用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍禮賢學校 08' 禮賢K3 come! come! come
樓主: dns
go

08' 禮賢K3 come! come! come [複製鏈接]

你係咪用Firefox呀? 我都係發覺用Firefox click唔到, 轉用IE先可以click到.  

不過勇班未有玩水相睇wor!

原帖由 HOLONGMAMA 於 09-6-6 10:39 AM 發表

點解我chick極"活動花絮"都冇反應,只係有個剪咀閃閃吓咁嘅....

原帖由 龍柱 於 09-6-8 13:18 發表
你係咪用Firefox呀? 我都係發覺用Firefox click唔到, 轉用IE先可以click到.  

不過勇班未有玩水相睇wor!

龍柱,
係呀!我用firefox架,唔怪得成日都開唔到啦!你真醒~

yiuyiu730,

恭喜晒! 做咩生o左都唔上嚟報喜呀!
我係第二樹見到你, 先知咋!

第二志願, 係咪你樓下個間呀? 第一係跨區, 定采颐
個間呀?  我個仔派o左去陳南昌ar!

All,

Tomorrow no need to go to school. Just announcend by Gov't all primary schools and kindergartens will start to 停課 14 days w.e.f tomorrow.

I confirmed with Miss Chu that they will give us a notice on this special arrangement today.  Most likely the graduation ceremoney and banquet will not cancelled and postponed.  For the rehersal of Show on 24/6, may also be kept as the show will not be cancelled even though within the 停課期

ALL,

THE FUNCTIONS ON SATURDAY ARE CANCELLE.

new notice on the arrangement on closure of school is available on school website.

The graduation ceremony is postoponed to 4/7.  

遊藝表演 is also postponed from 3/7 to 11/7 (Sat) (8.30am to 10.30am)

謝師宴 also postponed to 13/9 as 「謝師宴暨畢業生重聚日」

原帖由 yanyan-fish 於 09-6-11 14:58 發表
ALL,

THE FUNCTIONS ON SATURDAY ARE CANCELLE.

all,
仲有, 畢業袍也是待至畢業禮才還, 可以影多D相啦!

原帖由 KLLP 於 09-6-11 17:53 發表
new notice on the arrangement on closure of school is available on school website.

The graduation ceremony is postoponed to 4/7.  

遊藝表演 is also postponed from 3/7 to 11/7 (Sat) (8.30am to 10.30a ...

TungTungB,
昨天非常多謝你呀,你這麼有心思,為小朋友們安排了這樣的一個驚喜,連我也感到驚喜萬分啊!
謝謝!

原帖由 yypiano 於 09-7-5 23:03 發表
TungTungB,
昨天非常多謝你呀,你這麼有心思,為小朋友們安排了這樣的一個驚喜,連我也感到驚喜萬分啊!
謝謝! ...

係呀!你真有心思,我初時以為係老師送,到走咗之後先知係你嘅安排,我個仔當個公仔係寶,放喺床頭,到而家都未折袋,當日更加唔肯折出嚟影相,佢好似驚人攞咗佢咁.......

醒目開學勳章

HOLONGMAMA & yypiano,

唔好咁客氣啦, 只係我小小心意, 希望小朋友有個留念, 知道各位小朋友咁鍾意, 我都好開心呀.

原帖由 HOLONGMAMA 於 09-7-6 10:30 發表

係呀!你真有心思,我初時以為係老師送,到走咗之後先知係你嘅安排,我個仔當個公仔係寶,放喺床頭,到而家都未折袋,當日更加唔肯折出嚟影相,佢好似驚人攞咗佢咁....... ...

tungtungma,
真係多謝你, 我都係阿女講才知是你送的呢!
阿女好鍾意呀!

原帖由 TungTungB 於 09-7-6 12:10 發表
HOLONGMAMA & yypiano,

唔好咁客氣啦, 只係我小小心意, 希望小朋友有個留念, 知道各位小朋友咁鍾意, 我都好開心呀.

醒目開學勳章

唔洗客氣, 最緊要小朋友開心就得啦.

原帖由 dorismama 於 09-7-7 00:06 發表
tungtungma,
真係多謝你, 我都係阿女講才知是你送的呢!
阿女好鍾意呀!

喂喂喂,注意注意!!
學校網頁的相片明天會刪掉!!

本網頁活動花絮內2008-2009年度之相片將於21/8全部刪除,敬請家長留意!

All,

9月13日12點帝京酒店
謝師宴見!!!!
‹ 上一主題|下一主題