用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 宣道幼稚園 宣道幼稚園2007 K1
樓主: mya
go

宣道幼稚園2007 K1 [複製鏈接]

醒目開學勳章

Re: 宣道幼稚園2007 K1

Hi OO記,

嘻嘻, 梗係啦, 連我都博大霧走入嚟傾計 .

OO記 寫道:

另外睇返,我地個topic有三萬二千幾hits喎!  以今年三月五日開先post黎講,都幾hit o個喎!   

你有冇同囡囡一齊睇vcd呀!
佢有冇話係我學校黎嫁!

RAA 寫道:
Hi OO記,

嘻嘻, 梗係啦, 連我都博大霧走入嚟傾計 .

[quote]
OO記 寫道:

另外睇返,我地個topic有三萬二千幾hits喎!  以今年三月五日開先post黎講,都幾hit o個喎!   
[/quote]
我是藍的
錯錯錯
我是男的

OO記:

<1> 唔使咁嘅語氣嘅, 唔該哂囉..

<2> 你指咩警局先, 不如實質講係邊座大廈/廣場/中心辦事好過啦.. 就算約食晏, 大家都要就腳先得架, 係嘛? 我乾脆d話埋比你聽, 我係企業廣場2期返工架。

<3> 游乾水, 我like喎, 使唔使揾日切磋吓, 不過我技術麻麻, 要手下留情喎, 唔係就成分糧都比埋你啦   

不過, 真係唔明小朋友忍尿可以忍咁耐嘅; 仔仔都試過成晚唔叫我, 但第二朝條片都唔濕, 犀利   

各位早晨!

樂媽早晨,
<1>d語氣又唔得? 唔係化? 當係喇! 當我錯! 咁你地當係我語重深詳啦!

<2>牛頭角警署,你道過兩條大馬路左右,企業,德福,淘大都冇問題,日日食咩? 間中就o岩時間先食炸麻!  

<3>同游濕水一樣,我技術都麻麻,得閒約腳切磋切磋o下.  不過大家d仔女將入讀基督教學校(你我o個個依家都已經讀緊),賭博(尤其係錢)o既野唔好咁揚.
[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_1413.gif[/img]
我地係打Points(分數)唔係打錢知道冇?  每局用Notebook or 用紙張記錄好,好似碌齡咁!  跟住先至計........數.  
實行打牌學數學,有益身心的活動. 放心,我打好細的,易計d.   
我是藍的
錯錯錯
我是男的
該用戶已被刪除

I'm happy receiving the call from school today morning to have a place in pm and will join with all in coming Sep.

Congratulations, BigHelloKitty!

If you have time, come here and talk more.

Lok Mum

happybaby&mom, OO記:

咁有三隻腳啦, 再揾多一隻添, 夠數   

OO記:

原來我同你做嘢嘅地方咁近架..

BigHelloKitty,
恭喜晒!

樂媽:
你有冇諗住比樂樂參加迦南的暑期活動小組, 我諗繄好唔好比佢地參加下午班, 開始試下番下午班的作息時間, 睇下會唔會適應到.

double:
就算我諗, 我都會比佢返上午班咋喎; 不過, 你覺唔覺迦南d時間好似短d呀? 由8月10~24日, 得果11日, 我家陣都心大心細比唔比佢返。你係唔係諗住比佢返下午班呀?
另外, 你有無問過宣幼可唔可以轉上午班呀?

樂媽

aquarius828

我讓女兒嘗試下午班,所以已報了迦南暑期班。

各位好呀!

BabySum:
收到。其實, 宜家有幾多個係返緊迦南nursery架, 同埋邊間呀, 我都亂亂哋   

今日, 仔仔無返學呀, 同佢請咗日假; 因為今早同佢探熱, 99度, 仲有d咳添, 所以無返囉.. (又係屋企搗蛋啦    )
不過, 我想問問各位意見, 你哋用咩定議唔比同仔仔囡囡返學架, 例如:幾度以上, 無燒但有咳等等, 想聽聽你哋d意見..

樂媽

樂媽,
我已經寫左信比宣幼校長, 希望可以轉上午班, 因為兩個若讀上午班, 我可以先送左佢地番學再番工. 不過上午班只有一班, 而下午班則有兩班, 若佢地番下午班, 便可以分開兩班, 咁其實都好. 所以我現在都係睇下最後的安排如何.

我仲未填回條, 但都應該會報架啦, 報下午班, 等佢地開始適應下番下午班的作息時間. 時間若長些就當然更好啦!
該用戶已被刪除

各位早晨!

BigHelloKitty:
恭喜BigHelloKitty!  
最後大家都放棄KV.
你女同我女真有緣份,最後都讀埋同一間.

happybaby&mom:
夠腳一定預埋你.  今朝阿女都係咁,如果係放假日子,倒塔咁早叫你起身陪佢玩

double:
就算同班都會分開組嫁,除非間學校o個班太過少人及唔夠老師啦.

樂媽:
同阿仔做多d晨操啦!(行嘉多理山)
游水記得"gap夾"完格肋底再向前伸直對手,個上身自然會升起, 跟住開牌大叫我食炸糊!  明未

BOYSTWINSBB:
哩幾日唔見左你!! 如收到MESSAGE,請即覆CALL
我是藍的
錯錯錯
我是男的

我濕&乾都得嫁, 我都係打好細炸, 因為少打技術麻麻, 大家都係水鬥水   

上星期病左兩日, 中西醫都睇, 都係咁咳咳咳... 日又咳夜又咳, 真係咳到我都怕左自己  

[quote]
aquarius828 寫道:

咁有三隻腳啦, 再

嘻嘻...你地講打牌, 我都岩喎, 找日大家一齊玩下都幾好喎    

[quote]
BOYSTWINSBB 寫道:

我濕&乾都得嫁, 我都係打好細炸, 因為少打技術麻麻, 大家都係水鬥水   

上星期病左兩日, 中西醫都睇, 真係咁咳咳咳... 日又咳夜又咳, 真係咳到我都怕左自己  

[quote]
aquarius828 寫道:

咁有三隻腳啦, 再
教育王國以外之相冊連結已被刪除

happybaby&mom,
多謝哂你意見呀, 其實我都係咁諗, 我係驚仔仔嘢人咋, 但無諗過再嘢返嚟然後變種..

OO記:
嘩~~你個惱攞咩嚟做架, 咁好記性嘅, 邊個打邊個唔讀KV, 邊個打邊個係迦南讀, 佩服佩服.. (點同你打牌呀    )

你話做早操.. 係同佢行吓, 定真係要

原來咁多人啱游乾水, 不如我係側邊學吓嘢先啦.. (我所知都起碼有個高手係度囉.. OO記呵)

‹ 上一主題|下一主題