過, 三個女人打一個仔, 真係比仔羸哂呀.. 不過, 我諗E D嘢無絕對嘅.. 我個人覺得運氣好緊要..

Good morning! Good moring!
Nice to see your smiling face.
Good morning,good moring
to you and to you!

我是藍的
錯錯錯
我是男的

一隻二隻掛住阿百麗姐咁話啦!
我是藍的
錯錯錯
我是男的

各位早晨:

原來十分鐘可以做好多野, 話說今早工人唔知醒, 連累我都唔知醒, 立刻9秒9, 再9秒9洗頭....., 本想唔比孖B飲奶, 但扭計無計, 好彩都趕到校車   

各位早:

我認同, 當時間越緊迫, 簡直會有意想不到嘅效果..

仔仔今日又要請假啦, 醫生話佢感冒呀.. 昨晚發燒100.3度, 要食葯水, 即又要同佢打仗
唔知佢幾時先可以乖乖哋食葯呀?

OO記:
我想問吓阿百麗姐係邊個嚟架.. 有時我覺得你講嘢好深奧, 可能係我蠢嘅關係啦..高人   

佢地今天有否著雨褸?  我女著住都不知幾"high".
依家d雨褸真係又靚又cute,Minnie Micky 有埋耳仔添,再唔係呢大大隻超人軍曹hellokitty新幹線,乜色乜式都有,冇我size炸,唔係整返件先. 唔似我以前o個件黃o甘o甘,公仔都冇多隻.  

BOYSTWINSBB 寫道:
各位早晨:

原來十分鐘可以做好多野, 話說今早工人唔知醒, 連累我都唔知醒, 立刻9秒9, 再9秒9洗頭....., 本想唔比孖B飲奶, 但扭計無計, 好彩都趕到校車   
我是藍的
錯錯錯
我是男的

我見叫左早晨咁耐都冇人應,問問d人係咪掛住睇result o者!

百麗姐都唔識?  

click百麗股份配發結果

(我唔算推post卦? BK唔會鎖我卦)

有冇人中獎呀?

aquarius828 寫道:
OO記:
我想問吓阿百麗姐係邊個嚟架.. 有時我覺得你講嘢好深奧, 可能係我蠢嘅關係啦..高人   
我是藍的
錯錯錯
我是男的

OO記:

雨褸無買, 連BB短傘都無買, 如果買左我相信佢地無時無刻都要著住雨褸開住傘    , 佢地見到今日落雨就好開心話要帶傘   

OO記我同你留意旺角一帶有冇大大隻超人軍曹hellokitty.....雨褸買   
‹ 上一主題|下一主題